حجت الاسلام رجب زاده گفت: در ایام فاطمیه بیش از ۲۰۰ جهیزیه توسط هیئات به نوعروسان اهدا شد. هیئات مذهبی ظرفیت هایی است که باید جدی گرفته شوند و از آن ها بهره ببریم.
حجت الاسلام مظفر رجب زاده رئیس اداره تبلیغات اسلامی تبریز در گفت و گو با خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت اظهار داشت: در حال حاضر ۱۷ امام داریم که غالبا در مناطق حاشیه ای و کم برخوردار ساکن هستند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تبریز افزود: امامان علاوه بر کارهای تبلیغی و عرفی، در ورود به فعالیت های اجتماعی در مواسات حضوری چشمگیری داشته اند و یک امام محله موفق شده تراکم مالی ۱۳ میلیارد تومانی برای مواسات ایجاد کند.
وی تصریح کرد: امامان محله در اشتغال زایی نیز فعال اند و ۵۰ تا ۶۰ نفر از خانم هایی که توانایی مالی پایینی دارند موفق به تولید شده اند و یک سری اقدام به صادرات دارند، در ارتباط با کرونا در تولید ماسک و وسایل بهداشتی نیز حضور دارند.
حجت الاسلام رجب زاده بیان کرد: در حوزه فرهنگی و دینی نیز گروه هایی تشکیل شده و از ظرفیت نهادهای دینی، ائمه جماعات، هیئت های مذهبی و کانون های فرهنگی مساجد در رفع مشکلات محله ها استفاده کردهایم.
وی عنوان کرد: در تبریز ۴ امام روستا، ۸ امام محله و ۵ پایگاه اجتماعی داریم و در قالب بحث مسجد جامعه پرداز و توسعه شبکه امامت فعالیت ویژه ای صورت می گیرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تبریز خاطرنشان کرد: روحانیون منطقه را با این ایده آشنا می کنیم تا بتوانند در قالب امامت، مسائل اجتماعی را منتقل کنند و از این جایگاه استفاده شود و کارهای خوبی شکل بگیرد.
وی گفت: امام جماعت می تواند امامت محله را به عهده بگیرد و مسائل را حل کند، ما در تلاش هستیم شبکه امامت را توسعه دهیم تا طرح را تبیین کنیم و قدمی در راستای امامت محله برداریم.
حجت الاسلام رجب زاده افزود: امام محله با توکل به خدا قدم برمی دارد و بسیاری از موفقیتها، نصرت الهی است، وقتی امام محله ای با یک ایده در جمع آوری لباس مناسب برای نیازمندان موفق به جمع آوری ۲ کانتینر لباس می شود و نهضت کمک رسانی به محرومین در عید نوروز و بازگشایی مدارس راه می اندازد نصرت الهی است.
وی تصریح کرد: هر روحانی و غیرروحانی قدم در راه خدا بردارد خدا به کارهایش برکت می کند، خیلی وقت ها شیطان می خواهد در انسان یأس و نا امیدی ایجاد کند ولی اگر به خدا توکل کنیم خداوند دست او را می گیرد، این ها نمونه هایی از اقدامات روحانیون است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تبریز عنوان کرد: در ایام فاطمیه یک هیئت مذهبی ۷۲ جهیزیه کامل به نوعروسان بخشید و هیئتی دیگر ۱۳۵ جهیزیه کامل آماده کرده است، با این اقدامات مردم محبت شان به اهل بیت(ع) زیاد می شود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی تبریز اظهار داشت: یک هیئت و نهاد دینی و یا فرهنگی از ظرفیت های بزرگی است و باید بتوان در حل مسائل و مشکلات اجتماعی و فرهنگی محلات و دستگیری از نیازمندان از این ظرفیت ها استفاده کرد.
وی در مورد برگزاری نشست کوثر هدایت بیان کرد: این نشست سراسر خیر است و ما پناهنده امام رضا(ع) شدیم تا ما را در این مسیر یاری رساند، این خود برکات زیادی دارد و در ایده یابی ها و حل مسائل کمک می کند.
حجت الاسلام رجب زاده خاطرنشان کرد: گاهی راهیار شهرستانی به دلیل مسائل اداری فرصت کمی بری ارائه طرح دارند این فرصتی است تا مشکلات منطقه ای در چارچوب علمی توسط امامان محله حل شود.
وی گفت: بنده ارزیابی مثبتی از این طرح دارم و از عوامل برگزار کننده این نشست علمی تقدیر می کنم و امید است بتوانیم از این فضا به خوبی استفاده کنیم، البته انتظار داریم از نظر فکری و ایده پردازی کمک کنند تا بتوانیم شبکه را تقویت کنیم.