ایده‌ای برای بهره‌مندی از ظرفیت بانوانی که فرصت فعالیت رسانه‌ای ندارند

ایده‌ای برای بهره‌مندی از ظرفیت بانوانی که فرصت فعالیت رسانه‌ای ندارند
حسین فلاح
0
۰۶ دی ۱۴۰۳

پشتیبان سومین مهرواره بانور در استان اصفهان ایده‌ای به‌کار گرفت تا از ظرفیت بانوانی که فرصت فعالیت مستقیم در فضای رسانه‌ای ندارند نیز استفاده کند. کمک گرفتن از این افراد برای تولید محتوا و پیشنهاد واگذاری مدیریت صفحات آن‌ها به دیگران توانست این ظرفیت خاموش را فعال کند.

خانم زهرا جهانبخش یکی از پشتیبان‌های سومین مهرواره بانور در استان اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، با اشاره به کارهایی که در طول این مدت انجام شده است، اظهار داشت: با شرکت کنندگان مهرواره هم به صورت پیامکی و هم به صورت مکالمه تلفنی در ارتباط هستیم؛ طبیعتا تماس‌های تلفنی نتیجه‌بخش‌تر و مؤثر بود.

وی آغاز کار خود را از یک گروه دوستانه عنوان کرد و گفت: ابتدا محتواهای آموزشی کنشگری رسانه‌ای را در این گروه به اشتراک می‌گذاشتیم تا اگر کسی دوست داشت از آن‌ها استفاده کرده و فعالیت خود را شروع کند. انتظار داشتم که افراد به صورت خودجوش بیایند و فعالیت کنند اما ظاهرا اینطور نبود.

خانم جهانبخش با بیان این‌که تصور اولیه بنده این بود که این مدل کار نتیجه‌بخش نیست، خاطرنشان کرد: رفته رفته در اثر ارتباط مستمر با مخاطبان متوجه شدم که برخی از افراد از این محتوها استفاده کرده و توانسته‌اند تعداد دنبال کنندگان صفحه تازه تأسیس خود را بیشتر کنند.

پشتیبان‌ سومین مهرواره بانور در استان اصفهان افزود: این اتفاق برایم دلگرم کننده بود و متوجه شدم که زحمات هیچ کسی در این عرصه به باد نخواهد رفت؛ همیشه سعی دارم که از این افراد حمایت کنم و پرسش‌های آن‌ها را پاسخ بدم و کمک‌شان کنم که رشد کنند.

خانم جهانبخش بعضا مشغله‌های مختلف بانوان را مانعی برای فعالیت در فضای مجازی دانست و گفت: برخی از مخاطبان ما شاغل هستند و برخی دیگر در حال تحصیل‌اند و بعضی هم فرزند کوچک دارند؛ بنابراین نمی‌توانند در اینستاگرام فعالیت داشته باشند. این افراد در تولید محتوا به ما کمک می‎کنند و به برخی از آن‌ها نیز پیشنهاد کردیم که مدیریت صفحات خود را به دیگران واگذار کنند تا وقت کمتری از آن‌ها گرفته شود.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!