حجت الاسلام مهدوی با اشاره به ثمرات مهرواره بانور در حوزه مردمی سازی تبلیغ گفت: دشمنان برای نسخ کردن انقلاب اسلامی به انقلاب زنان با نگاه خودشان چشم دوخته اند، باید مقابل این حرکت حساب شده دشمن یک فعالیت جدی از مدل کنش داشته باشیم. مهرواه بانور با محوریت جهاد تبیین یک حرکت فعالانه و شجاعانه در حوزه جهاد تبیین است، آن هم توسط راویانی که نقش مؤثری برای رشد و تکامل جامعه اسلامی ما دارند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام سعید مهدوی مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در گفتوگویی اظهار داشت: یکی از راهبردهای جدی که سازمان تبلیغات باید بر آن تأکید داشته باشد مردمی کردن نهضت تبلیغ است.
وی با اشاره به برگزاری دومین مهرواره بانور، گفت: این نوع جشنواره ها و مهرواره ها مثل مهرواره بانور که بخش اول آن سال گذشته عمدتا با حضور شریکه الامام ها و خانم فرهنگی انجام گرفت کار قشنگی بود، از این جهت که در نهضت تبلیغ رنگ و بوی مردمی دادن کارها بیشتر در این مهرواره جلوه داشت و از جهت دیگر اینکه در این مهرواره یک خانم، مسأله محله خود را پیگیری و بعد برای حل آن اقدام می کرد.
حجت الاسلام مهدوی افزود: روایت حل مسائل و مشکلات در مهرواره بانور۱ یکی از مهمترین اجزائی بود که برای راهبرد نهضت مردمی کردن تبلیغ اجرایی شد؛ این مهم یکی از مطالبات رهبر معظم انقلاب است.
وی جهاد تبیین را محور دومین مهرواره بانور عنوان کرد و ابراز داشت: تداوم این کار امسال در مهرواره بانور روی محوری است که دغدغه نائب امام زمان(عج) است؛ یکی از اصول جهاد تبیین این است که روایت ها از جبهه مردمی برای مردم اتفاق بیفتد و روایت های درست به دست مردم برسد. جهاد تبیین با روایت های پیشرفت، با روایت حماسه آفرینی، با روایت هویت یابی و روایت های مختلف شکل می گیرد.
مدیرکل تبلیغات گیلان در ارائه تعریف از جهاد تبیین، اظهار داشت: جهاد تبیین یعنی اینکه بتوانیم در قبال آن حرکت تبلیغی دشمن که بر سر اصول مهم نشانه گرفته است جبهه مردمی را شکل بدهیم و بانور در این مرحله از قشر مؤثر جامعه که خانم ها هستند، می خواهد تا وارد عرصه روایت بشوند؛ در مقابل روایت های دشمن که به دنبال یأس آفرین هستند و می خواهند ناامیدی ایجاد کنند روایت پیشرفت از زبان بانوان در گوشه و کنار کشور خیلی می تواند مؤثر باشد و یکی از اضلاع جهاد تببین است.
حجت الاسلام مهدوی با اشاره به مواردی که دشمن هدف گرفته است، خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که دشمن نشانه گرفته هویت است؛ روایت حماسه آفرینی مردم ایران در طول این ۴۰ سال از جمله همین حماسه آفرینی بانوان در زمان شیوع ویروس کرونا، خیلی مؤثر است.
وی ورود مهرواره بانور به عرصه جهاد تبیین و تولید روایتهای مختلف از مجاهدت بانوان را بسیار مؤثر خواند و ادامه داد: روایتهای مختلفی که در حوزه شأن و منزلت مادری ارائه منتشر میشود، میتواند مقابله کند با روایت دشمن که میخواهد جامعه را از هویت بیندازد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره تلاش های دشمن برای سوء استفاده از زنان اظهار داشت: امروز فهمیدیم دشمنان اسلام و ایران و دشمنان انقلاب برای نسخ کردن انقلاب اسلامی به انقلاب زنان با نگاه خودشان چشم دوخته اند، بنابراین باید مقابل این حرکت حساب شده دشمن یک فعالیت جدی از مدل کنش و نه واکنش داشته باشیم. از اینرو دومین مهرواه بانور با موضوع و محور جهاد تبیین یک حرکت فعالانه و شجاعانه در حوزه عرصه تبیین گری است، آن هم توسط راویانی که نقش مؤثری برای رشد و تکامل جامعه اسلامی ما دارند و آن زنان هستند.
گفتنی است، مهرواره بانور پویشی ملی است برای قیام بانوان مسجدی در عرصههای مختلف انقلاب اسلامی که نیاز به کنشگری این قشر وجود دارد. سال گذشته نخستین مهرواره بانور با رویکرد گرهگشایی بانوان در حوزه زنان و خانواده برگزار شد. مجموعا در سراسر کشور بیش از ۳۳ هزار نفر شرکت کردند.
دومین مهرواره بانور از ۲۸ آبان ماه همزمان با ولادت حضرت زینب(س) آغاز شده و تا ۱۳ دیماه سال جاری و مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) ادامه خواهد داشت؛ این دوره با رویکرد جهاد تبیین در حال برگزاری است. ضمن تولید محتوا برای کنشگران بانو، از آنها خواسته شده تا که در قالبها و بسترهای مختلف به این فریضه قطعی بپردازند.
گفتنی است تاکنون ۱۱۵ بانوی گیلانی در این مهرواره ثبت نام کرده اند؛ علاقه مندان و بانوان فعال برای شرکت در این مهرواره میتوانند کلمه «بانور» را به سامانه ۵۰۰۰۹۶۵۰۰ ارسال کنند.
در دیگر رسانه ها ببینید: