دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور:

شناخت ظرفیت‌های عظیم بانوان و تلاش برای هم افزایی آنان مهمترین اهداف مهرواره بانور

شناخت ظرفیت‌های عظیم بانوان و تلاش برای هم افزایی آنان مهمترین اهداف مهرواره بانور
مجتبی عظیمی
0
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

زادقاسمی در جمع گروه دوم بانوان برگزیده در مهرواره بانور عنوان کرد: آشنایی بیشتر و کاملتر ما با شما بانوان کنشگر کشور که صاحب ایده‌های ارزشمند هستید مهمترین هدفی است که دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، مریم زادقاسمی دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور در جمع بانوان برگزیده در این مهرواره، ضمن عرض خوشامدگویی به این بانوان به تشریح برنامه‌ها پرداخت و خطاب به این بانوان گفت: مهرواره بانور از تابستان سال ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد و طی این مدت روزهای پر فراز و نشیبی را به دلیل تقارن این رویداد با ایام محرم و اربعین حسینی و همینطور اغتشاشات و اختلال در اینترنت پشت سر گذاشتیم و امروز برای ما رور بسیار ارزشمندی است که در خدمت شما بزرگواران هستیم.

وی افزود: بطورکلی ۳۶ هزار نفر در این مهرواره شرکت کردند و پس از انجام داوری‌های مختلف، شما به عنوان برگزیدگان ملی به این سفر دعوت شدید و بضاعت کم ما اجازه نداد در خدمت بانوری‌های بیشتری از اقصی نقاط کشور باشیم.

زادقاسمی در ادامه خاطرنشان کرد: این سفر به منظور آشنایی بیشتر و کاملتر ما با شما بانوان کنشگر کشور که صاحب ایده‌های ارزشمند هستید برنامه ریزی شده است.

وی به تشریح برنامه‌های این سفر پرداخت و اظهار داشت: امروز گعده‌هایی تخصصی در ۵ گروه مختلف طراحی شده تا در این دورهمی فرصت گفتگو و آشنایی بیشتر و هم افزایی فراهم شود.

دبیر ستاد مرکزی مهرواره بانور همچنین اذعان داشت: تلاش ما ضبط و ثبت و انتشار ایده‌های شما بانوان فعال کشور است و از یکی از روش‌هایی که می‌توان ایده‌های شما را بوسیله آن گسترش داد، شیوه اجرای تد است که تعدادی از برترین‌ها به نمایندگی از سایرین در قالب ارائه تد ایده‌های خود را روایت خواهند کرد.

وی همچنین اعلام داشت: شما نمونه بارز الگوی سوم زنان مسلمان ایرانی هستید که این الگو باید نشر داده شود، چراکه این الگو ارزش این را دارد که جهانی شود و صدای آن به کل جهان برسد.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!