امام محله‌ای که دغدغه خدمت به محرومین و نیازمندان را دارد؛

خدمت به مردم در لباس مقدس روحانیت

خدمت به مردم در لباس مقدس روحانیت
مجتبی عظیمی
0
۰۶ اسفند ۱۴۰۱

حجت الاسلام علی‌یاری امام محله‌ای که دغدغه خدمت به محرومین و نیازمندان را دارد و با تشکیل مؤسسه خیریه ۱۱۰ یار مهربان، سعی کرده مهربانی را به زندگی نیازمندان هدیه کند.

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام مهدی علی‌یاری متولد سال ۱۳۵۲ و امام محله مسجد علی بن ابیطالب(ع) و مدیر مؤسسه خیریه ۱۱۰ یار مهربان از شهرستان دره شهر از توابع استان ایلام است که در سال ۹۸ این مؤسسه را برای کمک به نیازمندان تاسیس کرد.
او ۱۵ سال سابقه فعالیت تبلیغی دارد و ۱۱ سال است که به عنوان روحانی مستقر در شهرستان دره شهر فعالیت دارد.
این روحانی دغدغه‌مند همچنین با راه اندازی صندوق خیریه و جذب اعضا و جمع آوری مبالغ اندک از آن‌ها به گره گشایی از مشکلات فقرا و نیازمندان پرداخته است که از محل اعتبارات این صندوق به تهیه اقلام ضروری نیازمندان و کالاهای مورد نیاز زندگی آنان همچون وسایل سرمایشی و گرمایشی و ساخت و ساز منازل افراد کم برخوردار و نیازمند و همچنین درمان بیماران نیازمند و تهیه بسته‌های معیشتی بین آنان می‌پردازد.

او در دوران کرونا نیز نقش‌آفرینی کرد و در این ایام فعالیت‌های جهادی گوناگونی را متناسب با شرایط این دوره به همراه دیگر روحانیون منطقه انجام داد.
از دیگر اقدامات حجت الاسلام علی‌یاری ساخت و ساز و تجهیز و تعمیر منازل محرومین و نیازمندان منطقه بوده است. او در این راستا با همکاری‌های بنیاد برکت، کمیته امداد، بسیج سازندگی، سپاه و بهزیستی توانسته برای ۳ خانواده سرپناه ایجاد کند و آنان را صاحب خانه نماید.

همسر حجت الاسلام علی‌یاری نیز در کنار او به انجام فعالیت‌های مختلف می‌پردازد و از آنجائیکه در اسلام به تحکیم روابط و صله رحم بسیار سفارش شده و این امر مهم یک ارزش الهی محسوب شده و آثار و برکات فراوانی برای آن بیان شده است، این امام محله و همسرش با حضور در خانه‌های اهالی محل و افراد نیازمند علاوه بر به جا آوردن صله رحم، سعی در برطرف کردن مشکلات و ارائه مشاوره به آنان دارند.
این روحانی فعال در راستای اهداف خود از انجام این اقدامات می‌گوید: پدرم از قشر متوسط جامعه بوده و به همین دلیل با سختی‌ها و کمبودها آشنا هستم و برایم قابل درک است و از وقتی مُلبس به لباس روحانیت شدم سعی کردم بیشتر در جامعه حضور داشته باشم و در حد توانم در جهت کمک به نیازمندان گام بردارم تا اندکی سختی زندگی آنان را کاهش دهم.
این طلبه جهادی معتقد است که لباس روحانیت با اینکه مقدس است اما لباس خدمت به مردم است و از زمان به تن کردن این لباس، برای خدمت به مردم و رفع نیازها و مشکلات آنان تلاش کرده است.

در دیگر رسانه ها ببینید:
وب سایت مهرواره محله همدل

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!