مدیرعامل بنیاد هدایت:

مساجد و امامان محلات، محور تحولات اجتماعی و فرهنگی در جامعه هستند

مساجد و امامان محلات، محور تحولات اجتماعی و فرهنگی در جامعه هستند
بنیاد هدایت
0
۱۷ آبان ۱۳۹۹

قائم‌مقام تبلیغ و امور فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مساجد و امامان محلات محور تحولات اجتماعی و فرهنگی در جامعه هستند و قطعاً این نقش در گام تمدن ساز انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجت‌الاسلام سیدناصر میرمحمدیان،‌ قائم‌مقام تبلیغ و امور فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و مدیرعامل بنیاد هدایت، در نشست هم‌اندیشی امامان محله شهری و روستایی استان مازندران که در سالن شهید آوینی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مازندران برگزار شد با اشاره به نقش تمدن‌ساز ایران اسلامی در جوامع اسلامی و حتی جهان،‌ گفت: مساجد قرارگاه مهم تمدن‌سازی و امامان محله و مبلغان مهم‌ترین عناصر این گام مهم در انقلاب اسلامی هستند و باید در این راه همت مضاعف داشت.

وی در ادامه افزود: مساجد و فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی محور تحولات اجتماعی و فرهنگی در جامعه هستند و این تحول باید با فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و تبلیغی صورت گیرد و قطعاً این نقش در گام تمدن ساز انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت است.

نقش امامان محله در ایجاد انسجام اجتماعی محلات

حجت‌الاسلام میرمحمدیان به نقش امامان محله در ایجاد انسجام اجتماعی محلات اشاره کرد و اظهار داشت: امام خمینی (ره) مساجد را سنگر دانستند و رهبری معظم انقلاب از آن به عنوان کانون و هسته مقاومت فرهنگی یاد کردند و باید امامان محله برای این سنگر و کانون مقاومت برنامه‌ریزی و مجاهدت کنند.

ضرورت تبیین گفتمان مقاومت توسط امامان محلات

وی با اشاره به اهمیت جامعه پردازی در تمامی شئون در سطح محلات توسط امامان محله اشاره و تأکید کرد: امروز بر همگان آشکار است که هزینه سازش بسیار سنگین‌تر از هزینه مقاومت در کشور است و برخی‌ها رفع تمام مشکلات کشور را در سازش و گفتگو با غرب می‌دیدند اما امروز شاهد عملکرد این گفتمان در کشور هستیم و هزینه سنگینی بر کشور تحمیل شد و باید نسبت به تبیین این گفتمان و اثرگذاری گفتمان مقاومت در سطح محلات کشور برنامه‌ریزی کنیم.

 مدیرعامل با اشاره به نهضت خدمت‌رسانی مبلغان با وجود شرایط خاص کشور و شیوع بیماری کرونا در جامعه، تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی، تبلیغی و دینی مبلغان و امامان محله در مناطق آسیب‌پذیر و کم برخوردار بسیار ارزنده است و حتی در این شرایط حساس و بحرانی کشور این خدمات ادامه دارد و بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی در بخش‌های مختلف کشور هم به این خدمات دینی اضافه شده است.

خدمات مبلغان دینی در محلات، عامل وحدت و وفاق ملی

حجت‌الاسلام ناصر شکریان امیری، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ابتدای این نشست گفت: تبلیغ میراث گران‌بهای انبیاء الهی است و خدمات مبلغان دینی موجب تحکیم وحدت و وفاق در جامعه اسلامی خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های اثرگذار مبلغان دینی و امامان محله در مناطق مختلف استان افزود: نقش امامان محله و  مبلغان در دفاع از تفکر دینی و نظام اسلامی بر هیچ‌کس پوشیده نیست و امروز هم در دفاع از آرمان‌ها و اصول انقلاب اسلامی حفظ و پاسداری می‌کنند.

حجت‌الاسلام شکریان امیری با اشاره به اینکه مفاهیم تبلیغی باید متناسب با نیازهای روز جامعه باشد ، خاطرنشان کرد: امروز استفاده از روش‌های نوین در حوزه تبلیغ یک امر اجتناب‌ناپذیر است و باید مبلغان در این حوزه و استفاده از تکنولوژی‌های نوین خود را مجهز کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!