با همت امام پایگاه فرهنگی و اجتماعی صورت گرفت؛

ایجاد کارگروه مطالبه گری و محرومیت زدایی/ مطالباتی که رئیس جمهور را به اهواز کشاند

ایجاد کارگروه مطالبه گری و محرومیت زدایی/ مطالباتی که رئیس جمهور را به اهواز کشاند
مجتبی عظیمی
0
۲۵ خرداد ۱۴۰۱

حجت الاسلام گاشه با همراهی تعدادی از طلاب و دانشجویان کمر همت بستند تا از محله محروم منبع آب محرومیت زدایی کنند، مطالبه گری های آن ها بسیاری از مسئولان و حتی رئیس جمهور را به این محله کشاند و قدم های خوبی در راستای محرومیت زدایی برداشته شد.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام محمد گاشه امام پایگاه فرهنگی اجتماعی منطقه منبع آب حاشیه شهرستان اهواز است.

او از ۷ سال پیش توفیق خدمتگزاری به مردم در لباس امام زمان داشته و سه سال است که امام پایگاه فرهنگی-اجتماعی مسجد انقلاب مهدی (عج) است
همراهی و پای کار آوردن فعالین هر منطقه کمک فراوانی به فعالیت در آنجا خواهد کرد؛ حجت الاسلام گاشه با همراهی هشت نفر از طلاب و ۱۶ نفر از دانشجویان، کار گروه های مختلفی را برای خدمت رسانی فرهنگی اجتماعی و محرومیت زدایی از این منطقه حاشیه شهر در نظر گرفته اند.
هرشب جلسات گروهی با برنامه های فرهنگی، ورزشی و برنامه های دیگر برای جوانان برگزار می شود و جمعه شب ها نیز هیئت با دعوت از سخنرانان کشوری برقرار است و حداقل ۳۵۰ نفر در این برنامه‌ها شرکت فعال دارند.
بخشی از فعالیت‌های این امام و گروه جهادی همراه او بر مطالبات مردمی برای رفع مشکلات منطقه بوده و برکات فراوانی برای محرومیت زدایی از منطقه داشته است؛ انجام آسفالت خیابان ها، حل مشکلات برق منطقه و برداشتن دو تپه خطر آفرین در منطقه از کارهای مهمی است او و بچه های جهادی رقم زده اند و این کار با پای کار آوردن مسئولین استانی و منطقه ای صورت گرفته و حتی شخص رئیس جمهور در محله حضور یافت.

در همین راستا رسیدگی به نیازهای نیازمندان انجام شده و در جریان جابجایی و تعمیر خانه های نیازمندان ۲۰ خانه که نیاز به جابجایی داشتند با کمک نیروهای جهادی جا به جا شد.
حجت الاسلام گاشه در ایام کرونا علاوه بر ضد عفونی کردن و توزیع محصولات بهداشتی نزدیک ۸ هزار بسته معیشتی از طریق خیرین و نهادها جذب و برای کمک به نیازمندان هدیه کرده است، برای گره گشایی و رفع موانع ازدواج ۲۵ سری جهیزیه نیز با کمک خیرین و نهادها به دختران دم بخت نیازمند هدیه شده است.
مرکز نیکوکاری مسجد علاوه بر این ها نیازمندان و بیمارانی که نیاز به درمان داشته و توانایی پرداخت هزینه ندارند را با هماهنگی با بیمارستان ها معرفی می کند و برای برخی از بیماری‌ها نیز وام درمان پرداخت شده و تیم های پزشکی و دندانپزشکی و ویزیت رایگان نیز با مطالبات گروه جهادی و امام محله برای درمان رایگان مردم نیازمند منطقه دعوت می شوند.
در زمینه اشتغال زایی نیز راه‌اندازی مرکز پخت نان محلی برای زنان بی سرپرست ده نفر را صاحب شغل و درآمد کرده و کارگاه خیاطی که هشت نفر نیز در آن مشغول شده اند و موارد دیگری نیز مانند مشاغل خرد و بسته بندی ادویه و … اتفاق افتاده است.
راه اندازی حسینیه کودک برای کودکان و در کنار آن نیز برگزاری جلسات مشاوره خانواده به صورت رایگان قدم دیگری در رشد و ارتقاء فرهنگی و تربیتی مردم محله بوده و هر ماه مشاوره طلاق و آشنایی با آسیب های آن برگزار می‌شود و از مشاورین دعوت می شود.
با همت امام محله همچنین فرزندان خانواده های آسیب دیده در صورت تمایل والدین برای آسیب زدایی و برنامه های تربیتی عضو می شوند.
در زمینه ترک اعتیاد نیز با کسانی که برای تأسیس کمپ اعتیاد در این محله اقدام کرده اند، همکاری شده و تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر برای ترک اعتیاد معرفی شده و ۳۵ نفر از این افراد توانستند با ترک اعتیاد به چرخه زندگی و کانون گرم خانواده بازگردند.

در دیگر رسانه ها ببینید:

خبرگزاری مهر

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!