رویداد توانمندسازی شهید سجاد شهرکی در کرمانشاه برگزار شد+فیلم

رویداد توانمندسازی شهید سجاد شهرکی در کرمانشاه برگزار شد+فیلم
حسین فلاح
0
۱۸ خرداد ۱۴۰۳

رویداد توانمندسازی شهید سجاد شهرکی ویژه کنشگران مسجدی در کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، روز جمعه رویداد توانمندسازی شهید سجاد شهرکی ویژه کنشگران مسجدی و امامان محله این استان با حضور مدیرکل پارلمانی امور مجلس و قائم مقام جامعه پردازی هدایت و مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در سالن جلسات پردیس نیروی انتظامی کرمانشاه برگزار شد.

این رویداد با شعار «پیشرفت محله با جهاد تبیین» در استان کرمانشاه آغاز به کار کرد.

در این رویداد، مسجد به عنوان محور محله که همواره مورد هجمه دشمنان قرار داشته، محلی برای تبیین و روشنگری در بیانیه گام دوم انقلاب خواهد بود.

گفتنی است، یکی از این اهداف اساسی رویداد توانمندسازی شهید سجاد شهرکی ویژه کنشگران مسجدی فراهم کردن بسترهای شکل‌گیری تمدن اسلامی در محلات است. این رویداد با مشارکت تبلیغات اسلامی استان، سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه، حوزه علمیه، کنشگران مساجد و امامان محله استان و… برگزار شد.

جهاد تبیین موجب رشد باورها در جوانان ایران اسلامی می‌شود

حجت الاسلام غلامی روشن در رویداد توانمندسازی شهید سجاد شهرکی ویژه کنشگران مسجدی و امامان محله استان کرمانشاه، اظهار کرد: برای انجام یک کار منسجم، تشکیلاتی، درست و قوی نیازمند در اختیار داشتن یک نقشه راه عملیاتی هستیم.

وی با اشاره به اینکه برای دستیابی به پیروزی شناسایی وضعیت و موقعیت دشمن حائز اهمیت است، افزود: اساساً اگر بخواهیم یک کار جدی و مثمر انجام بدهیم باید اهداف و نقشه راه مشخص داشته باشیم.

مدیرکل پارلمانی امور مجلس سازمان تبلیغات اسلامی کشور و قائم مقام جامعه پردازی هدایت به بحث محوریت مساجد در محلات اشاره کرد و گفت: اگر یک مسجد بخواهد در یک محله موفق عمل کند باید نقشه پیشرفت محله را بتواند طراحی و اجرا کند تا جهت‌گیری درستی در دستیابی به اهداف داشته باشد.

حجت الاسلام غلامی روشن ادامه داد: این نقشه راه چشم انداز جامعه است که در ادبیات و گفتمان ایران اسلامی نیازمند لوازمی است.

وی با بیان اینکه تربیت انسان متعالی از لوازم مورد نیاز چشم انداز جامعه اسلامی است، تصریح کرد: در آموزه‌ها و مکتب حیات بخش اسلام و همچنین هدف از ارسال انبیا الهی تربیت انسان متعالی بوده است، لذا در کارهای تشکیلاتی جامعه امروز ایران اسلامی نیز به همین اصل مبتنی بر یک نقشه راه توجه می‌شود.

حجت الاسلام غلامی روشن تاکید کرد: باید در مختصات محلی نیز نقشه پیشرفت محلی ترسیم و اجرا شود تا افراد یک محله بر اساس آموزه‌های والایی و توحیدی و بر مبنای اسلامی و انقلابی رشد کنند.

وی با بیان اینکه در گفتمان غرب نیز چشم انداز مبتنی بر نقشه راه کاملاً نهادینه شده است، افزود: نمونه آن سند ۲۰۳۰ است که این سند یک چشم انداز از الگوی حکمرانی جهان در سال ۲۰۳۰ است و بر اساس آن نقشه و برنامه‌هایی طراحی شده تا در عرصه بین المللی وارد ادبیات و گفتمان کشورها شود.

مدیرکل پارلمانی امور مجلس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه ادبیات جامعه فعلی ما نیز متأثر از الگوی حکمرانی گفتمان غربی شده است، گفت: رهبر انقلاب اسلامی در این حوزه معتقد به جهاد کبیر است، لذا باید نقشه راه را بر مبنای الگوی پیشرفت ایران اسلامی طراحی کنیم.

به گفته وی، راه رسیدن به نقشه پیشرفت محله که بسترساز پیشرفت ایران اسلامی است با همت، مشارکت، هم افزایی و همفکری لایه‌ها و حلقه‌های میانی جامعه و با یک بسیج عمومی صورت می‌گیرد تا با یک رویکرد نرم مسئله‌های انقلاب اسلامی با توان بیشتری حل شود.

حجت الاسلام غلامی روشن خاطرنشان کرد: با رویکرد نرم باورها در جوانان رشد می‌یابند و امیدوار می‌شود و زمانی که امید و انگیزه پیدا کرد به سمت رشد و تعالی حرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه دشمنان امروز امید و ایمان جوانان ما را هدف قرار داده است، افزود: باید به جوانان و نوجوانان در اجتماع هویت و شأنیت داد و با رویکرد نرم یک ارتباط چهره به چهره دغدغه‌ها، مسئله‌ها و مشکلات آنها را شنید تا سر بزنگاه توصیه‌ها، رهنمودها و راهکارهای مناسب به آنها ارائه شود و آنها نیز این توصیه‌ها را بپذیرند.

حجت الاسلام غلامی روشن خاطرنشان کرد: این رویکرد همان جهاد تبیین مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است که با نگاه و رویکرد جدی و متعالی و بر اساس یک اندیشه، خِرد و حکمت با هدف تعالی بشر طراحی شده است.

مساجد محور مقابله با هجمه‌های فرهنگی تمدن و سبک زندگی غربی است

حجت الاسلام محمد میرزایی در این رویداد، اظهار کرد: حلقه‌های میانی سربازان جبهه‌های فکری و فرهنگی در مقابل دشمنان هستند.

وی با اشاره به اینکه دشمن در طول عمر پُربرکت انقلاب اسلامی هجمه‌های فراوانی علیه ما شکل داده است، افزود: بزرگترین این هجمه‌ها، هجمه فرهنگی بود که مقام معظم رهبری با لفظ تهاجم فرهنگی آن را گوشزد کردند و فرمودند دشمن شبیخون فرهنگی زده و ناتوی فرهنگی تشکیل داده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: دشمن می‌داند از لحاظ نظامی و امنیتی نمی‌تواند با ایران مقابله کند، بنابراین خواست کاری کند که مردم از درون نگاهشان به انقلاب عوض شود و با این تفکر هجمه فرهنگی خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: آنها برنامه تمدن غرب را با یک روند منظم و شیک بر روی مردم ایران پیاده کردند تا از درون مردم استحاله شوند و با این تهاجم فرهنگی کم کم سبک زندگی مردم ما مقداری تغییر کرد.

حجت‌الاسلام میرزایی گفت: امام خامنه‌ای با هوشیاری تمام در اوایل دهه ۹۰ بر سبک زندگی اسلامی تاکید کردند چرا که این سبک همان برنامه راهبردی مقابله با توطئه‌های دشمنان بود.

وی عنوان کرد: در قضیه هجمه فرهنگی و تغییر سبک زندگی مردم ایران به سبک زندگی غربی، دشمن شهر به شهر، محله به محله، خانه به خانه و نفر به نفر برنامه ریزی کرده و آرام آرام این تهاجم را پیش می‌برد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه جهاد فکری، فرهنگی و تربیتی از جهاد نظامی سخت‌تر است، گفت: در این جبهه حلقه‌های میانی از همه رده‌ها باید پای کار بیایند تا در مسیر شکل گیری به تمدن اسلامی گام برداریم.

وی با اشاره به ویژگی‌های حلقه‌های میانی، افزود: حلقه‌های میانی با تبیین آموزه‌ها و رهنمودها است، اما برای امت، فکر امت را به فکر ولی نزدیک‌تر می‌کنند بنابراین در تحقق سبک زندگی اسلامی تأثیرگذار هستند چرا که جنس کار آنها اساساً از جنس اداری و دستور و ابلاغ نیست.

حجت‌الاسلام میرزایی با بیان اینکه مسجد پایگاه فکری و فرهنگی جامعه است، تاکید کرد: معتقدم تمدن سازی اسلامی به غیر از کار محله محور و مسجد محور صورت نمی‌گیرد، بنابراین حلقه‌های میانی جامعه در محلات با محور قرار دادن مساجد موجبات مقاوم شدن تک تک افراد محله در برابر هجمه‌های تمدن غرب و در نهایت شکل‌گیری تمدن اسلامی که زمینه ساز ظهور امام زمان است، خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به رویداد با اشاره به رویداد توانمندسازی شهید سجاد شهرکی ویژه کنشگران مسجدی و امامان محلات هدف این استان، گفت: این رویداد از مناطق حاشیه شهر و کم برخوردارتر کرمانشاه آغاز شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه به دلایل آغاز این رویداد در محلات حاشیه شهر پرداخت و خاطرنشان کرد: به فرموده امام خمینی (ره) انقلاب ما انقلاب پابرهنه‌ها بود و مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند همین افراد پای انقلاب می‌مانند، بنابراین اگر بخواهد اتفاق خوبی برای انقلاب بیفتد توسط همین افراد خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه محلات حاشیه و کم برخوردار شهر محلات رشد نیروهای آینده انقلاب است، تصریح کرد: اکثر مسئولان انقلابی کرمانشاه از محلات پایین شهر هستند و این جز وعده‌های الهی است.

 

 

در دیگر رسانه‌ها ببینید:

خبرگزاری مهر۱ و  ۲

خبرگزاری ایمنا

صاحب خبران

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!