نماینده ولی فقیه در هرمزگان در دیدار با مدیر عامل بنیاد هدایت گفت: گامهای مستمر برای ارتقای شبکه روحانیون و نهاد امامت در قالب برنامهای میانمدت و بلندمدت ضروری است.
به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام سید ناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت در سفر به استان هرمزگان با نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولین دیدار و گفت و گو کردند.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد عبادیزاده، نماینده ولی فقیه در هرمزگان، در این دیدار اظهار کرد: امامت، کلیدواژه اصلی بحث اسلام است به همین جهت شبکهسازی نهاد امامت باید در دستور کار گیرد.
وی با بیان اینکه شبکهسازی نهاد امامت مورد تأکید مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) است، عنوان کرد: مرحله امامت از امام مسجد و امام جمعه آغاز میشود و به امام مسلمین میرسد و تقویت این شبکه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به لایههای مختلف تحقق و ایجاد شبکه امامت، تصریح کرد: حلقههای پراکنده روحانیون و طلاب باید از طریق شبکهسازی و سیاستگذاری به یکدیگر متصل شوند و سازمان تبلیغات نیز اقدام به نظارت، مدیریت و هدایت کند، تا اهداف مدنظر محقق شود.
حجت الاسلام عبادیزاده با اشاره به لزوم تدوین و تغییر برخی از اسناد بالادستی برای ورود حوزه علمیه در مقابله با آسیبهای اجتماعی، بیان کرد: طرحی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی توسط شورای عالی حوزه علمیه در حال تدوین است که پس از نهایی شدن برای اجرا به استانها ابلاغ میشود.
وی، با بیان اینکه استان هرمزگان جایگاه اول فقر اقتصادی را دارد، اضافه کرد: خوشبختانه این استان در حوزه فرهنگ وضعیت خوبی را تجربه میکند اما باید برای مقابله با جریانات مختلف انحرافی و فرهنگی تدبیری اندیشیده شود که این مهم نیز با تلاش روحانیون و طلاب محقق خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با تأکید بر لزوم تدوین برنامه کوتاهمدت و میانمدت در مقابله با آسیبهای فرهنگی و جریانات انحرافی در استان هرمزگان، یادآور شد: علاوه بر اینکه باید برنامه کوتاهمدتی برای تحقق اهداف تدوین شود، گامهای مستمر برای ارتقاء شبکه روحانیون و نهاد امامت در قالب برنامهای میانمدت و بلندمدت ضروری است.
توسعه شبکه امامت در جامعه اسلامی نیازمند برنامهریزی مدون است
در بخش دیگری از این سفر حجتالاسلاموالمسلمین علیاکبر انصاریراد، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، در نشست شبکه راهیاری و نخبگان تبلیغ استان که با حضور مدیرعامل بنیاد هدایت در بندرعباس برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این نشست تبیین موضوع طرح امام روستا و مسجد در راستای تقویت وضعیت فرهنگی جامعه اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه تعریف هویت امام روستا و محله، مقدمات شکلگیری تمدن اسلامی را فراهم میکند، تصریح کرد: اگر مردم در محلهها و روستاها به امام مسجد محله یا روستای خود وصل بشوند، جامعه شکل درست خود را پیدا میکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با بیان اینکه در دوره جدید سازمان تبلیغات اسلامی شاهد برکات فراوانی هستیم، عنوان کرد: یکی از این برکات و فواید ارزنده، راهاندازی و تأسیس بنیاد هدایت است که در عرصه امامان روستا و مسجد با نگاه جامعه پردازی در حال فعالیت بوده و کارها در حوزه این دو مقوله مهم، بسیار مهم و اثربخش است.
حجت الاسلام انصاریراد یادآور شد: در حوزه مسجد و شبکه امامت و توسعه و رشد آن با مشکلات فراوانی مواجه هستیم و برونرفت از وضعیت موجود، نیازمند برنامهریزی مدون است و باید ظرفیتهای در اختیار را در کنار هم قرار دهیم و با حمایت از مرکز از این مشکلات عبور کنیم.
در دیگر رسانه ها ببینید: