حجتالاسلام سلامی با کمک اهالی روستا و جمع آوری هزینه ای ۲۵۰ میلیون تومان توانست مسجد روستا را بازسازی کند و همچنین اقدامات گوناگون بسیاری را به انجام رساند. از اعزام رایگان نیازمندان به سفرهای زیارتی تا پرداختد وام ها اشتغالزایی از این اقدامات محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجتالاسلام محمد سلامی امام روستای تخته جان از توابع شهر بیرجند است که دو سالی میشود در مسجد بهلول این روستا مشغول به فعالیت شده است.
حجتالاسلام سلامی ۲۲ سال است به امر مقدس تبلیغ مشغول شده و در این سال ها اقدامات بسیاری را در شهر ها و روستاهای مختلف به انجام رسانیده است که هریک از این ها باعث گره گشایی از اهالی و مردم شده اند.
امام روستای تخته جان اقدامات فرهنگی و عمرانی مسجد را به طور جدی دنبال کرده و در بدو تعمیر مسجد را در دستور کار خود قرار داد و در یک سال با جمع آوری مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان که همه از طریق کمک های مردمی بوده توانست مسجد را بازسازی کند.
دیگر اقدام این امام در مسجد اجرای برنامههای فرهنگی گوناگون بوده که میتوان به برگزاری نماز جماعت، بیان احکام و مسائل روز جامعه، بصیرت افزایی و جهاد تبیین اشاره کرد که او روزانه ده تا پانزده دقیقه به این مسائل اختصاص میدهد.
این امام محله در مناسبتهای گوناگون سال با برگزاری مراسمات مختلف اهالی را گرد هم میآورد. همچنین در ایام مختلف سال در روستای تخته جان همزمان با کشور راهپیمایی از مسجد بهلول تا مسجد دیگر روستا با همت امامان روستا و حضور گسترده اهالی برگزار میشود.
کمک به معیشت خانواده های نیازمند یکی از مواردی است که اغلب افراد دغدغه آن را دارند حجتالاسلام سلامی نیز با کمک خیرین پیگیر رسیدگی به نیازمندان بوده و در ایام مختلف سال و مناسبتها مانند نوروز و شروع سال تحصیلی از این خانواده ها دستگیری میکند.
با شروع ماه مهر دوباره مهر و محبت خیرین و این امام محله شامل حال حدود ۲۰ دانش آموز شد و با کمک یکدیگر برای این دانشآموزان لوازم تحریر، کیف و… تهیه کردند تا این بچهها با شور و شوق ابتدای سال تحصیلی را درک کنند.
حجتالاسلام سلامی با ایجاد کاروانهای زیارتی کربلا و مشهد امکان سفر زیارتی افراد و خانوادههای نیازمند را فراهم آورده است و تاکنون ۴۵ نفر با پرداخت هزینه کامل توسط مسجد به این سفر معنوی مشرف شده اند. همچنین در آینده نزدیک کاروانی نیز به سمت مشهد مقدس اعزام خواهد شد.
اشتغالزایی و معرفی به مشاغل یکی دیگر از کارهای مثبتی است که میتوان برای اهالی و جوانان انجام داد، حجتالاسلام سلامی نیز با معرفی افراد به بنیاد برکت و تامین و اعطای وام توانست برای جوانان روستا اشتغال ایجاد کند به طوری که هرساله به ۵ تا ۱۰ نفر از اهالی وام پرداخت میشود تا به واسطه آن بتوانند برای خود شغلی ایجاد کنند. که این اقدام شامل بانوان روستا نیزهست و با پرداخت وام ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومانی امکان فراهم کردن تجهیزات قالیبافی برای بانوان ایجاد شده است.
نکته مهم از بین اقدامات و فعالیتهای این امام محله این است که او سعی داشته به اهالی و مردم مهارت آموزی کند و به جای ماهی دادن به دست آن ها ماهیگیری را به آنان یاد دهد و بتوانند زندگی خود را بگذرانند.
امام روستایی که خود هفت سالی در زمینه طب سنتی و اسلامی به طور تخصصی فعالیت و مطالعه داشته است در بخش درمانی و سلامت اهالی نیز اقداماتی دارد و آموزشهای لازم را به صورت جمعی و فردی به اهالی روستا ارائه میدهد.
رسیدگی به آسیب های اجتماعی هم از اقدامات دیگر حجت الاسلام سلامی بوده که جوانان گرفتار در دام اعتیاد را با معرفی به کمپ ترک اعتیاد توانسته کمکی در رفع این معضل اجتماعی کند و به گفته او تمام تلاش خود را داشته تا جوانان کمتر به سمت مواد مخدر به خصوص مواد مخدر صنعتی بروند و در جلسات مختلف به این موضوع میپردازد و به صورت جمعی و فردی پیگیر رفع این معضل است.
در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری تسنیم