مشارکت ۳۰۰ نوجوان در برنامه‌های مختلف مسجد جوادالائمه(ع)

مشارکت ۳۰۰ نوجوان در برنامه‌های مختلف مسجد جوادالائمه(ع)
حسین فلاح
0
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

مسجد جوادالائمه(ع) در مشارکت دادن نوجوانان موفقیت چشمگیری داشته است؛ این روزها ۳۰۰ نوجوان از برنامه‌های متنوع و متکثر معنوی، تربیتی، تفریحی، ورزشی و آموزشی بهره می‌برند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام سیدمحمدهادی قمری سه سال پیش وارد مسجد جوادالائمه(ع) در یکی از محله‌های مشهد شد؛ بیش‌ترین سرمایه‌گذاری‌اش روی جوانان و نوجوانان محله بود با تبلیغ چهره به چهره و برگزاری کلاس‌های مختلف برای آنها کار را شروع کرد و تا آنجا پیشرفت که این‌ روزها نزدیک ۳۰۰ نوجوان در مسجد فعالیت می‌‎کنند و کانون جوانان جوادالائمه(ع) نیز با حضور گرم آنها فعال است.

برنامه‌های معنوی، تربیتی، تفریحی، ورزشی، آموزشی، اردو برای دختران و پسران نوجوان به صورت مجزا و مستمر برگزار می‌کنند. در برنامه تابستانه امسال با عنوان «یخ در بهشت» کلاس‌های متنوع و جذابی را برای آنها در نظر گرفته‌اند؛ از برگزاری ۳ سطح کلاس قرآن گرفته تا آموزش چرتکه، موشک آبی کایت و سازه خلاق، کلاس فوتبال و پینگ پنگ، سرود، نمایش، آموزش خیاطی و خطاطی.

هیأت روضه الرقیه(س) نیز فعالیت‌های خود را در بستر کانون دنبال می‌کند؛ برنامه جشن میلاد امام رضا(ع) امسال خاطره‌ای به‌یاد ماندی‌ برای نوجوانان رقم زد و با استقبال آنان مواجه شد.

مرکز نیکوکاری مسجد نیز بسیار فعال است؛ سالانه ۳۰ الی ۴۰ جهیزیه به زوج‌های جوان نیازمند اهدا می‌کنند؛ در کنار آن توزیع بسته‌های معیشتی و اهدای لباس عروس هم دارند. صندوق قرض‌الحسنه‌ای نیز برای رفع نیازهای ضروری و جاری اهالی محله راه‌اندازی شده است.

همسر حاج آقای قمری از بانوان طلبه است؛ او یک مجموعه دخترانه با عنوان «نورادخت» را تأسیس کرد. برنامه یک شب در مسجد ویژه دختران و مادران هم با استقبال کم‌نظیری مواجه شد؛ حدود ۱۰۰ دختر نوجوان در مسجد حاضر شدند و از برنامه‌هایی که برای‌شان تدارک دیده شده بود، استفاده کردند.

حاج آقای قمری از مبلغان مؤسسه سعدا نیز هست که در راستای جهاد تبیین به نقاط مختلف اعزام می‌شود. او کار تخصصی خود را جهاد تبیین می‌داند؛ هر روز بین دو نماز اتفاقات روز مطرح و به تحلیل آنها می‌پردازد.

شاید بشود گفت مهم‌ترین عامل موفقیت حاج آقای قمری تکیه به جوانان کاربلد، هیأتی و دغدغه‌مند محله است؛ افرادی که با دلسوزی و احساس مسئولیت زیر خیمه جواد الائمه(ع) جمع شده‌اند و هرکسی یک گوشه‌ای از کارها و فعالیت‌های متنوع و متکثر مسجد را به‌عهده گرفته است.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!