دبیر کارگروه محلات حاشیه نشین گفت: یکی از اموری که سازمان تبلیغات اسلامی درصد آن را ارتقا می دهد پایگاه های اجتماعی است که قبلاً آن را در سه پایگاه و اکنون به ۲۸ پایگاه رسیده و در سال جدید هم ۱۸ پایگاه اجتماعی دیگر به این مراکز اضافه می شود.
به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجتالاسلام احمدی دبیر کارگروه محلات حاشیه نشین گفت: سازمان تبلیغات اسلامی بهطور جدی موضوع حاشیهنشینی را دنبال میکند و روحانیون نیز به منظور ساماندهی این محلات، در پایگاههای اجتماعی مستقر هستند.
حجتالاسلام احمدی خاطرنشان کرد: با توجه به فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی، امام جماعت امام محله است و تنها نباید به اقامه نماز بپردازد، بلکه باید بهعنوان امام نسبت به انجام امور فرهنگی و اجتماعی و مراقبت از مشکلات شخصی خانوادهها با بیماران مبتلا باشد. ایفای نقش کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: تنها پایگاههای اجتماعی حلقههای واسطی برای انجام امور مردم به ویژه در مکانهای حاشیهنشن هستند که کمتری به افراد دارند.
حجتالاسلام احمدی تصریح کرد: ۳۰ نقطه آسیب پذیر در استان کرمانشاه وجود دارد که تعدادی از آنها در ۱۱ نقطه اسکان غیررسمی و ۴۰۰ هزار نفرحاشیهنشین در آن زندگی میکند.
وی افزود: کرمانشاه تنها استان کشوری است که در شهر کرمانشاه چهار در آن مناطق حاشیهنشین وجود دارد.
به گفته حجتالاسلام احمدی اولویت ایجاد پایگاههای با مسجد است و در مناطق اجتماعی مانند ملاحسینی که مسجد وجود ندارد، مکانهایی برای انجام فعالیتهای اجتماعی در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در بسیاری از نقاط حاشیهنشین جوانان و نوجوانان بدون شناسنامه هستند که در این امر با توجه به نقش بیسوادی در افزایش بزهکاری، آموزش و پرورش هم درصدد چارهاندیشی است.
در دیگر رسانه ها ببینید:
باشگاه خبرنگاران جوان