ربات هوشمند مهرواره بانور با قابلیتهای آموزشی، چالشهای روزانه و دستیار هوش مصنوعی در پیامرسان بله راهاندازی شد.
آقای اسلامی، یکی از مسئولان مهرواره بانور، در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، درباره دلایل راهاندازی این ربات گفت: با توجه به حجم بالای محتواهای آموزشی و چالشها، تجمیع همه خدمات در یک ربات، دسترسی کاربران را تسهیل میکند.
وی به تشریح ساختار ربات پرداخت و اظهار داشت: این ربات از سه بخش اصلی تشکیل شده است؛ بخش آموزش با سه زیرمجموعه محتوایی، مهارتی و شبکههای اجتماعی، بخش چالشها شامل چالشهای روزانه و پیشنهادی و دستیار هوش مصنوعی برای پاسخگویی به سؤالات کاربران.
اسلامی درباره بخش آموزشی ربات تصریح کرد: در بخش محتوایی، نکات کلیدی درباره نحوه فعالیت در فضای مجازی، برخورد با مخاطب، مدیریت واکنشهای منفی و محتواسازی در حوزه مقاومت آموزش داده میشود.
وی با اشاره به آموزشهای مهارتی افزود: نحوه کار با نرمافزارهای موبایلی برای ویرایش عکس، تدوین، استفاده از هوش مصنوعی و عکاسی با موبایل در اختیار کاربران قرار گرفته و همچنین آموزشهای تخصصی برای فعالیت در پلتفرمهای مختلف ارائه شده است.
مسئول ربات مهرواره در توضیح بخش چالشها، گفت: کاربران میتوانند از بین چالشهای روزانه با درجات مختلف سختی، موارد مناسب خود را انتخاب کنند. در بخش پیشنهاد چالش نیز با تعیین نوع فعالیت (فردی یا گروهی) و سطح سختی، چالشهای متناسب دریافت میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دستیار هوش مصنوعی به سؤالات کاربران در فضای مجازی پاسخ میدهد و در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، بخش پشتیبانی انسانی با کاربر تماس خواهد گرفت. هدف نهایی، کمک به کنشگران برای ایجاد رسانههای تأثیرگذار و جذب مخاطبان حقیقی است.