مدیرعامل بنیاد هدایت با اشاره به رسالت امامان محله در توسعه پایدار مبتنی بر توسعه انسانی، گفت: آنها بنا است نمونه و الگویی از آبادانی را با کمک مبانی دینی بنا کنند، امامان محله صرفاً مبلغ نیستند بلکه قرار است پیشران پیشرفت باشند.
حجتالاسلام سید ناصر میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت در جمع امامان محله بخش زهکلوت با اشاره به انواع مدلهای توسعه گفت: ما اقتصاد و زیرساخت و فرهنگ و بهداشت و آموزش و… را میخواهیم و این همان توسعه همهجانبه است و به فکر دیگران هم رسید و توسعه همهجانبه را نیز تجربه کردند و نتیجه نداد چون گفته شد ما به توسعه متوازن نیاز داریم و همهچیز باید در مدلی سازگار و یکپارچه جلو برود.
وی در ادامه افزود: گفته شد توسعه باید پایدار باشد و شروع به چیدن عوامل توسعه پایدار کردند توسعه پایدار مدلهای مختلفی داشت و یکی از جدیترین آنها این بود که زیرساختش توسعه انسانی باشد.
حجتالاسلام میرمحمدیان با اشاره به رسالت امامان محله در این توسعه پایدار مبتنی بر توسعه انسانی، اظهار داشت: آنها بنا است نمونه و الگویی از آبادانی را با کمک مبانی دینی بنا کنند، امامان محله صرفاً مبلغ نیستند بلکه قرار است پیشران پیشرفت باشند.
وی تأکید کرد: مبانی را باید از قرآن گرفت ما میخواهیم جامعه را ارتقا بدهیم پس باید مبانی آن را از قرآن استخراج کنیم. «إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ» یعنی اگر جامعه میخواهد تغییر کند هیچ بنیاد و پولی توان آن را ندارد بلکه این خود جامعه است که باید تغییر کند.
مدیرعامل بنیاد هدایت در ادامه ابراز کرد: خداوند در قرآن میفرماید: ما برای شما پیامبر فرستادیم و با آنها کتاب و میزان فرستادیم تا خود مردم قیام کنند. کار ما این نیست که مردم را هل بدهیم ما باید مثل روشن کردن ماشین کاری کنیم تا خود مردم به حرکت در بیایند.
وی یادآور شد: اینکه خدا میفرماید: «أَقامُوا الصَّلاهَ» ناظر به این است که ای مردم! شما هستید که باید به قسط قیام کنید و آن پیغمبری که باید شما را قیام به قسط بدهد باید یک نقطه تمرکز و هدفی غایی داشته باشد و پاتوقی برای اجتماعات داشته باشد و بهانهای برای جمع شدن و همدل شدن وجود داشته باشد و همه اینها در واقعیتی نورانی به نام نماز جمع میشود و نماز را باید در مسجد بخوانید.
قائممقام معاون فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات تصریح کرد: امروز در روستاهایی که مسجد ندارند مردم جایی را برای دور هم جمع شدن ندارند؛ مسجد محل دور هم جمع شدن است و امام آن عنصر کلیدی است که اجتماع را به حرکت در میآورد و پیشران پیشرفت است.
وی ادامه داد: ما از شما نمیخواهیم که فقط پیشنماز یا فقط عنصری فرهنگی باشید، اینها وظیفه شما است و باید انجام بدهید ولی اینها کف کار است، پیشرفت منطقه وقتی رخ میدهد که مردم پای کار بیایند. مردم وقتی پای کار میآیند که امام داشته باشند نه اینکه آخوند داشته باشند.
وی تأکید کرد: ویژگیهای امام با آخوند فرق میکند هر آخوندی امام نیست و همه ما میخواهیم با هم تلاش کنیم تا شما امام بشوید. امام کسی است که فرمود: الوالد الشفیق یعنی مثل پدری مهربان است.
حجتالاسلام میرمحمدیان ادامه داد: امام کسی است که مثل پیامبر است مسئله تکتک افراد یک روستا مسئله امام آن روستا است و امام باید برای همه این افراد دل بسوزاند نه اینکه چون فلانی نماز نمیخواند برای او دل نمیسوزاند!
وی با بیان اینکه درمانگری وظیفه امام محله است، گفت: ابتدا باید مسئله شناسی کنید ما در پی عدهای طلبه انقلابی و جانبرکف هستیم تا زیرساختها را فراهم کنیم.