گزارشی از اجرای طرح مسجد به مسجد در اراک؛

یک روز با راهیار/ سختی‌ها و شیرینی‌های کار مهم‌ترین رکن اجرایی بنیاد هدایت

یک روز با راهیار/ سختی‌ها و شیرینی‌های کار مهم‌ترین رکن اجرایی بنیاد هدایت
مجتبی عظیمی
0
۱۷ خرداد ۱۴۰۲

در طرح ملی مسجد به مسجد قرار است همسنگران بنیاد هدایت به بیش از ۶ هزار مسجد شاخص و امام محله فعال سر بزنند؛ ظرفیت‌های مساجد شناخته شود، هم‌افزایی امامان محله رقم بخورد و در کنار آن گفتمان امامت، اهداف و برنامه‌های مهرواره محله همدل را باهم مرور کنیم؛ سفر به اراک و دیدار با امام محله و حلقه‌های میانی ۴ مسجد فعال این شهرستان، تجربه خوبی بود برای درک حس شیرین راهیار بودن و سختی‌هایی که او در این عرصه با جان و دل پذیرفته است.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، عملیات مسجد به مسجد در استان مرکزی آغاز شد؛ قرار بود ما هم راهی شهر اراک شویم و در کنار شبکه راهیاری بنیاد هدایت، در اجرای این طرح ملی نقشی داشته باشیم.

برای حرکت از قم ساعت ۵ آماده بودم و پس از همراهی برادران ایرجی و میرزایی به سمت اراک راه افتادیم.

صبح زود مهمان اداره کل تبلیغات استان مرکزی شدیم و با همراه شدن حجت الاسلام رفیعی راهیار بنیاد هدایت در استان مرکزی ساعت ۸ صبح مهمان حاج آقا امینی در مسجد حضرت ابوالفضل کوی‌ امام علی علیه السلام شدیم.

حجت الاسلام میرزایی در ابتدای دیدار به تبیین عملیات مسجد به مسجد پرداخت و بعد هم از گفتمان امامت و مهرواره محله همدل صحبت کرد. بعد هم امام محله از تاریخچه مسجد گفت؛ اینکه نزدیک ۳۰ سال است که در این مسجد هست و برنامه هایی که دارن تا مسجدشون پر رونق بشه؛ از برگزاری مسابقات دوچرخه سواری تا کمد جوایزی که نزدیک محراب بود، همگی نشان می داد که بچه ها و نوجوانان تو این مسجد رفت و آمد زیادی دارند.

خودش می گفت گاهی وقت ها که بعضی ها گذری برای نماز میان مسجد و کمد جایزه ها رو می بینن، براشون سوال پیش می‌آد که این کار به چه منظوری انجام شده و بعد از دریافت پاسخ، خودشان هم بانی می‌شوند و کمک می کنند.

دومین جایی که باید می رفتیم مسجد امام حسین(ع) شهرک ولیعصر بود و دیدار با حجت الاسلام طالبی امام پایگاه فرهنگی اجتماعی و جمعی از هیئت امناء و حلقه های میانی محله.

آن طوری که هیئت امناء می گفتند با آمدن حاج آقا طالبی از ۲ سال پیش به مسجد، اختلافات هم از بین رفته بود و کارهای خوبی تو محله اتفاق افتاده بود؛ چند مغازه هم برای مسجد راه انداخته بودند که با درآمدش می توانست کمک خوبی در تأمین هزینه های مسجد داشته باشه.

این شهرک با بیش از ۱۵ هزار نفر جمعیت ۴ مسجد دارد که حالا با پیگیری های حاج آقا طالبی همه آنها فعال شده بودند و با همراهی این مساجد شورای محله ای را هم تشکیل داده اند که برگزاری جشن های دهه کرامت امسال یکی از کارهای دسته جمعی بود که با محوریت این شورای محله صورت گرفت.

سومین مسجدی که قرار بود برویم، مسجد ۱۴ معصوم شهرک قائم بود و دیدار با حاج آقا عباسی که جزء امامان موفق اراک بود و حالا یک سالی هم بود که به دعوت خود مردم در خدمت اهالی محله بود.

ساعت ۲ بعد از ظهر بود که رفتیم مسجد و اصلا انتظار نداشتیم به جز حاج آقا کسی در آن ساعت در مسجد باشد؛ با دیدن تعداد زیادی از نوجوانان، تصورمان نسبت به آنجا عوض شد؛ وقتی رفتیم داخل مسجد متوجه شدیم همه حلقه های میانی از هیئت امناء تا مسئول کانون و جانشین فرمانده بسیج و… منتظر ما بودند.

گپ و گفت خوبی داشتیم و بعد از صحبت های حاج آقا میرزایی، حاج آقا عباسی و فعال های مسجد هم صحبت کردند.

مسجد خیلی فعالی بود؛ خودشان می گفتند حتی برای چهارشنبه آخر سال هم ما چهارشنبه دوستی راه انداختیم و بچه ها را در مسجد جمع می کنیم تا به جای اینکه در خیابان ها هیجانانشون  را تخلیه کنند، بیان به مسجد؛ هم شاد باشند و هم دور هم، در آخر هم با شام از آنها پذیرایی می کنیم.

مسجد امام حسین علیه السلام شهرک آزادگان آخرین مسجدی بود که من توفیق همراهی داشتم؛ حاج آقا اوحدی با همراهی هیئت امناء توانسته بودند کارهای بسیار خوبی در مسجد رقم بزنند و یاری گر اقشار محروم و فقیر باشند.

وقت گذشته بود و من و دو نفر از رفقای دیگر باید برگشتیم، برادر میرزایی با برادر رفیعی قرار بود به دو مسجد دیگر هم سر بزنند و به دلیل یک سری جلساتی که صبح فردا داشتند، لازم بود شب را در اراک بمانند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!