خانم اختر همسر حجت الاسلام مهدی سوری است که به همراه همسرش در روستای چمژاب از توابع دره شهر استان ایلام مستقر هستند.این شریکه الامام در کمک به زوجهای نابارور عزم بلندی دارد و اقدامات موثر و به جایی را برای حل مشکلات آنها انجام داده است.
به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، سمیه اختر شریکه الامام ۳۴ ساله، نزدیک به ۱۶ سال است که با حجت الاسلام مهدی سوری ازدواج کرده است که حاصل این ازدواج سه فرزند بوده است. خانم اختر و همسرش اهل لرستان هستند اما برای تبلیغ در روستاهای ایلام مستقر هستند.خانم اختر با همراهی و حمایت همسرش، فعالیتهای متفاوتی از برگزاری کلاسهای سرگرمی تا حمایت از زوجهای نابارور را انجام داده است.
حمایت از زوج های نابارور
خانم اختر به طور ویژه در زمینه باروری و جمعیت کارهای مهمی انجام داده است وی که از فعالین جمعیت است، برای تشویق به فرزندار شدن اقداماتی را انجام داده است. وی میگوید: با خانمها که دور هم جمع میشویم حتما در این مورد با هم صحبت میکنیم من سعی میکنم این واقعیت که جمعیت کشور رو به پیری است و فرصت کوتاه است را برایشان توضیح دهم این منطقه چون محروم است مردم نگرانیهایی در زمینه مالی دارند و من همیشه میگویم آنکه دندان دهد نان نیز میدهد و روزی بچه با خداست.
کمک هزینه زایمان و تهیه سیسمونی
یکی از اقداماتی که این شریکه الامام برای تسهیل فرزندآوری انجام میدهد، کمکهای مادی و معنوی به زوجهایی است که در انتظار فرزند هستند، این کمکها شامل تهیه سیسمونی و لوازم مورد نیاز نوزاد و تامین کمک هزینه عمل سزارین بوده است وی میگوید: معمولا خانوادههایی هستند که در انتظار به دنیا آمدن فرزندی هستند، اما به کمک مالی و حتی معنوی نیاز دارند در حد توانم به آنها کمک میکنم تا با خیال راحتتری از عضو جدید خانوادهشان استقبال کنند.
دعوت از تیم پزشکی
خانم اختر که همیشه پیگیر مشکلات زوجهای نابارور است مدتی پیش شنیده بوده در تهران یک تیم پزشکی طب ایرانی به طور رایگان زوجهای نابارور را درمان میکنند وی در این باره توضیح میدهد: وقتی شنیدم چنین گروهی وجود دارد با سرپرستشان خانم دکترحسینی تبار تماس گرفتم و از ایشان خواستم برای حل مشکل ناباروری مردم روستا سفری هم به اینجا داشته باشد خوشبختانه به این درخواست ما پاسخ مثبت دادند و این گروه پزشکی در یک روز ۴۵ بیمار را ویزیت کردند و سفارشهای درمانی لازم را به آنها کردند که از بین این افراد ۵ نفر طعم مادری را چشیده و باردار شدهاند.
جلوگیری از سقط بی مورد
خانم اختر ارتباطاتی با برخی مراکز درمانی خیریه در تهران و کرج پیدا کرده و بیمارانی را که میداند توان مالی برای پرداخت هزینههای دارو و درمانشان ندارند را به آنجا معرفی میکند تاکنون افراد زیادی را به این مراکز معرفی کرده تا روند درمان خود را در تهران و به صورت رایگان پی بگیرند به غیر از آن مواردی پیش میآید که مدارک پزشکی را برای متخصصینی که میشناسد ارسال میکند و نظر آن ها را جویا میشود یکی از این موارد مربوط به مادری بود که فرزند چهارمش را باردار بود اما پزشکان در ایلام به او گفته بودند که بچه ناقص است و باید سقط شود و اگر اصرار به نگه داشتن بچه دارد باید آزمایشی بدهد که هزینه آن ۵ میلیون تومان میشود که مبلغ بالایی بود، آنها برای حل مشکلشان و مشورت خواستن نزد خانم اختر آمدند این شریکه الامام میگوید: قبل از اینکه آن آزمایش گران قیمت را بدهند من آزمایشات و عکسهای قبلی که داشتند را برای پزشکی که در تهران میشناختم ارسال کردم ایشان هم برای یکی از متخصصین حاذق فرستاد و متخصص بعد از دیدن مدارک پزشکی گفت: بچه کاملا سالم است و هیچ مشکلی ندارد. البته این خانواده هزینه انجام آزمایش را هم فراهم کردند من هم کمی به لحاظ مالی کمکشان کردم تا بتوانند آزمایش را بدهند و خیالشان راحت باشد، خدا را شکر بچه به دنیا آمده و یک دختر صحیح و سالم است.
برگزاری کلاس نقاشی برای کودکان
خانم اختر سه فرزند دارد و به عنوان یک مادر به اهمیت وجود برنامههای فرهنگی و تفریحی برای کودکان و نوجوانان واقف است در روستای محرومی که وی با خانوادهاش زندگی میکند امکانات کمی وجود دارد به همین خاطر او تصمیم گرفته است تا کلاسهای نقاشی و اردوهای مختلف برگزار کند تا اوقات فراغت بچهها به نحو مطلوبی پر شود. خانم اختر میگوید: شرایط الان روستا از زمانی که ما در ابتدا به اینجا آمدیم بهتر شده و با تلاشهای همسرم امکاناتی برای سرگرمی بچهها مثل فوتبال دستی و … به اینجا اضافه شده است و تا به حال برای بچههای روستای چمزاب کلاسهای والیبال، بازی و سرگرمی و نقاشی برگزار کردیم و از ابتدای سال، ۵ بار آنها را به اردو بردهام.
همراهی مردم روستا
خانم اختر یک سالی میشود که در روستای چمژاب دره شهر استان ایلام مستقر است، روستایی که به گفتهی این شریکه الامام، مردم مهربان و همدلی دارد که از ابتدای حضورش وی را همراهی کردهاند او میگوید: یکی از توفیقات من این است که خانمهای این روستا در مراسمات و کلاسهای احکام حضور خیلی پر رنگی دارند، امکان ندارد از آنها برای حضور یا برگزاری یک مراسم درخواست کمک کنم و جواب رد بشنوم همیشه وقتی مراسمی باشد با کمک خانمها غذا را آماده میکنیم و یا به عنوان مثال برای ۹۰ خانوار بسته معیشتی تهیه کردیم و به دستشان رساندیم و خدا را شکر اهالی این روستا نیز بسیار مهربان هستند و در این مسیر همراهی و مشارکت خوبی با من دارند.
در دیگر رسانه ها ببینید:
وب سایت مهرواره بانور