با محوریت امام محله مسجد امام حسن لالجین صورت گرفت؛

شکل‌گیری ۸ کارگروه جهادی برای گره‌گشایی در محله

شکل‌گیری ۸ کارگروه جهادی برای گره‌گشایی در محله
مجتبی عظیمی
0
۲۹ تیر ۱۴۰۲

امام محله مسجد امام حسن لالجیبن اهالی محله، مسجدی‌ها را پای کار آورد؛ با شکل‌گیری ۸ کارگروه جهادی، مردم این محله برای حل مسائل خود در عرصه‌های مختلف اخلاقی، اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و ورزشی، به پا خاستند.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت،حجت الاسلام محسن بهرامی، امام محله مسجد امام حسن لالجین در استان همدان است که ۸ سال مشغول خدمت به اهالی بوده و موجب پویایی مسجد با توجه به مشارکت‌های مردمی و شکل‌گیری ۸ کارگروه جهادی در گره‌گشایی از مسائل و مشکلات محله شده است.
او با توجه به توصیه‌های رهبر انقلاب مبنی بر توجه به کارهای جهادی، موفق شد در شکل‌گیری ۸ گروه جهادی شامل کارگروه‌های اقتصادی ورزشی و اجتماعی و اخلاقی تلاش نماید و همین امر زمینه‌ساز جلب مشارکت‌های گسترده مردمی در قالب این کارگروه‌ها بوده است.
یکی از اقدامات این کارگروه‌های جهادی تعمیرات، گازکشی، گچ‌کشی و سفت‌کاری منازل برخی از نیازمندان است؛ در این راستا ۱۱۰ میلیون تومان کمک‌های مردمی در ایام سرد زمستان ۱۴۰۰ جمع آوری شد تا خانه سه نیازمند تعمیر شود. این گروه جهادی ۸ نفره اهالی و نمازگزاران و خیرین را گرد هم آورده و با انسجام و همدلی آنها توانسته، خدمات ارزنده‌ای را به مردم ارائه کند.
با توجه به اعتماد مردم به امام محله و گروه‌های جهادی، برخی از مشاغل مختلف و اصناف در جهت کمک به نیازمندان اعلام آمادگی کرده‌اند.
شناسایی ۲۵ خانواده نیازمند و حمایت از آنان و تأمین سه مورد جهیزیه در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به مبلغ مجموعی ۷۰ میلیون و همچنین اهدای وسایل منزل با همراهی مرکز نیکوکاری لالجین و همکاری خوب و منسجم در رفع گرفتاری‌ها، از ثمرات مهم مشارکت اهالی این محله در امور خیر با محوریت مسجد است.

حمایت مالی و درمانی از دو خانواده‌ای که بیمار صعب‌العلاج داشتند از برکات مهم ایجاد احساس مسئولیت در اعضای کارگروه‌ها است.
این امام محله توانسته با تشکیل تیم‌های ورزشی برای نوجوانان و گذران اوقات فراغت، ارتباط خوبی را به خصوص با دانش‌آموزان برقرار کند و پیوند میان مسجد و مدرسه نیز از دیگر دستاوردهای این برنامه به شمار می‌رود؛ برنامه‌های تابستانی برای نوجوانان محله نیز مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفته است.
ایجاد بستر برای اشتغال خانگی زنان سرپرست از قبیل تولید ترشی‌جات و توزیع چرخ خیاطی میان کارآفرینان نیز از دیگر خدماتی است که با هدایت و حمایت این امام محله رقم خورد.
برگزاری کلاس‌های قرآن، اخلاق، احکام و مسائل روز مثل آسیب‌ها و نحونه استفاده ازفضای مجازی در روزهای زوج توسط کانون، بخشی از فعالیت‌های مهمی است که در این مسجد به صورت مستمر اجرا می‌شود.
به گفته این امام محله، در جلسه‌ای که بین طلاب بوده پس از طرح موضوعاتی در جهت بهره‌گیری از برنامه‌ای منسجم برای نوجوانان در مواجهه با معضلات و آسیب‌ها، طی پیشنهادی یک مدرسه غیر انتفاعی بر پایه آموزش اخلاقیات‌محور با اخذ مجوزهای لازم، راه‌اندازی می‌شود.
حضور امام محله علاوه بر گره‌گشایی از مشکلات، در جهت رفع آسیب‌ها نیز قابل توجه است به طوری که همراهی و پیگیری ایشان در زمینه رسیدگی به مشکلات مردم، منجر به سازش پرونده‌های طلاق از طریق شورای حل اختلاف شده و وی اقدام به اجرای طرحی جهت پیشگیری از طلاق با مشارکت اساتید و مشاوران در حوزه خانواده کرده است.
از نظر حجت الاسلام بهرامی، بهترین خاطرات از محله و مسجد، شیرینی و حلاوتی است که در لبخند مردم پس از رفع مشکلات احساس کرده است.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!