حجت الاسلام هادیزاده با کمک مردم توانست مرکز نیکوکاری روستا را فعال کند و در این روستا مرکز زکات نیز تأسیس شد؛ اشتغالزایی برای دهها نفر و حمایت از ۵۵۰ خانواده نیازمند بخشی از فعالیتهای این امام محله است.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام علی هادی زاده امام روستای فراشیان در شهرستان جغتای خراسان رضوی است.
حجت الاسلام هادی زاده ۱۸ سالی هست که به تبلیغ دین و ترویج معارف اهل بیت(ع) می پردازد و ۵ سال است که فراشیان را برای خدمت گذاری به مردم انتخاب کرده است.
او در سال ۹۹ با رایزنی شرکت انصار مکانی را که متعلق به هیئت این شرکت بود برای راه اندازی خانه ورزش آماده کرد و با پیگیری و خرید تشک و لوازم ورزشی و میز تنیس محلی را برای ورزش و اوقات فراغت جوانان و نوجوانان فراهم کرده است.
در اقدام دیگری سوله ای که مربوط صالحین بود با رایزنی سپاه و کمک منابع زکات آماده شد و جوانان در حال استفاده هستند؛ راه اندازی کلوپ در ساختمان قدیمی بانک توسط جوانان و با نظارت مسجد نیز در زمینه برنامه های رایانه ای و تفریحی سهم دیگری در پر کردن فراغت جوانان با برنامه های فرهنگی سالم دارد.
با همت این امام محله واحد نیکوکاری مسجد به مرکز نیکوکاری امام حسن مجتبی(ع) تبدیل شد و همچنین مرکز تخصصی زکات را در این روستا راه اندازی شد.
حجت الاسلام هادی زاده در این باره می گوید: در مرکز نیکوکاری افراد تحت پوشش را جدا کردیم و طبقه بندی شدند و نیازمندانی که تحت پوشش کمیته و بهزیستی نبودند را نیز مشخص کردیم؛ ایتام، سادات و غیر سادات و نیازمندی های هر کدام مشخص و دسته بندی شد.
همچنین گروهی جهادی از جوانان روستا تشکیل شد که به ساخت و تعمیر خانه های نیازمندان می پردازند؛ حجت الاسلام هادی زاده در زمینه حمایت های عمرانی از کمیته هم کمک گرفته و ۳۰ تن سیمان نیز با رایزنی اخذ و توزیع شده و این فعالیت ها در روستاهای مجاور نیز گسترش پیدا کرده است.
با همت بچه های جهادی این روستا در سال گذشته ۲ خانه نیز ساخته شده و ۱۰ خانه نیز تعمیر شده و ساخت یک خانه هم در دست اقدام است که بعد از عید فطر عملیات اجرایی و ساخت آن آغاز شد.
بیش از ۵۰۰ خانواده نیازمند تحت حمایت مرکز نیوکاری مسجد هستند و با همدلی اهل روستا و کمک های مردمی و خیرین تلاش می شود تا باری از مشکلاتشان برداشته شود و گره ای از گرفتاری های آن ها باز شده و دردی از آلام آنان التیام بیابد.
دفتر ارتباط امام محله با مردم یکی از ابتکاراتی است که حجت الاسلام هادی زاده دست به آن زده و دفتری را در مسجد برای تسهیل در ارتباطات رقم زده است. هفته ای ۳ پرونده حل اختلاف در این دفتر حل و فصل می شود. ماه مبارک رمضان امسال جوان چوپانی که به دلیل بدهکاری دیه ۱۰۰ میلیونی در آستانه رفتن به زندان قرار داشت با وساطت به ۲۵ میلیون تقلیل داد و با کمک های مردم و پرداخت مبلغ باقیمانده مانع از زندانی شدن این جوان شد.
یکی از کارهایی در دفتر امام محله انجام میشود، استفاده از این ظرفیت برای جهاد تبیین است؛ همچنین امام محله از این طریق مطالبات مردم را میشنود و به گوش مسئولان میرساند و درخواست ها و مشکلات را در شورای اداری شهر طرح می کند.
حضور در جمع بچه های na و حمایت از ۸۰ نفر از این افراد که موفق به ترک اعتیاد شده اند، زمینه ترک اعتیاد ۱۰ معتاد دیگر را نیز فراهم کرده است.
کارآفرینی و اشتغالزایی نیز از دیگر برنامه های این مسجد است؛ در سال گذشته بیش از ۱۰ مورد اشتغال زایی در مشاغل دامپروری، بسته بندی، خیاطی و جوراب بافی و… صورت گرفته است. معتادی که با کمک این امام محله، موفق به نجات از بلای خانمان سوز شد نیز به واسطه مهارتی که در زمینه خیاطی داشت در یکی از تولیدی ها مشغول به کار شد.
سال گذشته ۵ نفر از اهالی روستا با وامهایی که از کمیته امداد گرفتند توانستند تراکتور بخرند و ۵ نفر نیز در عرصه دامپروری مشغول به کار شده اند؛ یک کارگاه تولید فلفل و یک کارگاه جوراب بافی و یک کارگاه خیاطی و ۲ مغازه سوپر مارکت نیز در زمینه اشتغالزایی ایجاد شده است.
حجت الاسلام هادی زاده در حال رایزنی با منابع طبیعی و محیط زیست است تا در منطقه کویری در پایین روستا، محلی را برای کاشت و تولید پسته فراهم کند که زمینه اشتغالزایی برای تعداد زیادی از جوانان روستا را ایجاد خواهد کرد.
مسجد جامع این روستا در حال ساخت است و تا کنون حدود یک و نیم میلیارد تومان با کمک اهالی روستا هزینه شده است؛ در کنار بنای مسجد نیز، پایگاه، دفتر نیکوکاری و دفتر امام محله در حال ساخت است.
ابتکار حجت الاسلام هادی زاده در زمینه ترویج زکات نیز شنیدنی است؛ اولین قدم کیسه هایی تهیه شد که بر روی آن نوشته شده بود، زکات فراشیان! همین باعث می شد تا مردم بدانند زکاتی که پرداخت می کنند در محل خودشان خرج می شود و دست نیازمندان اهل روستا را می گیرد. سال اول یک کیسه و سال بعد ۲ کیسه و الان خود مردم داوطلبانه سهم زکات خود را پرداخت می کنند.
سال گذشته ۲ میلیارد تومان از طریق جمع آوری زکات صرف امور خیریه و فرهنگی شده و فراشیان به عنوان روستای اسوه در شبکه استانی صدا و سیما نیز معرفی شده است. حجت الاسلام هادی زاده هم در خطبه دوم نماز عید فطر و مناسبت های دیگر گزارش کار مرکز نیکوکاری و مرکز زکات را اعلام می کند و مردم را در جریان هزینه کردهای مرکز نیکوکاری و مرکز زکات قرار می دهد.
گفتنی است، همسر ایشان نیز همراهی با امام محله و در حوزه مقاومت بسیج و پایگاه و دارالقرآن در بین بانوان فعالیت دارد و کارها را مدیریت میکند و در راستای پیشبرد فعالیت های دینی و خدمت رسانی های اجتماعی از هیچ تلاشی فروگذار نیست.
در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری فارس