حجت الاسلام کیهانی با اشاره به اینکه امامان محله بازوی اجرایی جهاد تبیین هستند، تأکید کرد: با توجه به این موضوع نسبت به توانمندسازی آن ها اقدام کرده ایم.
حجتالاسلام ابوالحسن کیهانی مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان کبودرآهنگ در گفت و گو با خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت در بیان ارزیابی عملیات سنگر تبیین و عملیات شهدای حرم عنوان کرد: آموزش ها و بصیرت افزایی در قالب این عملیات ها بسیار مفید است و باید مغتنمی شمرده شود، اما دارای نقاط ضعف هم هست که اگر رعایت شوند تأثیر بیشتری خواهند داشت، برنامه ها باید دوطرفه باشند و مخاطب و مبلغین عملیات نیز در این نشست ها نظرات خود را بیان کنند تا با تبادل نظر بهتر اهداف را پیش برد.
وی اضافه کرد: اگر این برنامه ها در طول سال تکرار شوند انس و الفت بیشتری بین مبلغین ایجاد میشود.
حجتالاسلام کیهانی ضمن اشاره به برنامه های صورت گرفته در راستای سیاستهای کلان سازمان تبلیغات اسلامی در سال ۱۴۰۱ در تحقق جهاد تبیین مطرح کرد: برای تحقق این امر در شهرستان برنامه های تلفیقی در فضای مجازی داشتیم و سعی داریم تا پاسخگویی مناسبی به شبهات ایجاد شده در جامعه را داشته باشیم، علاوه بر این نشستهای مختلف برای افراد مختلف برگزار کرده ایم.
وی در ادامه افزود: از اقدامات دیگر حفظ ارتباط و تعامل با ادارات مرتبط از جمله سپاه و بسیج ، حضور در مدارس،تبلیغ چهره به چهره در روستاها و ارتباط با افراد موثر در جامعه را میتوان نام برد.
مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان کبودرآهنگ با تأکید بر اینکه امامان محله بازوی اجرایی جهاد تبیین در سطح جامعه هستند اظهار کرد: با توجه به اینکه امامان در سطح جامعه در راستای جهاد تبیین قدم بر میدارند، سعی بر توانمندسازی آنها را داشته ایم تا در این هدف مقدس موفق شوند، ما با در اختیار گذاشتن کتاب و بروشور به صورت ماهیانه، برگزاری همایش و جلسات و دوره های آموزشی متنوع بر توانمندسازی آنها اهتمام داشتیم.
راهیار بنیاد هدایت در کبودر آهنگ در بیان اقدامات انجام شده در فعال کردن حلقه های میانی، شبکه شریکهالامام، فعالین رسانه ای و بانوان فعال گفت: با همسرم در طول سال به روستاهای شهرستان رفته و با سرکشی از امامان، همسرم نیز با شریکه الامام ها ارتباط گرفته، در این طرح دورترین روستاهای شهرستان را نیز سرکشی کرده ایم.
مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان کبودرآهنگ عنوان کرد: برای خدمت رسانی هرچه بهتر به اهالی این شهرستان ارتباط در فضای مجازی را نیز با آنها حفظ کردیم، کانال پرمخاطبی در شهرستان که بیش از ده هزار مخاطب دارد را جذب کرده و با تأسیس کانون فرهنگی و رسانهای، رسانه شهرستان را در دست گرفته، این کانال پر مخاطب بازتاب خیلی خوبی دارد، به طوریکه در ایام کرونا به راحتی به دورترین مناطق روستایی نیز از این طریق اطلاع رسانی کردیم.
وی در بیان تقویت بانوان فعال در این شهرستان خاطر نشان کرد: نهضت بانوان را در این شهرستان تشکیل داده و گروهی با عنوان رفیقانه را نیز تشکیل دادیم که به صورت پژوهشی کارهای مختلفی را انجام میدهند، این نهضت در شهرستان هیئت های مختلف بانوان را به ثبت رسانده و به راحتی میتوان از این طریق بانوان را در عرصه های اجتماعی دعوت کرد.
مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان کبودرآهنگ در بیان وضعیت شبکه امامت در این شهرستان مطرح کرد: کبودرآهنگ وسیع ترین شهرستان استان است که دارای ۱۳۰ روستا است، از این تعداد ۳۰روستا با وسعت بالا و جمعیت بسیار هستند که تحت پوشش قرار داده و امام در آن ها مستقر است، ۲۰ روحانی به صورت آزاد در ادارات سطح شهر و ۵۵روحانی به صورت سالیانه و ثابت در شهرستان حضور دارند که این تعداد در ایام تعطیلات و تابستان به ۱۵۰ نفر میرسد.
حجت الاسلام کیهانی به بیان تجربیات مختلف در دوران خدمت در این شهرستان اشاره و عنوان کرد: در سه سال خدمت در این شهرستان خدمات بسیاری در زمینه های مختلف به منصه ظهور رسیده که شاخص ترین آنها سامان بخشیدن به هیئات مذهبی است.
وی اضافه کرد: یکی از هیئات با عنوان هیئت زوار الزهرا (س) است که هیچ فعالیتی در این سه سال نداشته است. اما ما توانستیم آن را تقویت کرده و با شناسایی مشکلات و نقاط ضعف آن توانستیم هیئت را احیاء کنیم.
مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان کبودرآهنگ ادامه داد: اغلب افراد این هیئت را جوانان تشکیل میدهند که میانگین سنی آنها بین ۲۰تا ۲۵ سال است که حتی روحانی و مداح و دیگر دست اندرکاران آن نیز از جوانان عاشق این عرصه است.
وی تصریح کرد: این هیئت در شهرستان اقدامات بسیار خوب و برنامه های در خور فراوانی را اجرا میکند که مورد استقبال اهالی است به طوریکه این هیئت از هیئات با قدمت ۱۰۰ساله و ۵۰ساله موفق تر بوده و به عنوان الگو در شهرستان و حتی استان مطرح است و مورد توجه صدا و سیمای استان نیز بوده است.