امام محله‌ای که مسجد را پایگاه وحدت جوانان شیعه و اهل سنت کرده است

امام محله‌ای که مسجد را پایگاه وحدت جوانان شیعه و اهل سنت کرده است
بنیاد هدایت
0
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

حجت‌الاسلام عبداللهی با تبیین سبک رفتاری و ویژگی‌های اهل بیت(ع) در روستای اسلام ‌آباد از توابع استان سیستان و بلوچستان توانسته زمینه وحدت جوانان و نوجوانان اهل سنت و تشیع را ایجاد کند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ گفتمان «امام محله» که با محور اعتلای شبکه امامت و مسجدمحور کردن توانمندی های مردمی محلی در رفع مشکلات، طراحی و اجرا شده است، برکات بسیاری را در پی داشته، از تسهیل در امر ازدواج جوانان گرفته تا فعالیت های عمران و آبادانی و کاهش آسیب های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد.

حجت الاسلام «علی عبداللهی» از امام محله‌هایی است که در طول فعالیت خود در روستای اسلام‌آبادِ شهرستان دلکان از توابع استان سیستان و بلوچستان، توانسته منشا آثار بسیار شود.

وی با بیان اینکه در روستایی تبلیغ می کنم که اهالی آن هم اهل سنت هستند و هم از اهل تشیع، می گوید: این همجواری و همزیستی برادران اهل سنت و شیعه باعث شد که من در بین نوجوانان و جوانان اهل سنت به ویژه در مناطق مرزنشین نیز فعالیت های تبلیغی داشته باشم و با تبیین سبک رفتاری و ویژگی های اهل بیت(ع)، به وحدت در این مناطق کمک کنم.

مسجد پایگاه وحدت جوانان شیعه و اهل سنت

این امام محله موفق تصریح می کند: در برنامه های تبلیغی به تبیین ویژگی های رفتاری اهل بیت(ع) با پیروان دیگر ادیان و مذاهب، طبقات مختلف مردم و شیوه دعوت‌گری آن حضرات(ع) به اسلام و نحوه بیان احکام و شرعیات می پردازم، تبیین ویژگی های حوزه های علمیه شیعی و برکات انقلاب اسلامی نیز از دیگر وجوه فعالیت های تبلیغی من است.

به گفته وی در ابتدای این فعالیت های تبلیغی درباره معارف اهل بیت(ع)، برخی مخالفت ها و موضع گیری ها وجود داشت اما شیرینی و زیبایی های مکتب اهل بیت(ع) بتدریج در دل ها نفوذ کرد و سبب و همگرایی جوانان و نوجوانان شیعی و اهل سنت شده است.

کارآفرینی برای اهالی روستا در گلخانه ای محلی

عبداللهی از آن روحانیون و امام محله هایی است که فقط بر جنبه نظری تبلیغ متمرکز نیست بلکه آموزه های دینی را در میدان عمل هم برای محرومیت زدایی به کار گرفته است در این راستا علاوه بر فعالیت های عمرانی و آبادانی و جهادی، زمین یکی از اهالی مسجد روستا را که علی رغم داشتن چاه آب، بلااستفاده مانده بود به گلخانه تبدیل و فرصت کارآفرینی و اشتغال زایی را برای برخی از اهالی روستای اسلام آباد فراهم کرده است. طی دو سال فعالیت این گلخانه و پرورش گوجه فرنگی و خیار، محصول خوبی تولید شده است.

اصلاح سنت های رایج اما اشتباه!

تعدیل و اصلاح سنت های اشتباه و رایج در محله و منطقه نیز از دیگر فعالیت های این امام محله فعال و پرتلاش است. وی در این باره بیان می کند: در بین بلوچ رسم است که برای دو روز و دو شب عروسی می گیرند و این بسیار هزینه‌بر است لذا برای کمک به کاهش هزینه ازدواج جوانان، با ارائه مشاوره و به منظور جلوگیری از این اسراف توانستیم این رسم را تسهیل کنیم و اکنون بیشتر اهالی روستای اسلام آباد مراسم عروسی را در یک شب برگزار می کنند. خوشبختانه، این رسم از طریق همکاری امام محلات و مبلغان، به روستاهای اطراف نیز سرایت کرده است.

جذب کمک های مومنانه برای حمایت از خانواده های محروم نیز از دیگر عرصه هایی است که حجت الاسلام عبداللهی در آن موفق عمل کرده است. چنان که به گفته وی با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بسته های بهداشتی تهیه و بین محرومان توزیع شد و نیز بسته های معیشتی شامل اقلام ضروری در اختیار خانوارهای محروم و بی بضاعت قرار گرفت.

وی که نزدیک به هفت سال سابقه فعالیت تبلیغی در روستای اسلام آباد شهرستان دلکان از توابع استان سیستان و بلوچستان را در پرونده کاری خود دارد، به ارائه بحث های اعتقادی، آموزشی، احکام و برگزاری کلاس های قرآن و حدیث نیز مشغول است و فعالیت های جهادی را نیز ترتیب می دهد.

در دیگر رسانه ها:

خبرگزاری شبستان

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!