نقی زاده هنرمند مسجدی و از رزمندگان دفاع مقدس در ویژه برنامه چشمه به تلاش کنونی دشمن برای پاک کردن ارزشها از اذهان مردم اشاره و بیان کرد: دشمن درصدد است به حدی گرانی و فشار اقتصادی به کشور وارد کند که تمامی ارزشها را از اذهان مردم پاک کند، چراکه مسئله تحریم و گرانی افراد را فقط وادار به کار کردن و کسب درآمد میکند لذا ایثار، فداکاری و بسیاری از ارزشهای دیگر را از یاد آنان میبرد.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، اصغر نقی زاده از هنرمندان مسجدی و از رزمندگان دفاع مقدس با حضور در برنامه چشمه به بیان خاطرات شیرین مسجدی خود پرداخت و عنوان کرد: تا قبل از انقلاب در خیابان حسام السلطنه ساکن بودیم و در مسجد حجت این منطقه فعالیت داشتم، اما پس از انقلاب و در سن ۱۸ سالگی منزل ما جابجا شد و به مسجد جواد الائمه سی متری جی برای فعالیت وارد شدم.
وی مسجد جوادالائمه را مصداق عینی جذب حداکثری دانست و گفت: با اهتمام امام جماعت این مسجد مرحوم حجت الاسلام مُطلبی، افرادی با افکارهای مختلف اما با یک هدف واحد در مسجد جمع شدند و نتیجه این اقدام رشد هنرمندان بسیاری از دل این مسجد شد.
نقی زاده افزود: در آن دوران من به شدت اهل سینما بودم، اما این امام جماعت فعال، افرادی همچون من را توانست جذب مسجد کند؛ البته هیئت امنا و سرایدار این مسجد نیز از افراد پای کار بودند بطوریکه سرایدار درب مسجد را نمیبست و شبانه روز درب مسجد به روی مردم گشوده بود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: کم کم اعضای این مسجد با فعالین مناطق دیگر تجمیع شدند و حوزه هنری را زیر نظر مدرسه عالی مطهری در خیابان فلسطین تشکیل دادند که اکنون مکان فعلی آن تغییر یافته است.
این فعال مسجدی ادامه داد: آن زمان حوزه هنری در واقع حوزه علمیهای بود که کارش تبلیغ دین از طریق هنر بود و با این فکر اولیه این حوزه هنری شکل گرفت و امام جماعت مسجد جوادالائمه نیز نقش پررنگی در تشکیل آن داشت.
وی ادامه داد: فیلم توجیه منوچهر حقانی پرست جزو فیلمهای اولیه حوزه هنری بود که شب قبل از اکران آن خودمان با بچه هایی همچون فرج سلحشور و علی حاتمی و دیگر بچه های حوزه هنری، پوسترهای آن را تا صبح در خیابانها نصب میکردیم.
وی به برنامههای این مسجد اشاره و عنوان کرد: در مسجد تیم فوتبال و تئاتر داشتیم و کار امر به معروف و کارهای فرهنگی نیز در آن انجام میگرفت و اعضای مسجد در حل مشکلات محله حتی مشکلات خانوادگی نیز ورود میکردند.
نقی زاده در ادامه با اشاره به شروع جنگ تحمیلی ایران و عراق اظهار داشت: وقتی جنگ شد و بیگانه قصد کندن ریشه درختی را کرد که به تازگی توسط مردم کاشته شده بود، اولویت همه بچهها در هر جناحی که بودند این شد که در مقابل دشمن ایستادگی کنند و اجازه دست درازی آنان به درخت نوپای کشور را ندهند، لذا همگی یک یاعلی گفتند و در منطقه عملیاتی حاضر شدند و همه مردم حتی فرماندهان جنگ خود را به عنوان نیرو تلقی کردند و همچون رزمندگان لباس خاکی بر تن و با دشمن مقابله میکردند.
او به نقش مسجد جوادالائمه در دوران دفاع مقدس نیز اشاره کرد و گفت: بچه های مسجد ما در جبههها حضوری فعال داشتند و در عملیاتی نبود که مسجد ما مجروح یا شهید نداده باشد که شهید عباس بنایی نیز از نخستین شهدای مسجد جوادالائمه بود.
نقی زاده اضافه کرد: بچههای ایران چون نیروهای مردمی بودند، صدام نتوانست حریف ما شود؛ چراکه چنین نیروهایی با این انگیزه و اعتقاد را هرگز نمیتوان زمین زد.
وی همچنین بیان داشت: در جنگ تحمیلی ما با ۳۵ کشور دنیا مقابله میکردیم و از ۳۵ کشور مختلف اسیر گرفته بودیم که اگر طی سالهای اخیر داعش موفق به گرفتن عراق و سوریه میشد اوضاع کنونی ما نیز دوباره همچون همان دوران میشد و کشورهای مختلف دوباره در مقابل ما صف کشی میکردند تا قدرت و ناموس ما را به تاراج ببرند.
این هنرمند مسجدی در ادامه به تلاش کنونی دشمن برای پاک کردن ارزشها از اذهان مردم اشاره و بیان کرد: دشمن درصدد است به حدی گرانی و فشار اقتصادی به کشور وارد کند که تمامی ارزشها را از اذهان مردم پاک کند، چراکه مسئله تحریم و گرانی افراد را فقط وادار به کار کردن و کسب درآمد میکند لذا ایثار، فداکاری و بسیاری از ارزشهای دیگر را از یاد آنان میبرد و همچنین تحریم موجب میشود بسیاری از کارهای مثبت و مفید و تلاشهای خوبی که در درون کشور انجام میگیرد نیز دیده نمیشود.