راهیار بنیاد هدایت در استان کرمانشاه:

امام محله مشکلات مردم را مشکلات خودش بداند

امام محله مشکلات مردم را مشکلات خودش بداند
پورفلاح
0
۲۷ دی ۱۳۹۹

 راهیار استان کرمانشاه با بیان این‌که لازم نیست صفر تا صد مسائل را امام محله انجام بدهد و باید مسائل را مدیریت کند، گفت: بهترین تشویق برای امام محله این است که مردم در مسجد حضور پیدا کنند و با امام محله همراه باشند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجت‌الاسلام سید سیف‌الله موسوی، راهیار بنیاد هدایت در استان کرمانشاه گفت: امام محله باید از مردم،‌ با مردم و برای مردم باشد.

وی در ادامه افزود: اگر مردم  امام محله را از جنس خودشان بدانند، در تبلیغ چهره به چهره خیلی راحت گرفتاری‌ها و مشکلاتشان را بیان می‌کنند، در این صورت امام محله باید به دنبال حل مشکلات و رفع گرفتاری‌ها برود.

حجت‌الاسلام موسوی با بیان این‌که لازم نیست صفر تا صد مسائل را امام محله انجام بدهد، بلکه باید مدیریت کند، اظهار کرد: بهترین تشویق برای امام محله این است که مردم در مسجد حضور پیدا کنند و با امام محله همراه باشند.

وی با اشاره به خاطرات تبلیغی خود، اظهار کرد: در روستایی که مشغول تبلیغ بودم، مشکلات زیادی وجود داشت و به دلیل اختلافات طایفه ای، هر شب تیراندازی می‌شد، اما پس مدتی جو روستا با فعالیت‌هایی همچون ایجاد کتابخانه برای جوانان، برگزاری روضه و برپایی هیئت، ارتباط با مدارس و … تغییر کرد.

راهیار استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: قبل از نماز صبح و بعد از اقامه نماز صبح در روستا کلاس برگزار می‌کردم، در طول روز نیز مشکلات مردم را پیگیری کرده و حتی به مزارع کشاورزی آنان سر می‌زدم، بعد از نماز ظهر نیز برای خواهران کلاس‌های تربیتی و حفظ قرآن و … برگزار می‌کردم.

وی ادامه داد: برای اقشار مختلف مردم کلاس داشتیم؛ یک‌بار مادر پیری به سراغم آمد و شکایت کرد مگر ما سالخورده ها مسلمان نیستیم که برای ما کلاس برگزار نمی‌کنید، آوازه کلاس‌های نهج‌البلاغه و … در روستاهای اطراف هم پیچید و مورد استقبال قرار گرفت.

حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: وقتی مردم به مشکلی برمی‌خوردند، مشکل آنان را مشکل خودم می‌دانستم و برای حل مشکلات آنان تلاش می‌کردم، همین نکته باعث شده بود مردم من را از جنس خودشان بدانند و ازاین‌رو در مدتی که نزد آنان بودم به مسائل شرعی اهتمام پیدا کردند.

وی با اشاره به نقش مؤثر همسران امام محله و روستا در تبلیغ دینی، بیان داشت: در طول این مدت همسرم همواره در برگزاری‌ کلاس‌ها و روضه‌های خانگی، بیان احکام و … همراه و یاور من بود.

راهیار استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های بانوان در محلات و روستاها، ابراز داشت: بیان احکام و برگزاری جلسات تربیتی برای بانوان آثار و برکات فراوانی داشت، زیرا بانوان مسائلی را که یاد گرفته بودند، عمل می‌کردند و در خانواده‌ها تبیین می‌کردند.

حجت‌الاسلام موسوی تصریح کرد: گفتمان امام محله بسیار کاربردی است و باید به سطحی برسیم که همه روستاها و محلات امام داشته باشند، اگرچه مشکلات و مسائل هر شهر و روستا متفاوت است و باید بر اساس زیست‌بوم فرهنگی هر منطقه به رفع مشکلات و گرفتاری‌ها پرداخت.

به حوزه مسجد و فعالیت های مرتبط با آن علاقمند هستم. تلاش دارم تا در سایت بنیاد هدایت کمک کنم تا فعالیت های متعددی را که امامان ما در سراسر کشور، به گونه ای خالصانه و جهادی انجام میدهند پوشش دهم تا هم مخاطبان بدانند یک امام موفق چگونه عمل میکند هم الگوهایی برای دیگر امامان مساجد معرفی کنیم با من از طریق لینک های روبرو در تماس باشید.
نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!