روایت خدمت بی‌منت؛

کمک معیشتی به خانواده‌های معلولین

کمک معیشتی به خانواده‌های معلولین
مجتبی عظیمی
0
۰۳ آذر ۱۴۰۱

این روزها که هر کس در هر گوشه‌ای دل مشغولی‌های خاص خودش را دارد، هستند کسانی که تمام تلاش خود را برای زدودن غبار غم و درد و رنج از هم نوع خود بکار گرفته اند و بدون هیچ گونه چشم داشتی، سعی در خدمت بی منت به حکم وظیفه انسانی و دینی خود دارند، خدمتی برای خودسازی برگرفته از صفای باطن و تعهد و مسئولیت پذیری.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام محمد ایمانی، طلبه جوانی است که علاوه بر تحصیلات حوزوی، دارای مدرک کارشناسی ارشد تاریخ تشیع، و پرچم دار خدمت رسانی در گروه‌های جهادی شهرستان اهر است.

وی از سال ۱۳۹۰ در اهر مستقر بوده و هم اکنون نیز مشغول فعالیت های فرهنگی، اجتماعی در مسجد جواد الائمه این شهر است.

عمده فعالیت های این طلبه جهادی که تا قبل از شیوع ویروس کرونا پر رنگ تر انجام می‌شد؛ علاوه بر اقامه نماز، در زمینه های فرهنگی و اجتماعی همچون تهیه جهیزیه بوده است که در سال، یکی دوبار با کمک خیرین و گاهی از طرف سپاه چنین کاری انجام می‌شد.

توزیع بسته‌های معیشتی و کمک به نیازمندان از دیگر اقدامات او بوده است که تقریبا ۶۰_۷۰ خانواده را در این راستا شناسایی کرده، که اکثر این خانواده‌ها دارای یک عضو معلول در خانواده بودند، این کمک ها معمولا در مناسبت های مختلفی چون ماه مبارک رمضان، عید قربان و شب یلدا و… انجام می‌شود؛ به استثنای ایام کرونا که بصورت هر دوماه یکبار این کمک ها صورت می‌گرفت.

وی در زمینه خدمات درمانی برای بیماران نیازمند نیز هر چند وقت یکبار از پزشکان دعوت می‌کند که با انجام ویزیت رایگان بیماران، یاریگر آن‌ها در امر خدمات بهداشت و درمان باشند که این اتفاق در ۴ سال اخیر حدود ۳_۴ بار اتفاق افتاده است.

حجت الاسلام ایمانی همچنین با بسیج سازندگی و یک گروه جهادی که در زمینه ساخت خانه برای نیازمندان فعالیت داشتند، مشارکت داشته و در ایام کرونا نیز از طرف حوزه علمیه در قالب گروه‌های جهادی جهت انجام کارهای غسل اموات و کفن و دفن متوفیان کرونایی اعزام شده است.

از دیگر کارهای جهادی وی در ایام کرونا، عیادت از بیماران کرونایی و روحیه دادن به کادر درمان بوده‌ است که به همراه دوست جهادی‌اش حاج آقای خلیلی این کار را انجام می‌دادند.

وی در زمینه آسیب‌های اجتماعی نیز جلساتی تشکیل داده و با دعوت از روانشناسان و کادر اورژانس اجتماعی، در خصوص آسیب‌هایی مانند طلاق و اعتیاد و … برای مردم صحبت انجام داده است.

او می‌گوید: تا جایی‌که بتوانیم اگر مشکلی برای کسی پیش آید پیگیر حل آن می‌شویم به طور مثال دو مورد قتل در منطقه داشتیم که حکم قصاص آنان تأیید شده بود و ما حدود یک سال است پیگیر دریافت رضایت هستیم که ان شاءالله این ماجرا ختم به خیر شود.

این طلبه جهادی دغدغه مند علاوه بر این حدود ۶ سال از طرف مرکز تبلیغی آینده سازان، در مدارس به عنوان مبلغ حضور داشته و اکنون همچنان در پایگاه‌ها و مدارس در حال فعالیت است و بنا دارد همچون ایام قبل از کرونا با برنامه‌های متنوع ورزشی مثل کوهنوردی و استخر رفتن جوانان را جذب به مسجد نماید به گفته او تا قبل از کرونا، جوانان حضور گسترده‌ای در مسجد داشتند و جمعیتی بالغ بر ۸۰ جوان در برنامه‌ها حضور داشتند که اکنون کمی حضور جوانان نسبت به گذشته کم‌رنگ‌تر شده است.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!