امام محله‌ای که همه اقشار را پای کار حل مسائل محله آورده است؛

همدلی شیعیان و اهل سنت در رسیدگی به معیشت نیازمندان با محوریت مسجد

همدلی شیعیان و اهل سنت در رسیدگی به معیشت نیازمندان با محوریت مسجد
مجتبی عظیمی
1
۲۹ فروردین ۱۴۰۲

حجت‌الاسلام حسینی امام محله روستای قارلق بزرگ از توابع کنگاور از استان کرمانشاه یکی از دلسوزان و دغدغه‌مندان در جهت تقویت پیوند میان اهالی اعم از شیعه و اهل تسنن و دیگر مذاهب تا تحکیم تعهد میان جوانان مسجدی در رفع مشکلات معیشتی مردم است که توانسته خیرین و اهالی و به خصوص جوانان را پای کار بیاورد.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام سید علی حسینی در مهرماه سال ۷۵ وارد حوزه علمیه قم شد و بیش از ۲۷ سال به عنوان طلبه فعالیت دارد، وی از سال ۸۸ به مدت ۱۴ سال در عرصه تبلیغ در بیستون و کنگاور و کرمانشاه و قم به خدمت پرداخت.
این امام محله در تیرماه سال ۹۶ فعالیت تبلیغی و فرهنگی خود را در مسجد جامع قارلق بزرگ آغاز کرد و با فعالیت‌های قرآنی به ویژه در مناسبت‌هایی همچون ماه مبارک رمضان در جذب خانواده‌ها و جوانان به سمت و سوی مسجد تلاش کرد.
وی در کنار جز خوانی و ترتیل خوانی و برنامه‌های قرآنی در زمینه گفتمان پیرامون سبک زندگی دینی در مناسبت های مختلف فعالیت دارد و در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد و طلاق با بهره‌گیری از ظرفیت مردمی در تلاش است.
تعامل وی در مدارس و تدریس برخی از دروس به دانش‌آموزان باعث شد نوجوانان و کودکان نیز پای کار فعالیت‌های فرهنگی بیایند و پای آنها به مسجد باز شود.
توزیع بسته‌های معیشتی با همراهی سپاه در میان خانواده‌های نیازمند یکی از اقدامات این امام محله است، هر چند هنر وی تحکیم تعهد میان جوانان مسجدی در رفع مشکلات معیشتی مردم بوده و دستاوردهای خوبی در این عرصه داشته است.
توجه به برنامه‌های خانواده محور و پرداختن به امورات با محوریت مسجد و فعالیت در دو هیئت مذهبی از میان ۴ هیئت فعال روستا و موفقیت‌های تبلیغی برای سنین پایین و نوجوانان و برگزاری جلسات مختلف و ایجاد پیوند میان مسجد و مدارس نیز از دیگر فعالیت‌هایی است که در کارنامه حجت‌الاسلام حسینی مشاهده می‌شود.
این امام محله در کنار روخوانی و تجوید و بیان احکام قرائت، یکی از اهداف خود را کشف استعدادهای حفظ قرآن می‌داند، همچنین تأکید بر پیوند میان اهالی اعم از شیعه و اهل تسنن از ویژگی‌های شاخص وی به شمار می رود.
او توانسته در جهت رفع گرفتاری‌های نیازمندان، مردم و خیّرین را پای کار بیاورد و به دلیل توجه به این موضوع، حتی اهل سنت نیز به حضور در مسجد علاقه‌مند باشند.
با توجه به اینکه حجت‌الاسلام حسینی، خود عضو شورای حل اختلاف است با پادرمیانی به خصوص در مورد طلاق و یا برخی نزاع‌های ملکی توانسته صلح و آشتی میان اهالی به وجود آورده و از دو مورد طلاق نیز جلوگیری نماید.
ارائه مشاوره برای ازدواج و پیشگیری از طلاق و رفع اختلافات بین زوجین و اهالی شاید از جمله فعالیت‌های شاخص این روحانی است، وی در سال ۸۸ در سفر تبلیغی از قم به منطقه کوزران کرمانشاه و اهالی اهل سنت و اهل حق با توجه به برنامه‌های مسجد محور، موجب شد یکی از اهالی اهل حق، به مذهب تشیع مشرف شود که اکنون یکی از مبلغین موفق به شمار می رود.
این امام محله، عمده فعالیت‌های خود را در منطقه کوزران با ۱۰ هزار نفر جمعیت و شکل دهی به گروه‌های جهادی آغاز کرد و امروز جمعیت پرشوری از جوانان را پای کار آورده است و همچنان نیز حرکت‌های مردمی خوبی را هدایت می‌کند.

بحث و تبادل نظر
    مهدی حشمتیان
    آوریل 19, 2023

    سلام وعرض ادب
    اگربه مساجدبها داده شود وامام جماعت اون مسجد امنیت شغلی داشته باشد بنظرم احتیاج به این همه بودجه خرج کردن برای فروع دین علی الخصوص حجاب نداریم.مساجدرا رهاکردیم دنبال حل مشکلات وکاستی ها جای دیگه میگردیم اشتباه محض.
    ۱-به مسجد بهاداده بشه حرف اون درمحله حرف اول باشد
    ۲-امام جماعت فعال
    ۳-ساپرت کردن امام.
    ۴-برطرف کردن دغدغه امام نسبت به اینده شغلی ایشان
    ۵-اگرهمه این مواردی که عرض شد انجام بگیرد تهاجم فرهنگی در اون منطقه کاری از پیش نمی بره.
    درپایان اززحمات همه رفقا و دوستان عزیز خودم که دارن زحمت میکشند درتمام محلات ایران اسلامی تقدیر و تشکر میکنم ازخداوندمتعال میخواهم بهترینها رابرای همه عزیزان رقم بزند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!