حجت الاسلام قائمی و همسرش محور همه فعالیتهایشان قرآن است؛ در کنار خدمات عمرانی و زیرساختی، رسیدگی به نیازمندان، میدان دادن به بسیجیان و جوانان و نوجوانان، تلاش برای ترویج فرهنگ قرآنی شاخصترین مسألهای بوده که در طول سالهای تبلیغ خود به آن اهتمام داشته است.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام حامد قائمی از سال ۱۳۷۶ فعالیتهای تبلیغی خود را آغاز کرد؛ از زاهدان به مشهد و سپس به زاهدان برگشت و اکنون نیز در مسجد یکی از روستاهای شهرستان کمیجان استان مرکزی مشغول خدمت رسانی به مردم است.
بیشتر تمرکزش روی فعالیتهای قرآنی است؛ در سال ۱۳۹۲ مؤسسه قرآنی او در کشور اول شد چراکه ۲۰ درصد قرآن آموزان کشور را به خود اختصاص داده بود؛ همه همت خود را بهکار گرفت که فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج کند. در کنار حفظ و تجوید قرآن به تدبر در مفاهیم آن نیز عنایت ویژهای دارد. همسر حاج آقای قائمی نیز طلبه است و جلسات هفتگی آموزش قرائت و تجوید قرآن برای بانوان دارد.
حلقه صالحین بسیج، جلسه هفتگی با جوانان، ساخت زمین ورزشی، از جمله برنامههای مسجد است که ویژه نوجوانان انجام میشود. همچنین در جلساتی که بزرگترها هستند، از جوانان نیز استفاده میکنند تا هم از تجربیات پیشکسوتها بهره ببرند و هم احساس شخصیت کنند.
حاج آقای قائمی معتقد است که برای حل مسائل و مشکلات مختلف باید به مردم میدان داد؛ از اینرو رسیدگی به امور نیازمندان به راهاندازی صندوق قرض الحسنه، از جمله کارهایی است که با محوریت بسیج خواهران انجام میشود؛ همچنین برای توزیع اقلام و بستههای معیشتی نیز از ظرفیت بسیج خواهران و برادران استفاده میشود.
۲۵ میلیارد تومان از دولت بودجه گرفتند و آن را برای عمران و زیرساختی روستا صرف کردند از جمله آسفالت معابر، لوله کشی آب و گاز و زمین فوتبالی که در حال ساخت است؛ این اقدامات موجب دلگرمی اهالی روستا شد.
یک کار جالبی که حاج آقای قائمی به صورت مستمر انجام میدهد، این است که اگر در روستا کسی صاحب فرزند شود، به همراه خانوادهاش برای تبریک گفتن به منزل آنها میروند به عنوان چشم روشنی هدیهای را به آنها میدهند.