راهیار بنیاد هدایت در چهارمحال و بختیاری مطرح کرد؛

مهرواره محله همدل؛ یکی از طرح های عملیاتی گفتمان امام و امت

مهرواره محله همدل؛ یکی از طرح های عملیاتی گفتمان امام و امت
بنیاد هدایت
0
۰۵ خرداد ۱۴۰۰

راهیار بنیاد هدایت در چهارمحال و بختیاری پویش «محله همدلی» را یکی از طرح‌های عملیاتی گفتمان امام و امت خواند و گفت: در این مهرواره قرار است ظرفیت‌های مردمی را برای حل مشکلات محله شناسایی کند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجت‌الاسلام رضا اسماعیلی، گفت: گفتمان «امام و امت» از ابتدا در دین ما وجود داشته و خلاصه این گفتمان این است که امام در امور اجتماعی پیش قدم است و مردم پشت سر آن حرکت می‌کنند که سازمان تبلیغات در این راستا طرح «بنیاد هدایت، تعالی شبکه امامت» را پایه‌گذاری کرده است.
دبیر طرح مهرواره محله همدل در چهارمحال و بختیاری افزود: طرح «مهرواره محله همدل» یکی از طرح‌های عملیاتی گفتمان امام و امت می‌باشد که قرار است ظرفیت‌های مردمی را برای حل مشکلات محله شناسایی کند.

احصاء ۵۸۰ مشکل در ۳۳۰ محله چهارمحال و بختیاری

اسماعیلی با بیان اینکه زمان این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان بود، اظهار کرد: در این مدت در کشور ۴۰ هزار محله و مسئله و در استان نیز ۵۸۰ مسئله و حدود ۳۳۰ محله ثبت و وارد این طرح شده‌اند.
دبیر طرح مهرواره محله همدل در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: هدف این کار، شناسایی مسئله‌ها و حل شدن آن‌ها توسط اعضای گروه محله است که به علت استقبال بالا تا ۲۰ خردادماه تمدید شد و ظرفیت‌های خوبی در استان وجود دارد که در این راستا می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

اسماعیلی گفت: مسائل اجتماعی، اقتصادی و خانواده در کشور و در استان بیشتر مسائل ثبت شده هستند که اعضای هر محله می‌توانند یک تا ۱۰۰ مسئله را ثبت کنند و بیشتر میزان مشارکت افراد محله و افراد در این سامانه مدنظر است.

ثبت بیشترین مسئله در شهرکرد، بروجن و لردگان

وی با اشاره به اینکه به فعال‌ترین شرکت‌کننده‌ها، برترین‌های استانی و محله‌های بهتر در سطح کشور جوایز نفیس از قبیل وام اشتغال‌زایی تعلق می‌گیرد، افزود: بالاترین مسائل در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن و لردگان و کمترین مسائل در شهرستان بن ثبت شده است که فعال‌ترین شهرستان‌ها بعد از داوری مشخص می‌شوند.

اسماعیلی با بیان اینکه اصل کار، حل مسائل توسط مردم است و قرار نیست دستگاه‌ها در این امر دخیل شوند، گفت: تنها برخی از دستگاه‌ها نظیر سازمان تبلیغات اسلامی، صداوسیما، کانون مساجد، فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و دو نفر فعال فرهنگی به عنوان هیئت داوری استان و به تبع شهرستان فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: از شهرستان‌هایی که زیر ۲۰۰ هزار جمعیت دارند یک محله وارد مرحله استانی می‌شود و سپس به مرحله کشوری راه می‌یابد.
دبیر طرح مهرواره محله همدل در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: قطعاً در حل کردن مشکلات توسط مردم شکی نیست و افراد می‌توانند به صورت تعاونی و سرمایه‌گذاری مشکلات را مرتفع کنند چراکه ظرفیت مردمی ظرفیت کمی نیست و کمک دستگاه‌ها تنها در جایی می‌تواند کمک کند که نشر و گسترش نیاز داشته باشد.
اسماعیلی به تفاوت این طرح با دیگر طرح‌های محله‌ای اشاره و بیان کرد: این طرح بازه زمانی مشخصی دارد و قرار است در فاز دوم هسته‌های فعال محله‌ها شناسایی و به کمک امام محله ‌آیند و توسط امام تقویت ‌شوند که در این صورت امام و مسجد محله محور اصلی کارها قرار می‌گیرند و از این گروه‌ها به عنوان گروه مشاور استفاده شود.

حل مشکلات مالی در مهرواره همدل

وی ادامه داد: هر شخص و هر مجموعه‌ای که دغدغه‌مند باشد می‌تواند وارد مهرواره شود به طور مثال خانواده‌ای مشکل مالی داشت، یکی از اعضای خانواده با ورود به این طرح صندوق قرض‌الحسنه‌ای راه‌اندازی و مشکل را حل کرد و یا هیئتی در شهرستان بن با بازیافت زباله‌ها توانست مشکل مالی خود را حل کند.

در دیگر رسانه ها:

خبرگزاری فارس

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!