مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان دنا خبر داد

اجرای طرح هر روستا یک شناسنامه/ نقش اصلی مسجد را به مساجد برگردانیم

اجرای طرح هر روستا یک شناسنامه/ نقش اصلی مسجد را به مساجد برگردانیم
پورفلاح
0
۲۵ دی ۱۳۹۹

حجت‌الاسلام بهشت گفت: با هدف استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی موجود در محلات طرح «هر روستا، یک شناسنامه» اجرایی شده است و بر اساس این طرح هر روستا را صاحب یک شناسنامه و پرونده کرده‌ایم.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجت‌الاسلام محمد بهشت، مدیر تبلیغات اسلامی دنا گفت: گفتمان امام محله یکی از اساسی‌ترین و جامع‌ترین برنامه‌های سازمان تبلیغات اسلامی است که در حقیقت می‌خواهد به تحقق اهداف گام دوم انقلاب کمک کند تا به سمت تمدن سازی اسلامی برویم.

وی در ادامه افزود: بر اساس این گفتمان با محوریت مسجد و امام محله برخلاف گذشته امام جماعت از یک پیش‌نماز ساده به پیشگامی در شناسایی مسائل مختلف تبدیل می‌شود و با توجه به شناختی که از مسائل و مشکلات محله پیدا می‌کند به ارائه راه‌حل می‌پردازد.

حجت‌الاسلام بهشت اظهار داشت: امام محله و روستا در زمینه‌‌های مختلف اقتصادی،  اجتماعی، آموزشی و خانواده نقش‌آفرینی می‌کند و مسجد را محل استقرار و فعالیت‌های خود قرار می‌دهد.

وی یادآور شد: مسجد به عنوان محوری‌ترین مکانی که در پیروزی انقلاب اسلامی تأثیرگذار بود و از زمان پیغمبر به عنوان پایگاه اصلی مطرح بوده است،‌ ازاین‌رو مسؤولین و نهادهای مختلف تصمیم گرفته‌اند نقش اصلی مسجد را به مسجد برگردانند.

مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان دنا خاطرنشان کرد: به منظور استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی موجود در محلات طرح « هر روستا یک شناسنامه » اجرایی شده است و بر اساس این طرح هر روستا را صاحب یک شناسنامه و پرونده کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در این طرح تمام عناصر فعال، فرصت‌ها و تهدیدها در هر روستا شناسایی می‌شوند، جمعیت روستا، تعداد خانوار، مساجد،‌ خانه‌های عالم،‌ هیئت‌امنای مساجد، بقاع متبرکه، متولیان، امکانات فرهنگی،‌ورزشی و آموزشی،پایگاه‌های بسیج شناسایی می‌شوند.

حجت‌الاسلام بهشت ابراز داشت: شناسایی دهیاران، شورای روستا، سازمان‌های مردم‌نهاد،‌ مداحان شاخص روستا،‌ مربیان قرآنی،‌اعضای شورای زکات،‌روحانیان، خیران،‌مشاهیر، معتمدان، تعداد شهدا، جانبازان، خانواده‌های کمتر برخوردار، آمار طلاق و خودکشی و … بخشی از اطلاعاتی است که در این طرح جمع‌آوری می‌َشود.

وی ادامه داد: این اطلاعات کمک می‌کند تا تهدید‌ها و فرصت‌ها به‌صورت کامل شناسایی شود و امام روستا یا محله و مسئولان و نهادها بتوانند با اطلاعات کامل و دقیق مشکلات و نیازمندی‌ها را شناسایی کرده و با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بهره گرفتن از دیگر ظرفیت‌ها به حل مشکلات و گرفتاری‌های مردم بپردازند.

مدیر تبلیغات اسلامی دنا اظهار داشت: دهیار می‌تواند از ناحیه خود با بخشداری و فرمانداری ارتباط بگیرد و مشکلات روستا را دنبال کند، ناحیه بسیج می‌تواند با سپاه استان ارتباط بگیرد، درباره ضعفا می‌توان با بهزیستی و کمیته امداد هماهنگی کرد.

وی ادامه داد: در این طرح همه فعالان در کنار هم قرار می‌گیرند و در جلسات مشترک با هم گفتگو کرده، مشکلات را بررسی می‌کنند، ازاین‌رو راحت‌تر می‌توان به حل مشکلات و گرفتاری‌ها اقدام کرد.

حجت‌الاسلام بهشت در پایان با بیان این‌که این طرح در ۴۰ روستا اجرا شده است، گفت: برای جمع‌آوری اطلاعات از همکاری طلاب برادر و خواهر بهره گرفتیم و امید است این طرح الگوی جامع و مناسبی برای دیگر شهرستان‌ها باشد.

منبع: خبرگزاری شبستان

به حوزه مسجد و فعالیت های مرتبط با آن علاقمند هستم. تلاش دارم تا در سایت بنیاد هدایت کمک کنم تا فعالیت های متعددی را که امامان ما در سراسر کشور، به گونه ای خالصانه و جهادی انجام میدهند پوشش دهم تا هم مخاطبان بدانند یک امام موفق چگونه عمل میکند هم الگوهایی برای دیگر امامان مساجد معرفی کنیم با من از طریق لینک های روبرو در تماس باشید.
نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!