با حکم رئیس سازمان تبلیغات اسلامی؛

مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی خراسان شمالی منصوب شد

مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی خراسان شمالی منصوب شد
پورفلاح
0
۱۶ فروردین ۱۴۰۰

با صدور حکمی از سوی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام حمید رفیعی به‌عنوان مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی خراسان شمالی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با صدور حکمی حجت‌الاسلام حمید رفیعی را به‌عنوان مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی خراسان شمالی منصوب کرد.
حجت‌الاسلام رفیعی پنجمین مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از ابتدای تأسیس اداره کل تبلیغات در این استان است که جایگزین حجت‌الاسلام قنبرعلی خادمی شده است.
مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی خراسان شمالی که اصالتاً اهل فاروج است، پیش‌ازاین مدیر دفتر نظارت و ارزیابی بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی و راهیار منطقه شمال‌شرق این بنیاد بود و همچنین سابقه مسئولیت قرارگاه تحول اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی را نیز در کارنامه خود دارد.
مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و مسئولان ارشد استانی در مصلای امام خمینی (ره) بجنورد برگزار شد.


گفتنی است، پیش از این و از تیر ۸۳ تاکنون حجت‌الاسلام نورالله موسوی نیا؛ حجت‌الاسلام نورالله ولی نژاد، حجت‌الاسلام زین‌العابدین روحانی نیا و حجت‌الاسلام علی خادمی مدیران کل تبلیغات اسلامی این استان بوده‌اند.

در دیگر رسانه ها:

وب سایت سازمان تبلیغات اسلامی

به حوزه مسجد و فعالیت های مرتبط با آن علاقمند هستم. تلاش دارم تا در سایت بنیاد هدایت کمک کنم تا فعالیت های متعددی را که امامان ما در سراسر کشور، به گونه ای خالصانه و جهادی انجام میدهند پوشش دهم تا هم مخاطبان بدانند یک امام موفق چگونه عمل میکند هم الگوهایی برای دیگر امامان مساجد معرفی کنیم با من از طریق لینک های روبرو در تماس باشید.
نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!