نظام حمل و نقل و ترافیک
| مواجهه انسان با عبور و مرور و جابجایی |
- نیاز به فرهنگ سازی و فعالیت های تبلیغاتی در قضیه ی ترافیک[۱]
- نیاز به فعال سازی حلقه های میانی جهت تولیدات رسانه ای و هنری با موضوع ترافیک و حمل و نقل[۲]
- نیاز به مطالبه گری جهت استفاده از فعالیت های مرتبط با ترافیک در جهت گسترش اخلاق فاضله در مردم[۳]
- نیاز به فعالسازی حلقه های میانی علمی جهت طراحی راه حل علمی جهت حل مسئله ترافیک[۴]
- نیاز به مطالبه گری جهت هماهنگی دستگاه های مختلف جهت حل مشکلات حمل و نقل عمومی و ترافیک[۵]
- نیاز به مطالبه گری جهت تلاش برای به حداقل رساندن حوادث جاده ای [۶]
- نیاز به فرهنگ سازی در جامعه با هدف اصلاح فرهنگ رانندگی با هدف به حداقل رساندن حوادث جاده ا ی[۷]
- نیاز به مطالبه گری جهت افزایش زیرساخت های حمل و نقل کشور[۸]
- نیاز به توجه به امر نماز در وسایل حمل و نقل[۹]
[۱] بیانات مقام معظم رهبری، ۱۳۸۴٫۰۵٫۱۷: اگر بتوانید در کارهای گوناگون، فرهنگسازی و مسائل تبلیغاتی را در نظر بگیرید، چیز خیلی مهمی است. در همین قضیهی ترافیک و امثال آن هم به همین ترتیب میتوانید عمل کنید.
[۲] بیانات مقام معظم رهبری، ۱۳۸۴٫۰۵٫۱۷: باید شما فرهنگسازی کنید.مثلاً ملاحظه میکنید که نیروی انتظامی برای ترافیک، انیمیشن و کارهای کارتونی در تلویزیون درست کرده که خیلی موثر بوده؛ خیلی چیزهای خوبی است. از این قبیل، شما در همهی زمینهها استفاده کنید.
[۳] ببانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای شورای شهر و شهردار تهران، ۱۳۸۲٫۰۹٫۱۷: اید خود را به اخلاق اسلامی و ملکات فاضله اسلامی نزدیک کنیم و این در محیطهای فرهنگی شهرداری کاملاً امکانپذیر است؛ در کیفیّت اداره بوستانهای شهری که ظاهر فرهنگی هم ندارد – محیطی است برای این که مردم بیایند از آنها استفاده کنند – امکانپذیر است؛ در فرهنگسراها و در نوع کارهایی که شهرداری در تهران میکند – نصب تابلوها، تبلیغات، رفت و آمدها، ترافیک و همه چیزهای دیگر از این قبیل – امکانپذیر است. شما میتوانید با همه این وسایل، اخلاق فاضله را در مردم گسترش دهید. نیّت را این قرار دهید، برنامهریزی را بر اساس این بگذارید؛ خدای متعال هم کمک و الهام خواهد کرد تا بتوانید راههای صحیح را در این مورد پیدا کنید و پیش بروید.
[۴] بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور، ۱۴۰۰٫۰۸٫۲۶: مسئلهِی ترافیک، یک مشکلی در زندگی است. شما از یک گوشهی تهران حرکت میکنید تا یک قسمت دیگر، باید یک ساعت، یک ساعت و ربع سوار ماشین باشید با این گرفتاریها؛ خب این راه حل دارد؛ باید از طریق علم راه حلّ این را پیدا کرد.
[۵] بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای شورای اسلامی و شهردار و شهرداران مناطق مختلف تهران، ۱۳۸۶٫۰۴٫۰۴: توقع این است که با همت و تلاش و با عزم جدی برای برطرف کردن ناهماهنگیهای احتمالی میان دستگاهها و سازمانهای مربوط، گرهی این مشکلات از جمله حمل و نقل عمومی و ترافیک گشوده و زمینهی آسایش مردم فراهم شود.
[۶] بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دستاندرکاران سفرهای نوروزی، ۱۳۹۱٫۱۲٫۲۶: در تمام دستگاههای مؤثر در سفرها و مسئول حفظ انضباط جاده ای باید تلاش خود را برای به حداقل رساندن این حوادث بکار گیرند.
[۷] بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دستاندرکاران سفرهای نوروزی، ۱۳۹۱٫۱۲٫۲۶: در تمام دستگاههای مؤثر در سفرها و مسئول حفظ انضباط جاده ای باید تلاش خود را برای به حداقل رساندن این حوادث بکار گیرند.
[۸] بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی، ۱۳۹۲٫۰۲٫۱۷: یکی دیگر از بخشهای پیشرو که توجّه ویژه به آنها لازم است، مسئلهی زیرساختها است. خب بحمدالله کشور امروز از لحاظ زیرساختها خیلی پیشرفته است بلاشک؛ یعنی امروز از لحاظ زیرساختهای کشور، مثل بندر، مثل جادّه، بزرگراه، سد، و امثال اینها، وضع ما اصلاً قابل مقایسهی با قبل از انقلاب نیست و پیشرفتش فوقالعاده است؛ لکن در عین حال هنوز احتیاج داریم، هنوز نیاز به زیرساختها هست؛ مثل بندر، مثل برق، مثل حمل و نقل، و مخصوصاً حمل و نقل ریلی که بسیار بسیار مهم است.
[۹] پیام مقام معظم رهبری به دوازدهمین اجلاس سراسری نماز، ۱۳۸۱٫۰۶٫۱۶: همه باید در این حرکت بزرگ که شایسته است جهاد نامیده شود، خود را مُلتزم و متعهد بدانند. علمای دین، روشنفکران، هنرمندان، جوانان، پدران و مادران و همسران، دارندگان منبرها و رسانهها، نویسندگان، و بیش از همه مسئولان بخشهای حکومتی مانند: وزارتهای آموزش و پرورش، علوم و فنآوری، ارشاد، صدا و سیما، سازمانهای تبلیغاتی، مراکز تولید سینمایی، پژوهشگاهها، مدیرانی که نیروی انسانی کلانی در قبضهی امر و نهی آنهایند، مانند: نیروهای مسلّح، وزارتخانهها، کارگاهها، دانشگاهها و مدارس، وسایل حمل و نقل و غیره و غیره..