تجربه گروهی از شرکت‌کنندگان بانور؛

تقسیم کار؛ عامل موفقیت این نانورسانه‌هاست

تقسیم کار؛ عامل موفقیت این نانورسانه‌هاست
حسین فلاح
0
۱۹ دی ۱۴۰۳

یکی از پشتیبانان سومین مهرواره بانور عامل موفقیت خود را در تقسیم کار بین سه گروه تولیدکننده محتوا و بازنشر کنندگان و حامیان آن‌ها عنوان کرد.

خانم قاسمی یکی از پشتیبانان سومین مهرواره بانور، در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، اظهار داشت: گروه ما پیشرفت چشم گیری داشته است؛ همه دوستان نانورسانه‌های خود را ایجاد کرده‌اند و به صورت مستمر فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه گروه‌شان به سه دسته تقسیم شده‌اند، گفت: دسته اول ۱۵ نفر از فعالان گروه هستند و به دلیل فرصت آزادی که دارند هر روز تولید محتوا دارند. این دوستان ایده‌های خلاقانه دارند، پست و استوری منتشر می‌کنند. در استوری‌ها سؤالات چالشی مطرح می‌کنند و مخاطبان را درگیر آن می‌کنند.

خانم قاسمی یکی از کارهای گروه اول را تولید محتوا برای گروه دوم عنوان کرد و بیان داشت: دسته دوم، دوستانی هستند که کارمندند و بیرون از منزل کار می‌کنند و به خاطر شرایط و مشغله‌های زیادی که دارند، محتوای تولیدی دسته اول را بازنشر می‌کنند. همچنین از محتواهای کانال‌های حسینیه هدایت و محله همدل نیز برای انتشار استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه دسته سوم افراد مبتدی هستند، خاطرنشان کرد: این بزرگواران تازه به گروه ما پیوسته‌اند و بیشتر حمایت کننده هستند. در واکنش به محتوهای انتشار یافته سایر دوستان، لایک و کامنت می‌گذارند و ضمن تشویق آنها، صفحات‌شان را نیز به دیگران نیز معرفی می‌کنند. البته خودشان نیز نانورسانه دارند و مشغول فعالیت هستند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!