نمایشگاه مسجد جامعه پرداز در یک نگاه

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، پس از استقبال اندیشمندان، نخبگان، دانشجویان، طلّاب، دانش آموزان و غیره و غیره از “نمایشگاه مسجد جامعه پرداز” بر آن شدیم تا قدم به قدم محتوای نمایشگاه را برای ارائه به شما مخاطبان فرهیخته آماده کرده و از نظرات شما برای تکمیل، اصلاح و برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه های آتی استفاده کنیم.

محتوای ارائه شده در نمایشگاه مسجد جامعه پرداز از سه بخش اصلی تشکیل می شد:

بخش اول: “دالان تاریخ: ارائه فناوری های نرم حکمرانی مردمی – از ابتدای انقلاب تاکنون”

بخش دوم: “سالن جغرافیا: ارائه نظریه سیاستی جامعه پردازی ولایی با محوریت مسجد”

بخش سوم: “سالن ارائه با حضور فرهیختگانی همچون استاد رحیم پور ازغدی، آیت الله عابدینی، دکتر علی نیکزاد، حجت الاسلام قمی و… .

 

دالان تاریخ در یک نگاه

بازدیدکنندگان هنگام ورود به نمایشگاه مسجد جامعه پرداز ابتدا باید از “دالان تاریخ” عبور می کردند تا بتوانند روند “فناوری های نرم حکمرانی مردمی از ابتدای انقلاب تاکنون” را مشاهده نمایند.

 

 

شاید برای برخی از شما سوال بشود که “فناوری نرم حکمرانی مردمی” به چه معناست؟ خیلی ساده بخواهیم توضیح دهیم: “برای اجرایی کردن هر ایده ای نیاز به ابزار و فناوری آن داریم.

به عنوان مثال رهبر معظم انقلاب در خصوص بهره برداری از ثروت عظیم دفاع مقدس می فرمایند:” اگر شما بخواهید از ثروت استفاده کنید، باید فنّاوری‌اش را بلد باشید؛ من میگویم این راهیان نور یک فنّاوری است؛ این یک فنّاوری است برای استفاده‌ی از این ثروت عظیم.”

انقلاب اسلامی برای تحقق مردمسالاری دینی و نظریه جمهوری اسلامی که ایده مرکزی اش است از ابتدا  تا کنون فناوری های متعددی ابداع و ارائه کرده است که در دالان تاریخ نمایشگاه مسجد جامعه پرداز داستان تشکیل و سرنوشت مهمترین آنها از ابتدای انقلاب تاکنون برای بازدیدکنندگان روایت گردید.

 

 

ارائه کامل دالان تاریخ که از ۳۰ پرده تشکیل شده بود چیزی در حدود ۳ ساعت به طول می انجامید اما با توجه به محدودیت زمان و میزان علاقه و وقتی که هر یک از گروه های بازدیدکننده برای تماشای دالان تاریخ داشتند زمان بازدید ها ممکن بود از یک ربع الی ۹۰ دقیقه متغییر باشد.

سالن جغرافیا در یک نگاه

بعد از اتمام دالان تاریخ و اندکی استراحت و پذیرایی، بازدیدکنندگان وارد بخش اصلی نمایشگاه یعنی سالن جغرافیا می شدند که محل نمایش مینیاتوری از نظریه ” امامت میانی” و “جامعه پردازی ولایی با محوریت مسجد” به عنوان راهکاری پیشنهادی برای پیمودن گام دوم انقلاب و تحقق رویای تمدن نوین اسلامی بود.

 

در ابتدای سالن مبانی نظریه ها و راهکار های پیشنهادی به بازدیدکنندگان ارائه می شد و سپس یک به یک مدل ها و الگوهای پیشنهادی مانند، الگوی امامت میانی، الگوی اخوت، الگوی نظام همسایگی، نظام مسائل امام میانی در محله و… برای مخاطبان محترم تشریح می گردید.

سالن ارائه در یک نگاه

بازدید کنندگان در این بخش ضمن تماشای ارائه ی  فرهیختگانی  همچون استاد رحیم پور ازغدی، آیت الله عابدینی، دکتر علی نیکزاد، حجت الاسلام قمی و … پیرامون مسجد جامعه پرداز، می توانستند بخش کوچکی از نمونه های موفق و تحقق یافته ” امامت میانی” و ” جامعه پردازی ولایی با محوریت مسجد” در سطح محلات را مشاهده کنند.

 

در پایان نمایشگاه بازدید کنندگان می توانستند از غرفه های استانی سازمان های تبلیغات اسلامی سراسر کشور که به ارائه گزارش ها و توانمندی ها و ظرفیت های فرهنگی بومی خود پرداخته بودند بازدید کنند و از نزدیک با ظرفیت ها و نقاط امید بخش در هر استان آشنا شوند.

همچنین در این سالن با امامان محله موفق گفتگوهای تجربه نگاری برگزار شده و برای به اشتراک گذاشتن این تجربه ها با شبکه امامان محله و سایر فعالان و کنش گران اجتماعی به صورت ویدئویی ثبت و ضبط می گردید.

انتهای پیام/

 

لینک کپی شد!