زادقاسمی ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت بانوان در طرح شریکه الامام گفت: باید ظرفیت های اجتماعی بانوان به کارگیری و از انرژی ذخیره شده بانوان استفاده شود.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، مریم زادقاسمی عضو دفتر بانوان هدایت«شهید زاهدلویی» ضمن اشاره به فعالیت چندین ساله حجت الاسلام میرمحمدیان در فعالیت های دانش آموزی و همراهی خود با ایشان گفت: از سال ۹۶ که احساس کردم این امکان برای همراهی برای من وجود ندارد، تصمیم به استراحت گرفتم اما پس از گذشت یک سال احساس کردم توان خود را از دست داده ام و این به دلیل دوری از این فعالیت ها بود.
عضو دفتر بانوان هدایت اهمیت فعالیت های اجتماعی بانوان را یادآور شد و افزود: بانوان وقت زیادی را برای کارهایی صرف می کنند که آن ها را راضی نمی کند و همین بر کیفیت مادری آن ها تأثیر منفی دارد. این است که برخی از بانوان برای مطرح کردن خود مسیر اعتراض را در پیش بگیرند. بنابراین باید از این انرژی های ذخیره شده بانوان در جای من مناسب استفاده شود.
وی فعالیت شریکه الامام را بسیار حائز اهمیت دانست و عنوان کرد: حضور فعال همسران امامان محله بسیار مهم است و می تواند کلام و حضور امام را نفوذ بیشتری ببخشد. اگر قرار است امام با خانواده ها ارتباط برقرار کند حضور همسر او لازم است.
زادقاسمی ادامه داد: برخی معتقدند که شریکه الامام باید بسیار توانمند باشد؛ اما در حقیقت لازم نیست توانمندی خاصی داشته باشد و همین قدر که بتواند با بانوان ارتباط بگیرد و به آن ها محبت کند و تلاش کند تا برای مردم گره گشایی کند کافی است. با توجه به توانی که در بانوان وجود دارد ما از راهیاران درخواست می کنیم که همسران خود را برای کمک به ما دعوت کنند.
عضو دفتر بانوان بنیاد هدایت خاطرنشان کرد: به روند شکل گیری مهرواره بانور نیز اشاره کرد و گفت: در ابتدای کار قرار بود که این مهرواره برای شبکه شریکه الامام برگزار شود اما با استقبال سازمان تبلیغات اسلامی قرار شد این برنامه برای بانوان سراسر کشور برگزار شود.
وی به نقش مهم شبکه راهیاری در شکل گیری مهرواره اوج و همدل پرداخت و افزود: همانطور که در مهرواره محله همدل و اوج کارها را شبکه راهیاری پیش برد معتقدیم که ای شبکه راهیاری است که در مهرواره بانور می تواند گره گشایی کند و کارها را پیش ببرد.