مسئول برگزاری نشست ملی شهید دارایی به تشریح برنامههای رویداد ملی شهید دارایی پرداخت؛ در این نشست که در مشهد مقدس درحال برگزاری است، ۷۰۰ امام محله، کنشگر مسجدی منتخب کشور در این نشست به رقابت با یکدیگر میپردازند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام نیما کریمی مسئول برگزاری نشست ملی شهید دارایی در گفتوگویی، به تشریح جزئیات این نشست پرداخت و اظهار داشت: این نشست به همت بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی هماکنون در مشهد در حال برگزاری است. امامان محله به همراه تیمهای خود که کنشگران مسجدی هستند از سراسر کشور در این نشست حضور دارند و همچنین امامان قرآنی و کنشگران بانوری نیز شرکت خواهند کرد.
وی با اشاره به برگزاری سلسله رویدادهای محله پیشرفت، گفت: منتخبین مجموعه رویدادهای شهید آرمان، شهیده فاتحی، شهید اصلانی و شهید شهرکی که هر کدام دارای مراحل و متعدد و کارویژهها و برنامههای مشخصی بودند، به نشست ملی شهید دارایی دعوت شده اند. این نشست نیز رویکرد آموزشی و توانمندسازی دارد و به این منظور از حضور اساتید مجرب و برجستهای بهرهمند خواهیم بود.
حجت الاسلام کریمی با بیان اینکه نشست شهید دارایی در دو دوره برگزار خواهد شد، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه بتوانیم به خوبی پذیرای این ۷۰ گروه منتخب باشیم، برخی از استانها در دوره اول و برخی دیگر در دوره دوم حضور خواهند داشت و در مجموع بیش از ۷۰۰ نفر در این دو دوره حضور یافته و با همدیگر به رقابت میپردازند؛ هر دوره چهار روزه است. افتتاحیه این نشست روز جمعه ۲۳ شهریور ماه برگزار شد.
وی پیش نیاز شرکت در این نشست را تکمیل بوم شناخت مسئله از سوی این گروهها عنوان کرد و گفت: پیش از سفر مشهد از شرکت کنندگان خواسته شده که ۸ مسئله را با رویکرد جهاد تبیینی در بوم شناسایی مسئله ثبت کنند.
مسئول برگزاری نشست ملی شهید دارایی، گام نخست را تکمیل بوم اولویت بندی و ریشهیابی مسئله خواند و بیان داشت: در روز اول نشست، در اولین گام، هر یک از شرکت کنندگان، در گعدههای ۷ نفره، ۸ مسئله منتخب خود را ارائه خواهند کرد و اعضای گعده مجموعا به یک فهرست مشترک از مسائل، تا ۳۰ مسئله، میرسند.
حجت الاسلام کریمی افزود: سپس از میان این ۳۰ مسئله، ۵ مسئله و در نهایت با مباحثه بیشتر، یک مسئله را انتخاب میکنند؛ در گام بعد مسئله منتخب را با تکنیک «۵ چرا» ریشه یابی کرده و در گام آخر برای ۱ تا ۵ ریشه لایه آخر، راهکار جهاد تبیینی پیشنهاد خواهند کرد.
وی با بیان اینکه گام دوم این نشست برگزاری گعدههای روایت پیشرفت محله است، گفت: در این مرحله، ابتدا هر یک از شرکت کنندگان در گعدههای ۷ نفره، تلاش میکنند تا با توجه به ملاکهای تعیین شده و آموختههایشان در دوره محله پیشرفت، روایت پیشرفت محله خود را آماده و ارائه کنند؛ اعضای حلقه به ارائه یکدیگر نمره داده و ارائه برتر گعده انتخاب خواهد شد.
مسئول برگزاری نشست ملی شهید دارایی، برگزاری کارگاه روایت پیشرفت محله را سومین گام این نشست برشمرد و اظهار کرد: در گام بعد، هر ۵ گروه ۷ نفره، در یک کارگاه ۳۵ نفره شرکت کرده و روایتهای منتخب خود را ارتقاء میدهند و این بار هر ۳۵ نفر به هرکدام از ارائهها نمره داده و در نهایت ارائه منتخب حلقه تعیین خواهد شد.
حجت الاسلام کریمی در توضیح گام چهارم این نشست، گفت: در آخرین مرحله، نمایندگان حلقهها پس از ارتقای روایت منتخب کارگاه، روایت پیشرفت محله را در مقابل تمام شرکت کنندگان و داوران ارائه کرده و داوران به نقد ارائهها خواهند پرداخت.
وی گام نهایی این نشست را رأی گیری عنوان و تصریح کرد: شرکت کنندگان پس از شنیدن نظر داوران از طریق رأی گیری آنلاین ارائههای برتر را انتخاب خواهند کرد.
در دیگر رسانهها ببینید: