یکی از پشتیبانهای سومین مهرواره بانور کمترین کارکرد این مهرواره با توانمندسازی بانوان مذهبی و مسجدی برای تولید محتوای رسانهای دانست.
خانم فتوحی یکی از پشتیبانهای سومین مهرواره بانور، در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، ضمن انقاد از موضع انفعالی برخی از افراد جامعه مؤمنین و مسجدی در فضای مجازی، اظهار داشت: از دغدغههای همیشگی من این بود که چرا بچههای مذهبی اغلب خجالتی هستند و در جمعهای مختلف حرفی نمیزنند اما دیگران همیشه حرفی برای گفتن داشته و در فضای مجازی بستری برای ارائه محتوای خود دارند.
وی با ابزار خرسندی از برگزاری سومین مهرواره بانور، گفت: این مهرواره میتواند بچههای مذهبی و مسجدی را توانمند کند و سبک جدیدی از فعالیت در رسانه را به آنها آموزش میدهد.
یکی از پشتیبانهای مهرواره بانور، به کارکرد و اهداف سومین مهرواره بانور اشاره کرد و ابراز داشت: این مهرواره در نظر دارد به مخاطبان خود کار کردن در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام را آموزش دهد.
خانم فتوحی با اشاره به برنامههایی که بهمنظور آموزش تولید محتوای رسانهای برای شرکت کنندگان تدارک دیده شده است، گفت: این مهرواره تلاش دارد که مخاطبانش در فضای مجازی صرفا مصرفگرا نباشند بلکه به صورت خلاقانه و نوآورانه به ارائه مطالب خود بپردازند.