حجت الاسلام تجریشی مطرح کرد؛

ضرورت شکل‌گیری رسانه‌های جبهه حق در مساجد

ضرورت شکل‌گیری رسانه‌های جبهه حق در مساجد
حسین فلاح
0
۲۰ اسفند ۱۴۰۳

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی، بر ضرورت شکل‌گیری رسانه جبهه حق در مساجد تأکید کرد و گفت: تفاوت این‌که چنین رسانه‎ای در مسجد یا بیرون آن باشد، در این است که رسانه‌ای که در بیرون شکل می‌گیرد با این‌که توسط مسلمانان راه اندازی شده اما همان محتوای غربی را با تفاوت جزئی منتشر می‌کند؛ اما ما می‌توانیم بر پایه «قول ثابت» رسانه خود را در مسجد شکل دهیم و جهاد رسانه‌ای داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی بنیاد هدایت، بخش دوم پنجمین جلسه رویداد «مسجد جامعه پرداز» به موضوع «مسجد و نهضت رسانه‌ای» اختصاص داشت که از سوی حجت‌الاسلام محمدمهدی تجریشی معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی ارائه شد. حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان دبیر علمی و دکتر محمدمحسن دوباشی مدیرعامل ستاد پیشرفت جامع منطقه‌ای و سیدحسام حسینی مدیرکل ارتباطات و رسانه حوزه هنری نیز به عنوان اساتید این نشست حضور داشتند.

حجت الاسلام تجریشی کار پیامبر(ص) را رسانه دانست و اظهار داشت: نبی وظیفه ابلاغ و رساندن پیام الهی را بر عهده داشته است؛ بنابراین اساسا اسلام به رسانه گره خورده است. از سوی دیگر مسجد پایگاه اسلام و به تعبیر حضرت امام(ره) سنگر است. در صدر اسلام همه چیز از مساجد صادر می‎شد؛ محل قضاوت، بسیج کردن مردم، تشکیل سپاه و حرب.

وی با اشاره با آیات ۱۸ و ۱۹ سوره توبه، گفت: آباد کردن مسجد به آن است که در مسیر جهادی که لازم است مردم را بسیج کنیم و به آن بها و برکت بدهیم. در زمان خود پیامبر(ص) یکی از مصادیق واضح جهاد از بستر مساجد، فضای رسانه‌ای آن بود. این‌که یک منبری داشتند و فردی بر روی آن می‌ایستاد و در مدح پیامبر(ع) شعر می‌خواند؛ در آن زمان شعر مصداق بارز رسانه بود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی با تأکید بر جنگ رسانه‌ای، جنگ فرهنگی و شناختی، گفت: همان‌طور که مسجد در انقلاب اسلامی مردم را پای کار آورد، امروز نیز با حضور مردم و مؤمنین در فضای مجازی این مسئله حل خواهد شد. مسجد جایی است که این مؤمنین برای ذکر خدا اجتماع کرده و با یکدیگر نسبت و پیوند ولایی برقرار می‌کنند.

حجت الاسلام تجریشی به ضرورت شکل‌گیری رسانه جبهه حق در مساجد اشاره کرد و گفت: تفاوت این‌که چنین رسانه‎ای در مسجد یا بیرون آن باشد، در این است که رسانه‌ای که در بیرون شکل می‌گیرد با این‌که توسط مسلمانان راه اندازی شده اما همان محتوای غربی را با تفاوت جزئی منتشر می‌کند؛ اما ما می‌توانیم بر پایه «قول ثابت» رسانه خود را در مسجد شکل دهیم و جهاد رسانه‌ای داشته باشیم.

وی مبنای رسانه‌های غربی را غفلت مردم از پیام رسول عنوان کرد و بیان داشت: بر اساس آیه آخر سوره جمعه، رسانه آن زمان کاری کرد که مردم لهو و تجارت را ببینند و پیامبر را در حالی که مشغول خطابه و تبیین بود رها کنند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی در تبیین مبنای رسانه جبهه حق که باید در پایگاه مساجد شکل بگیرد، گفت: این رسانه باید بتواند کلام و گفتار متفاوت توحیدی اسلام و انقلاب اسلامی را به دنیای امروز برساند. یعنی بر اساس سوره توبه تعدادی باید از هر قشری از جامعه و محله کوچ کنند، این قول ثابت را بفهمند و سپس رجعت کند در میان قوم خود و در همین فضای مجازی برای آن‌ها حرف بزد و انذار کند و حرف متفاوت انقلاب اسلامی را به زبان خودشان به آن‌ها برساند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!