تلاش‌های امام روستای خاکبتیه در راستای محرومیت زدایی؛

احداث مرکز فرهنگی و راه‌اندازی پایگاه اورژانس در منطقه‌ای صعب العبور

احداث مرکز فرهنگی و راه‌اندازی پایگاه اورژانس در منطقه‌ای صعب العبور
مجتبی عظیمی
0
۲۰ دی ۱۴۰۱

فعالیت‌های امام محله روستای خاکبتیه استان لرستان، خدمات رفاهی بسیاری را برای مردم این منطقه فراهم آورده است. روستایی که در منطقه‌‌ای صعب العبور و نسبتا دور از شهر قرار دارد و پیش از این فاقد مراکز درمانی بود اما با پیگیری‌های حاج آقای سوری و کمک خیرین، پایگاه اورژانسی برای این منطقه تأسیس شد و اکنون آماده افتتاح است. همچنین مرکز فرهنگی بزرگی که سال‌‌هاست که زمین آن خریداری شده و کار ساخت و ساز آن راکد مانده بود به همت این امام محله بخش اعظم کارهای آن انجام شد و به زودی این مرکز نیز به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام ابراهیم سوری، امام محله مسجد حضرت ابوالفضل(ع) روستای خاکبتیه بخش الیگودرز از توابع استان لرستان است که حدود سه سالی است که در این منطقه مشغول فعالیت‌های تبلیغی است.

یکی از فعالیت‌های شاخص این امام محله، پیگیری برای احداث پایگاه اورژانس در این روستا بوده است؛ روستایی که در منطقه‌ای صعب العبور و در فاصله ۴۰ کیلومتری از شهر واقع شده است که به دلیل عدم وجود مراکز درمانی در آنجا، اهالی را دچار مشکلات و مشقت برای رفت و آمد به شهر کرده بود؛ با پیگیری‌های این روحانی دغدغه‌مند و کمک‌های خیرین، کار ساخت پایگاه اورژانس در حال اتمام است.

همچنین یک مرکز فرهنگی بزرگ که کار ساخت آن ۵ سال است که راکد مانده و انجام نشده بود با همت حاج آقای سوری و کمک اهالی روستا در شرف تأسیس است، که در این مرکز قرار است مسجد، حسینیه، کتابخانه، پایگاه بسیج و … نیز احداث شود.
نقطه آغاز همدلی و همکاری بین مردم و این امام محله از جلسات قرائت قرآن پایه گذاری شد، جلساتی که در آن چندین نفر از کودکان حافظ جزء ۳۰ شدند؛ همچنین این محافل برای بزرگسالان زمینه ساز تعامل خوب با حاج آقا سوری و انجام خدمات ارزشمندی برای روستا شده است که از جمله این خدمات، احداث بوستان و زمین چمن برای روستا می‌باشد که ۹۰ درصد کار آن انجام گرفته است.
این روحانی فعال در زمینه اشتغالزایی برای اهالی روستا نیز خدمات شایانی انجام داده است که از جمله آن کارخانه آب معدنی نیمه تعطیلی بود که به دلیل مشکلات آب و برق، قادر به ادامه فعالیت نبود، با پیگیری‌های او مشکلات آن برطرف شد و باعث از سرگیری فعالیت این کارخانه و اشتغال چندین نفر از اهالی روستا شد که هم اکنون این کارخانه در حال گسترش تولیدات خود در زمینه‌های دیگری همچون نوشابه و دلستر و … است.
با کمک‌های این امام محله همچنین در روستا چندین کارگاه کوچک دیگر برای بانوان افتتاح شد؛ کارگاه‌هایی همچون رشته بُری، پرورش مرغ محلی، قالی بافی و … که به درآمد زایی خانواده‌ها کمک شایانی کرده است.
او در راستای حمایت از نیازمندان با کمک خیرین، به صورت ماهیانه بسته‌های معیشتی در قالب طرح کمک‌های مؤمنانه توزیع می‌کند و همچنین برای شب یلدا تعداد ۲۲ بسته آجیل و میوه به خانواده‌های نیازمند اهداء کرد.
او همچنین برخی از اهالی را که گرفتار اعتیاد شده‌ بودند را از این معضل نجات داد؛ با دعوت از مشاور و روانشناس به آگاه سازی و ترک اعتیاد آنان کمک کرد.
این امام محله فعال سعی دارد با اقدامات خود این منطقه را از محرومیت نجات دهد و در این راه مجدانه در تلاش است.

عکس این مطلب آرشیوی است

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!