به همت خیرین و امام روستا و با هدف رفع مشکلات مردم رقم خورد؛

تشکیل مجمع خیرین محله

تشکیل مجمع خیرین محله
رضا رفیعی‌مهر
0
۱۲ شهریور ۱۴۰۱

حجت الاسلام کلهر با همت اهالی و خیرین اقدام به تشکیل مجمع خیرین کرده است تا با کمک جمع خیرین مشکلات مختلف روستا برطرف شود.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام مهدی کلهر امام روستای اسبچین از توابع شهرستان عباس آباد استان مازندران است که ۱۱ سال از عمر خود را صرف خدمت به مردم این روستا کرده است.
از اقدامات ارزشمند این امام محله تشکیل مجمع خیرین در روستا است. در این مجمع خیرین پس از شناسایی به عضویت در می آیند و جمع خیرین در این مجمع کمک می کند تا مشکلات پیش پای روستا به صورت هدفمند برطرف شود.

با کمک همین مجمع و سایر مردم از ابتدای کرونا تا کنون نزدیک به ۶۰ دوره بسته های معیشتی بین خانواده های بی بضاعت توزیع شده است و نیازهای بهداشتی و غذایی آن ها برطرف شده است.

به گفته حاج آقای کلهر در روستا تلاش هایی توسط دهیاری هم صورت گرفته است. افرادی برای آموزش شغل های مختلف دعوت می شوند و افرادی که به دنبال اشتغال هستند در این دوره ها شرکت می کنند. برخی از افراد را برای دریافت وام اشتغال زایی به نهادهای مربوطه مانند کمیته امداد معرفی کردیم. با این اقدامات مواردی را داریم که توانستند شغل خود را راه اندازی کنند که نمونه آن پرورش گل و گیاه بود.
این امام محله در رفع مشکلات خانوادگی و اختلافات هم دستی بر آتش دارد. خانواده ها برای رفع مشکلات خود از او مشاوره می گیرند. خانواده هایی هستند که با مشاوره ها و پادرمیانی او از طلاق منصرف شده و به زندگی بازگشته اند.
او در خصوص ترک اعتیاد هم می گوید: در بحث ترک اعتیاد هم با کمک مجمع خیرین افراد معتاد را شناسایی و به کمپ معرفی می کنیم و تأمین هزینه کمپ را نیز همین خیرین بر عهده می گیرند.
از ویژگی های حاج آقای کلهر مردمی بودن او است. با مردم محل می نشیند به خانه های‌شان می رود و از حال‌شان با خبر است. او در این خصوص می گوید: وقتی می بینم کسی از اهل مسجد غایب است به سرعت از او خبر می گیرم اگر بیمار باشند به عیادت‌شان می روم و هیئت امنا نیز با من همراه می شوند. در تولد فرزندان شان، در شادی ها و غم های شان همراهشان می شوم.
یکی از کارهای دیگری که با ابتکار امام روستا صورت می گیرد، قربانی جمعی است به این معنی که همه کسانی که دوست دارند در قربانی مشارکت کنند با هر مبلغی که در توان شان هست مشارکت می کنند. گوشت قربانی نیز بین نیازمندان توزیع می شود. این کار چندین مرحله در طی سال انجام می شود.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!