این حکایت خدمات ارزنده فرهنگی و اجتماعی امام محله آزادهای است که در دوران اسارت با خدا عهد کرد که وارد حوزه علمیه شود و به دین خدمت کند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت الاسلام محمدحسین احمدی، امام محلهای با روحیهای جهادی و دلی پر از اشتیاق، تلاش کرد که با کمک مردم تحولات چشمگیری را در عرصههای فرهنگی و اجتماعی را در شهر طاقانک رقم بزند. این شهر کوچک در چهارمحال و بختیاری، روزگاری نه چندان دور، با جمعیتی حدود ۶ تا ۷ هزار نفر و بدون فضای ورزشی و فرهنگی، در سایه بیتوجهیها قرار داشت. اما دلسوزی و پیگیریهای خستگیناپذیر این امام محله و مردم موجب شد تا این وضعیت به سرعت تغییر کند.
حاج آقای احمدی، جانباز و آزادهای است که روزهای سختی را در در گیر و دار با دشمن بعثی گذرانده؛ در آن سالهای اسارت با خود عهد کرد که اگر آزاد شود به حوزه علمیه برود تا بتواند از این طریق به دین خدا خدمت کند. از سال ۱۳۸۲ وارد عرصه فعالیتهای اجتماعی شد. او فعالیتهای خیریهای را با راهاندازی خیریهای به نام «امام حسین علیه السلام» در شهرکرد آغاز کرد که اکنون در زمینههای مختلف به یاری نیازمندان میشتابد.
با تأسیس ساختمان چهار طبقهای به نام «بیت القرآن کوثر»، فعالیتهای فرهنگی و ورزشی در طاقانک رونق گرفت. این مجموعه نه تنها به محلی برای حفظ قرآن برای خواهران، بلکه به سرپناهی برای برگزاری برنامههای آموزشی و فرهنگی تبدیل شده است.
در روزهای دشوار اپیدمی کرونا، مسجد صاحب الزمان(عج) شهر طاقانک به فضایی نوین و کاربردی تبدیل شد و مدیریت پسماند، مهدکودک و گروههای جهادی از جمله فعالیتهای مهم این مسجد بود که همچنان این خدمات ادامه دارند.
در کنار همه این فعالیتها با وجود فشارهای اقتصادی، حاج آقای احمدی بهفکر رفع مشکلات نیازمندان و محرومان است؛ ارتباط خوبی که با نهادهای مختلف برقرار کرده است، زمینه را برای دریافت تسهیلات از آنان فراهم کرد. حدود ۱۰۰ وام اشتغال برای افراد بیکار فراهم کرد تا زندگی آنها سروسامان پیدا کند.
با برگزاری کلاسهای هنری، اردوهای تفریحی و برنامههای قرآنی در «بیت القرآن»، استفاده از قاریان برجسته مصری و ایرانی در مراسمات مختلف، فضایی شاداب و دلنشین را برای اهالی این محله فراهم آورده است.
حاج احمدی ار همان ابتدای تشکیل شورای حل اختلاف، همکاری خود را با آنها آغاز کرد و همواره برای رفع اختلافات و برقراری صلح و سازش محل رجوع بوده است. با روحیهای مهربان و همدردی، کوشیده تا فضایی از گذشت و محبت را در بین اهالی فراهم آورد. او میگوید: «همین که یک شادابی خاصی در سطح شهر وجود دارد، باعث خوشحالی بنده است.»
با این حال، فعالیتهای او تنها به کارهای خیریه محدود نمیشود. حاج آقای احمدی به گروههای ترک اعتیاد نیز پناه داد و با ارائه حمایتهای لازم، تلاش میکند که به افراد مبتلا کمک کند تا زندگی جدیدی را شروع کنند.
خبرهایی که این روزها درباره مجاهدتهای امام محلههای موفقی همچون حاج آقای احمدی، از جای جای به گوش میرسد، مهر تأییدی بر این سخن که با تکیه بر قدرت ایمان، محبت و توان مردمی، میتوان تحولات بزرگی را در دلها و محلهها رقم زد و زمینه پیشرفت و آبادانی روزافزون کشور را فراهم کرد.
در دیگر رسانهها ببینید:
خبرگزاری حوزه