مسئول عملیات بنیاد هدایت شمالغرب کشور گفت: طرح امام محله به طور میانگین در ۱۷۰ باب مسجد در هر استان اجرا شده است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد هدایت؛ حجتالاسلام رضا غلامی در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: اجرای طرح امام محله ثمرات زیادی داشته است به طوری که در این طرح مسائل و مشکلات اهالی ساکن در منطقه به طور دقیق شناسایی و توسط روحانیون و اهالی آن منطقه رفع میشود.
وی بابیان اینکه طرح “امام محله” یکی از رویکرد های جدید سازمان تبلیغات اسلامی بوده و تاکنون در پنج هزار مسجد کشور اجرا شده است، ادامه داد: این طرح در ۲ ماه گذشته و در زمان اوج کرونا در سه هزار و ۵۰۰ باب مسجد روستایی، هزار مسجد فعال شهری و ۵۰۰ باب مساجد واقع در مناطق خاص و دارای آسیب های اجتماعی بالا اجرا شد.
مسئول عملیات بنیاد هدایت شمالغرب کشور بابیان اینکه طرح امام محله به طور میانگین در ۱۷۰ باب مسجد در هر استان اجرا شده است ، خاطرنشان کرد: تهیه و توزیع بستههای بهداشتی، بستههای معیشتی، ضدعفونی کردن معابر، آزادی زندانیان جرائم مالی و غیرعمد، تامین جهیزیه برای نوعروسان، تهیه و توزیع غذای گرم و بخشودگی اجاره بهاء مستاجران از جمله خدمات ارائه شده در این طرح در زمان اوج کرونا در این مساجد می باشد.
حجتالاسلام غلامی با اشاره به یک نمونه از فعالیت مساجد در طول دوماه این عملیات اظهار کرد: در این عملیات مسجدی داشتیم که ۷ میلیارد تومان نذورات را از خیرین جذب و در قالبهای مختلف از جمله سبد معیشتی و بسته بهداشتی میان نیازمندان توزیع کرد.
وی در خصوص سایر اقدامات انجام گرفته در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: یکی از اولویتهای مهم این عملیات، قطع زنجیره انتقال کرونا و شناسایی مبتلایان با استفاده از ظرفیت محله محوری بود.
به گفته غلامی در اجرای این طرح مردم، خیرین، دولت و نهادهای حاکمیتی به ترتیب بیشترین مشارکت را داشته اند.
حجتالاسلام غلامی اضافه کرد: اماممحله در مناطق مختلف باید با طرح و برنامه مشخص از ظرفیت و پتانسیل مسجد با همکاری مردم و جوانان به نحو مناسب استفاده کند به طوری که تحقق این امر نقش مهمی در خدمت به مردم و حل بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی دارد.
مسئول عملیات بنیاد هدایت شمالغرب کشور مسجد را محور اصلی کاهش آسیبهای اجتماعی دانست و یادآور شد: طرح امام محله در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و رفع مشکلات مردم، با تدوین نقشه جامع تبلیغی کشور و استفاده از ایدههای برتر، پایهریزی شده تا مساجد علاوه بر برپایی نماز در سایر حوزهها از جمله مسائل اجتماعی، اقتصادی، خیریه، مباحث خانواده و امور آموزشی فعالیت کنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا