حجت الاسلام خداداده:

تربیت یاور برای امام در دستور کار کانون‌های مساجد است

تربیت یاور برای امام در دستور کار کانون‌های مساجد است
مجتبی عظیمی
0
۰۵ تیر ۱۴۰۱

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور تربیت نیروی نوجوان و جوان برای یاری امام محله را از برنامه‌های پیش روی این ستاد عنوان کرد و گفت: این افراد در کشف و حل مسئله‌های محله و فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی، کمک حال امام هستند.

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام والمسلمین «سیدناصر میرمحمدیان»، مدیر عامل بنیاد هدایت و حجت الاسلام والمسلمین «کمال خداداده»، رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در ساختمان شهید بهشتی این ستاد دیدار و گفتگو کردند.

حجت الاسلام خداداده در این دیدار با اشاره به رویکرد جدید کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، اظهار داشت: ما در طرحی که داریم برای کانون‌های فرهنگی مساجد پیاده می‌کنیم، می‌خواهیم از میان نوجوانان و جوانان برای امام، یار و یاور تربیت کنیم، کسانی که در دو بخش کمک امام باشند؛ یکی در کشف و حل مسئله‌های محله و دوم در برنامه‌های مختلف مسجد مانند فعالیت‌های قرآنی، فرهنگی، آموزشی و ورزشی.

حجت الاسلام میرمحمدیان نیز با اشاره به ارتباط مطلوبی که پیش از این با رئیس ستاد فهما در حوزه فعالیت های مسجدی داشته اند، اظهار کرد: در این دیدار ضمن تبریک به حجت الاسلام والمسلمین خداداده بابت انتصاب به ریاست ستاد فهما، ایده سند ملی مسجد مطرح و نظرات دریافت شد و خوشبختانه هم‌افقی و همراهی خوبی شکل گرفته است.

مدیرعامل بنیاد هدایت ادامه داد: علاوه بر این، درباره برنامه های پیش رو و هم افزایی دو مجموعه در این باره و نیز همکاری با دیگر مجموعه ها صحبت هایی مطرح و مقرر شد برنامه هایی در آینده طراحی شود تا گام های بلندی برای ارتقای مساجد و شبکه امامت برداریم.

وی با ابراز امیدواری از حل مسائل متعدد مسجدی با همدلی های شکل گرفته میان بنیاد هدایت و ستاد فهما، گفت: دولت توانایی ارائه خدمات متعدد به مسجد را دارد، یعنی در حوزه های علمی و دانشی، فرهنگی، خانواده و … مسجد و حاکمیت می توانند ارتباط موثری داشته باشند. البته این ارتباط نیازمند رفع موانع قانونی و شفاف سازی مناسبات است تا بازگشت به مسجد بهتر و بیشتر از قبل شکل بگیرد.

حجت الاسلام میرمحمدیان درباره برنامه بنیاد هدایت برای تحقق نهضت بازگشت به مسجد، تاکید کرد: کار ما در بنیاد در مسجد تعریف شده است، ما درصدد تقویت نهاد امامت هستیم وقتی این تقویت رخ دهد امید به داشتن مساجد تراز بیشتر می شود. یعنی باید قابلیتی در مسجد ایجاد کنیم که باعث جذب شود، آنها که از مسجد فاصله گرفته اند برای بازگشت به خانه های خدا نیازمند زمینه هستند لذا باید موانع عدم حضور آنها برطرف شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرهنگ امام محله بهتر از قبل جای خود را در جامعه باز کرده و ادبیات و گفتمان این مسئله در حال پیشرانی و هویت آن در حال شکل‌گیری است. همچنین، تولیدات دانشی خوبی داریم که کمبودها را در حوزه دانش های عملیاتی مرتفع می کند. از دیگر سو، زیرساخت های خدماتی مطلوبی در آموزش، تجربه نگاری و خدمات مشاوره در حال ایجاد است. اگرچه کار زمانبر است اما هم اکنون نیز نتایج مطلوبی قابل مشاهده است.

در دیگر رسانه ها ببینید:
خبرگزاری شبستان

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!