مسجد می‌تواند مقر تحولات اجتماعی باشد/ اجرای طرح «تحول اجتماعی مسجدمحور» در۸۰۰ نقطه کشور

مسجد می‌تواند مقر تحولات اجتماعی باشد/ اجرای طرح «تحول اجتماعی مسجدمحور» در۸۰۰ نقطه کشور
بنیاد هدایت
0
۲۴ آذر ۱۳۹۹

مدیر پژوهش بنیاد هدایت، با اشاره به اجرای طرح تحول اجتماعی مسجد‌محور گفت: مسجد می‌تواند مقر پیگیری تحولات اجتماعی باشد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجت‌الاسلام مهدی موحد ظهر امروز در نشست سازمان تبلیغات اسلامی استان مرکزی با موضوع طرح تحول اجتماعی محله محور اظهار داشت: جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب تقویت اراده مردم در نبرد تمدنی را هدف گذاری کرده است که این روزها از این نبرد اخبار بیشتری شنیده می‌شود و نیاز به تقویت روحیه اجتماعی وجود دارد.

وی بیان کرد: برای داشتن جامعه با اراده قوی در نبرد تمدنی به بافت اجتماعی منسجم نیاز داریم به نحوی که ارتباط به صورت مستمر با ولی‌فقیه برقرار باشد و سخن امام جمعه در تمام بخش‌های جامعه منتقل شود.

 برای داشتن جامعه با اراده قوی در نبرد تمدنی به بافت اجتماعی منسجم نیاز داریم به نحوی که ارتباط به صورت مستمر با ولی‌فقیه برقرار باشد و سخن امام جمعه در تمام بخش‌های جامعه منتقل شود

موحد ادامه داد: انتقال مفاهیم تنها در کلام نباید باشد و نیاز است سخن فهمیده و به صورت کاربردی در جامعه مورد استفاده قرار بگیرد، به عنوان نمونه شعار سال باید در تمام شهرها و روستاها شنیده شود و مردم برای تحقق آن تلاش کنند.

وی افزود: برای این مهم به فردی فعال نیاز داریم که با اقلیم و فرهنگ خرد محلی آشنا و رفتار منطبق با آموزه‌های اسلامی داشته باشد، این فرد وظیفه دارد تمام امکانات حاکمیتی را برای برنامه‌ای که ولی فقیه هدف گذاری کرده در منطقه جذب کند و بستر تحقق اهداف را فراهم سازد.

حجت الاسلام موحد گفت: برای ایجاد این نظم اجتماعی طرح تحول اجتماعی مسجد محور تعریف شد با این دیدگاه که مسجد می‌تواند مقر پیگیری تحولات اجتماعی باشد.

یکی از راهبردهای مهم سازمان تبلیغات بهره گیری از تبلیغ چهره به چهره است که در ارتباط با تمام افراد جامعه قرار بگیرد 

وی ادامه داد: یکی از راهبردهای مهم سازمان تبلیغات بهره گیری از تبلیغ چهره به چهره است که در ارتباط با تمام افراد جامعه قرار بگیرد که در این طرح این موضوع حائز اهمیت قرار گرفته است و امام محله در این طرح برنامه ارتباط مستقیم و منظم با تمامی اهالی را در دستور کار دارد.

حجت الاسلام موحد اظهار کرد: مجموعه‌های حمایتی هستند که کار تربیتی ویژه نوجوانان و جوانان انجام داده‌اند در حوزه اخلاق و اعتقادات نیز می‌توانند راهکار ارائه کنند که این مراکز شناسایی شده است و از طریق مرکز یارا این خدمت به محله‌ها ارائه می‌شود که امامان محله اقدامات اخلاقی، مباحث کودکان نوجوانان را با این مرکز منطبق و به این ترتیب از الگوهای جدید برای بیان مطالب استفاده شود.

وی با بیان اینکه طرح تحول اجتماعی مسجد محور در بیش از ۸۰۰ محله شهری در کشور در حال اجرا است، گفت: بیش از یک سال است که در پایگاه‌های فرهنگی اجتماعی این طرح انجام شده و بازخورد بسیار مطلوبی داشته است.

منبع: خبرگزاری فارس

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!