حاج آقا کرمی خدمت به مردم تنها دغدغه زندگیاش است و در هر منطقهای که برای خدمت اعزام میشود تمام تلاش خود را برای آبادسازی آن منطقه و کاستن از درد و رنج اهالی آن انجام میدهد.
او اکنون تجمیع فعالیتهای هیئات و مسجد روستا با یکدیگر را در دستور کار خود قرار داده و معتقد است اقدامات منسجم و یکپارچه به دلیل تجمیع نظرات میتوانند بسیار کارساز و موثرتر عمل کنند.
به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام داود الله کرمی متولد سال ۱۳۷۵ و امام روستای علی آباد شهرستان نوشهر است که به تازگی در مسجد حضرت ابوالفضل العباس این روستا فعالیت دارد.
او ده سال سابقه انجام فعالیتهای تبلیغی در مناطق مختلف را در کارنامه خود دارد و طی این مدت اقدامات با ارزشی را در مناطق مختلف انجام داده است.
محوریت کارهای این روحانی دغدغهمند قشر کودک و نوجوان هستند و سعی دارد با برقراری ارتباط صمیمانه و به تعبیر خودش ایجاد محبوبیت در دل بچهها اهداف خود را پیش برد و معتقد است اگر این محبوبیت شکل گیرد مقبولت هم ایجاد میشود و پذیرش بچهها نسبت به صحبتها و خواستههای ما بیشتر میشود.
او که فرزندان روستا را مهمترین جامعه هدف خود قرار داده، برنامههای هفتگی مختلفی را برای آنان در سنگر مسجد برگزار میکند که پاسخ به سوالات و شبهات آنان و بیان مسائلی که نیازمند آنها هستند از جمله اقدامات او میباشد.
حجت الاسلام کرمی البته برای نشاط آنان نیز برنامههای ورزشی و بازی و… برگزار میکند.
وی همچنین هفتهای یکبار گروه حلقه صالحین با محوریت مسائل روز و متناسب با رنج سنی کودکان با حضور سرمربیانی خبره برگزار میکند تا به روشنگری این قشر بپردازد.
حاج آقا کرمی پیش از این در روستای بندپی فعالیت داشت و در زمان حضور خود در این روستا از جوانان منطقه یک گروه جهادی تشکیل داد که این گروه فعالیتهای جهادی مختلفی را در جهت آباد سازی روستا و زیباسازی محلههای آن از جمله رنگ آمیزی و …انجام میدادند و علاوه بر این با مدارس نیز همکاری خوبی داشت و مسئولیت برگزاری مراسمات مهم مدرسه از جمله جشن تکلیف دانش آموزان را عهدهدار میشد.
او در زمان شیوع کرونا نیز نقش آفرینی کرد و در این برهه حساس حدود ۲ هزار و ۶۰۰ عدد ماسک قابل شست و شو با کمک مردم تولید کرد و برای حفظ سلامتی اهالی روستا آنها را میان آنان توزیع کرد.
دستگیری از نیازمندان از دیگر اقدامات باارزش این طلبه فعال است؛ او در این راستا در روستای قبلی خود یعنی روستای بندپی، صندوق خیریهای را تشکیل داد و با شناسایی ۴۸ خانواده نیازمند در ایام خاص مثل اول مهرماه، شب یلدا و عید نوروز به توزیع بستههای معیشتی و کمکهای نقدی میان آنان میپرداخت.
او انجام این اقدامات را وظیفه انسانی خود میداند و میگوید: جدا از وظیفه دینی که بر عهده دارم من یک انسانم و نمیتوانم نسبت به انحراف فکری مردم سرزمینم بیتوجه باشم و نهایت تلاش خودم را برای کمک به مردم انجام میدهم تا آنچه را میدانم را به آنان منتقل کنم.
حاج آقا کرمی حالا و پس از حضور در روستای علی آباد بنا دارد اقدامات ماندگاری را از خود برای اهالی این روستا به جای بگذارد و مهمترین اقدامی که در دستور کار خود قرار داده تجمیع فعالیتهای هیئات و مساجد روستا با یکدیگر است و معتقد است راهکار موفقیت دوری از غرور و منیت و یکدست شدن فعالیتهاست و اقدامات منسجم و یکپارچه به دلیل تجمیع نظرات میتوانند بسیار کارساز و موثرتر عمل کنند.
از دیگر برنامهریزیهای او برای این روستا فعال کردن بیش از پیش حوزه خواهران پایگاه مسجد است و بنا دارد از ظرفیت همسر خود که از بانوان طلبه و فعال است، همچون گذشته برای این امر بهره گیرد و از تخصص او برای حل مشکلات بانوان روستا استفاده کند.
حجت الاسلام کرمی همچنین بنا دارد با تاسیس یک صندوق خیریه در این مسجد به امور نیازمندان رسیدگی کند و کار کردن در زمینه مهدویت و تبدیل روستا به روستایی مهدوی نیز از دیگر برنامهها و خدمات او برای آینده این منطقه است که با جدیت در تلاش برای رقم زدن این اقدامات در سریعترین زمان ممکن در این روستا میباشد.
در دیگر رسانه ها ببینید:
وب سایت مهرواره محله همدل