مدیر مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت: تأسیس مرکز توانمندسازی برای ارتقای امامان محله

مدیر مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت: تأسیس مرکز توانمندسازی برای ارتقای امامان محله
پورفلاح
0
۲۷ آبان ۱۳۹۹

مدیر مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت گفت: خط سیر در مرکز توانمندسازی حضور در زمین توپخانه میدان جنگ فرهنگی است تا متناسب با نیاز امام در میدان و رصد دیدبان‌های دقیق میدانی که در رأس آن‌ها معاونت راهیاری و در سرشاخه‌ها بدنه استانی و شهرستانی سازمان است نقطه عملیات مشخص شده و با کد و هدایت معاونت راهبری عملیات مورد نظر اجرا ‌شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجت‌الاسلام حسن بابانژاد گفت: نبض حرکت و محور اصلی کار در الگوی تحول اجتماعی امامی است که بناست علمداری کند و پیشران باشد.

مدیر مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت، در ادامه با اشاره به ویژگی‌های امام محله، افزود: مهم‌ترین شاخصه‌ی یک شخصیت محوری، داشتن دست برتر او در نیازمندی‌های مختلف جامعه‌ی پیرامونی اوست و طبیعتاً وجود چنین شخصیت جامع‌الاطرافی انگشت‌شمار هست.

حجت‌الاسلام بابانژاد اظهار داشت:  با توجه به نیاز شدید میدان به این سنخ از امامان، راه چاره چیست؟ راهبرد ما ترسیم یک نسخه پشتیبان برای امامان موجود و تلاش برای تحقق امام جامع‌الاطراف ولو حداقلی است که توانمندی رهبری جامعه را با تکیه بر مشاوران مجرب در عرصه‌های مختلف مورد نیاز خود و مخاطبین دایره تأثیرگذاری‌اش داشته باشد.

وی ادامه داد: یعنی خط سیر در مرکز توانمندسازی حضور در زمین توپخانه میدان جنگ فرهنگی است تا متناسب با نیاز امام در میدان و رصد دیدبان‌های دقیق میدانی که در رأس آن‌ها معاونت راهیاری و در سرشاخه‌ها بدنه استانی و شهرستانی سازمان است نقطه عملیات مشخص شده و با کد و هدایت معاونت راهبری عملیات مورد نظر اجرا می‌شود.

مدیر مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت ابراز داشت: به منظور حل مسئله امام در کمترین زمان ممکن، شناخت دقیق و نقطه‌ای نیاز میدان و طراحی نسخه پشتیبان متناسب، کمک به راهیاران برای تشخیص نیاز امامان و همچنین کمک به خود راهیاران برای راهبری سریع‌تر و دقیق‌تر، یک مرکز مشاوره تخصصی طراحی شده است که دو لایه مشاوره در آن اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: یک لایه مشاوره ابتدایی و عمومی برای شناخت اولیه نیاز و استخراج اطلاعات لازم برای تصمیم‌گیری دقیق در مورد طراحی راهکار حل مسئله و مشکل و لایه دوم مشاوران متخصص عرصه‌های مختلف هستند که در کارگروه‌های مختلف موارد نیاز امام را شناسایی کرده و به منظور حل سریع مسئله اقدام می‌کنند.

حجت‌الاسلام بابانژاد در پایان گفت: همان‌طور که از عنوان مرکز مشاوره مشخص است و سیاست بنیاد هم بر این قرار داده شده نیازمندی‌های مختلف امام که در قالب کارگروه‌ها تجمیع می‌شود با توجه به توانمندی‌های موجود در ساختارهای حاکمیتی و مردمی طراحی و ترسیم می‌شود و تمام تلاش ما در بنیاد بر این است که از شکل‌دهی ساختارهای مشابه با اهداف مشترک دیگر نهادها پرهیز کنیم مگر در مواردی که ضرورت میدان تشکیل یک کار جدید و متفاوت را ایجاب کند.

به حوزه مسجد و فعالیت های مرتبط با آن علاقمند هستم. تلاش دارم تا در سایت بنیاد هدایت کمک کنم تا فعالیت های متعددی را که امامان ما در سراسر کشور، به گونه ای خالصانه و جهادی انجام میدهند پوشش دهم تا هم مخاطبان بدانند یک امام موفق چگونه عمل میکند هم الگوهایی برای دیگر امامان مساجد معرفی کنیم با من از طریق لینک های روبرو در تماس باشید.
نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!