روایت صبر و ممارست یکی از پشتیبان‌های مهرواره بانور؛

از یک گروه سوت و کور تا راه اندازی صفحه‌ای با بیش از هزار مخاطب

از یک گروه سوت و کور تا راه اندازی صفحه‌ای با بیش از هزار مخاطب
حسین فلاح
0
۰۱ دی ۱۴۰۳

یکی از پشتیبان‌های سومین مهرواره بانور از نتیجه بخش بودن صبر و ممارست خود در مسیر تربیت کنشگران رسانه‌ای می‌گوید.

خانم افسانه محمدی‌نژاد از شهرستان بهار استان همدان یکی از پشتیبان‌های سومین مهرواره بانور در گفت‌وگو با روابط عمومی بنیاد هدایت، اظهار داشت: در نخستین مهرواره بانور نیز به عنوان دبیر فعالیت داشتم و می‌دانستم که در این مسیر با فراز و نشیب‎های بسیاری مواجه خواهم شد و زمان زیادی را باید صرف این کار کنم.

وی کار پشتیبانی را یک کار جهادی و در راستای جهاد تبیین دانست و گفت: از روزی که این کار را تحویل گرفتم با تک تک شرکت کنندگان تماس گرفتم و دیدم که این افراد بسیار مشتاق فعالیت هستند. گروهی با حضور همه این بانوان تشکیل دادم و در آن برنامه‌ها و چالش‎های روزانه مهرواره را قرار می‎دادم.

خانم محمدی نژاد خاطرنشان کرد: روزهای نخست بازخورد خاصی از مخاطبان دریافت نمی‎کردم؛ می‌دانستم که باید صبر کنم و با جدیت به کار خود ادامه دهم. پیام‌های انگیزشی در گروه قرار می‌دادم و کم کم دیدم که چند نفر از مخاطبان جواب دادند و کار خود را آغاز کردند.

وی صبر و صمیمیت را دو عامل مؤثر برای موفقیت در این عرصه دانست و گفت: ابتدا باید کار را به‌نحوی پیش برد که مخاطبان با شما احساس راحتی داشته باشند و به شما اعتماد کرده تا در این مسیر با شما همراهی کنند.

خانم محمدی با اشاره به نحوه فعالیت افرادی که با پشتیبانی او در سومین مهرواره بانور فعال هستند، بیان داشت: چند نفر از این بانوان کانال‌هایی با بیش از ۲۰۰ مخاطب راه اندازی کرده‌اند و یکی از بانوان نیز یک صفحه‌ای را در اینیستاگرام راه اندازی کرد که هم‌اکنون بیش از هزار دنبال کننده دارد.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!