مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان مطرح کرد؛

شناسایی و توانمندسازی ۱۸۰۰ بانوی گلستانی در مهرواره با نور+فیلم

شناسایی و توانمندسازی ۱۸۰۰ بانوی گلستانی در مهرواره با نور+فیلم
حسین فلاح
0
۱۰ بهمن ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: یک‌هزار و ۸۰۰ بانوی گلستانی در قالب مهرواره با نور ۳، آموزش دیده و توانمند شدند تا در امر تبلیغ از ظرفیت آنان بهره گرفته شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین در گفت‌وگویی در گرگان اظهارکرد: بانوان بزرگترین ظرفیت تبلیغی در کشور هستند و در امر جهادتبیین نیز پیشروتر از مردان هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: مهرواره با نور در واقع طراحی میدان برای کشف و شناسایی استعداد‌ها، آموزش و توانمندسازی آنان است. در این مهرواره از ظرفیت کسانی که قدرت کنشگری در رسانه را دارند و یا از قدرت بیان و اقناع خوبی برخوردار هستند، استفاده شده است.

وی افزود: اختتامیه مهرواره با نور ۳ روز دوازدهم بهمن ماه در استان برگزار می شود و تا کنون بیش از یکهزار و ۸۰۰ بانوی گلستان در قالب این طرح، آموزش دیده و توانمند شدند.

گرزین گفت: گلستان در خصوص شناسایی، آموزش، توانمندسازی.  شبکه‌سازی این بانوان رتبه دوم کشور را دارد. در حال حاضر این شبکه در همه شهرستان‌ها فعال است و روزانه به تولید و انتشار محتوا در فضای مجازی مشغول هستند.

در دیگر رسانه‌ها ببینید:
خبرگزاری تسنیم۱
خبرگزاری تسنیم۲

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!