محله اربعینی در روستای جهاد آباد؛

تلاش حجت الاسلام کرد زاده برای فراهم کردن مقدمات سفر زائراولی‌ها به کربلا در ایام اربعین حسینی

تلاش حجت الاسلام کرد زاده برای فراهم کردن مقدمات سفر زائراولی‌ها به کربلا در ایام اربعین حسینی
نعلبندی
0
۰۲ شهریور ۱۴۰۲

هنوز هستند کسانی که حسرت دارند یک بار در عمر خود در مراسم پیاده روی اربعین حسینی حضور داشته باشند؛ و در مقابل نیز هستند افرادی که سعی می کنند این آرزوها را بر آورده کنند.
در روزهایی که عاشقان سیدالشهدا(ع) آرام آرام برای حضور در یک حرکتی عظیم مهیا می‌شوند، برخی خود را برای خادمی در کاروان‌های مختلف اربعین آماده می‌کنند تا مقدمات این سفر و سهولت در رفت و آمد زائران حسینی به کربلا را فراهم کنند تا علاوه بر خود به کربلایی شدن دیگران نیز کمک کرده باشند.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام یونس کرد زاده الوار یکی از خادمان فرهنگی روستای «جهاد آباد» شهرستان دره شهر و یکی از مسجد یاورانی است که علاوه بر برعهده داشتن مسئولیت اقامه نمازجماعت در مسجد، مدیریت فرهنگی مسجد را نیز عهده‌دار است.
او در سال ۱۳۵۹ متولد شده و از آنجایی‌که هر یک از ما برای هدفی به این جهان آمده ایم و خدا برخی را واسطه کرده که به یاری دیگران بشتابند و آن‌ها را به صراط مستقیم هدایت کنند، توفیق هدایت و خدمت به خلق نصیب حاج آقا کرد زاده نیز شده است.
این امام روستا تلاش بسیاری برای کمک به زائران اباعبدالله(ع) و کربلایی کردن مردم و به‌ویژه زائر اولی‌ها دارد و سال گذشته یک اتوبوس از اهالی روستای جهاد آباد را یک هفته بعد از اربعین به زیارت کربلا برد و امسال هم تصمیم دارد این کار خوب و خدا پسندانه را تکرار کند.
او همچنین یکسالی است که روحانی کاروان است و فی سبیل الله به همراه دوستان دیگر توفیق دارد که هرماه بدون گرفتن حق الزحمه همراه کاروان زائران کربلا باشد و به زیارت سرزمین عشق مشرف شود تا با مداحی و سخنرانی خود بر فیض زائران این سفر معنوی بیفزاید.
عشق او به سیدالشهدا(ع) به همینجا خلاصه نمی‌شود، بلکه او در تلاش است با برگزاری پرشور مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع)، این عشق را در دل همگان زنده کند؛ بنابراین در همین راستا به اتفاق جوانان در محرم و در روستای جهاد آباد دسته گردانی می کند و سخنرانی و سینه زنی از برنامه‌های روتین ماه محرم روستاست که حاج آقا کرد زاده پرچمدار این حرکات است.
این طلبه فعال افزون بر این در شب های ماه محرم در مسجد «امام خمینی(ره)» روستا برای تبیین اهداف امام حسین(ع) سخنرانی می‌کند. و شناساندن یاران حضرت و الگوی گیری از این مردان و همچنین معرفی زنان عاشورایی از جمله محتوای سخنرانی‌های اوست که در شب های محرم انجام می دهد.
کارهای این طلبه پرتلاش به همین موارد خلاصه نمی شود، بلکه او خوب می داند که زندگی جوانان با ازدواج دوام می یابد و رضایت خداوند نیز بر به جا آوردن این سنت حسنه است.
بنابراین او در روزهای عادی سال در مسجد با استفاده از متخصصان، جلسات آگاهی بخشی و مشاوره پیش از ازدواج برگزار و جوانان را به ازدواج تشویق می‌کند.
این روحانی فعال در کارهای اجتماعی هم پیشقدم است، یکی از کارهایی که در مسجد انجام می شود، برگزاری جلسات مشاوره برای زوجین است تا از طلاق آنان جلو گیری کند.
او می گوید: در این منطقه طلاق زیاد نیست، اما مواردی هم که برای طلاق پیش می آید با جلسات مشاوره و دخالت ریش سفیدان ختم به خیر می شود.
حجت الاسلام کردزاده الوار بصیرت افزایی و آگاه کردن جوانان را از جمله وظایف خود و مسجد را نیز بهترین مکان برای این موضوعات می‌داند.
او آگاهی بخشی جوانان نسبت به قیام امام حسین(ع) را در طول سال و در میان برنامه هایی فرهنگی مثل زیارت عاشورا در مسجد انجام می‌دهد و این کار را محدود به ایام محرم نکرده است.
حاج آقا کردزاده الوار معتقد است ابا عبدالله(ع) و یارانش از بهترین الگوهای انسانی روی زمین هستند؛ چراکه برای اهدافی بزرگ جان خود را فدا کردند بنابراین باید جوانان کشور را در مکتب خانه امام حسین(ع) تربیت کرد و بهترین جایی که می توان جوانان را حسینی بار آورد در هیئت های عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع) است.
او همچنین تربیت قرآنی را برای جوانان و نوجوانان لازم می داند و کلاس‌های آموزشی قرآن برای رده‌های سنی نوجوان و جوان برگزار می‌کند.
خلاصه اینکه حجت الاسلام کرد زاده الوار با حضور ۴ ساله خود در این روستا توانسته جوانان را به مسجد بکشاند و روحیه معنوی را در آنان تقویت نماید.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!