تشریح جزئیات و اهداف برگزاری مهرواره محله همدل؛

رسیدن به جامعه همدل؛ گامی مهم در مسیر مقدمه سازی ظهور

رسیدن به جامعه همدل؛ گامی مهم در مسیر مقدمه سازی ظهور
مجتبی عظیمی
0
۱۷ فروردین ۱۴۰۲

جلسه مجازی راهیاران بنیاد هدایت با موضوع بررسی و تشریح مهرواره محله همدل برگزار شد. علاقه‌مندان برای شرکت در این مهرواره می‌توانند کلمه لبیک را به سامانه  ۵۰۰۹۶۵۰۰ ارسال کنند.

به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، جلسه مجازی شبکه راهیاری بنیاد هدایت با موضوع مهرواره محله همدل عصر روز چهارشنبه با شرکت راهیاران منطقه ای و استانی و جمعی از مسئولان بنیاد هدایت برگزار شد.

حجت الاسلام رضا غلامی قائم مقام بنیاد هدایت، در ابتدای نشست اظهار داشت: در این مهرواره کار مشترکی شروع کردیم و گفتگوهای مفصلی برای ایجاد وفاق شکل گرفت تا عملیات مشترک محله همدل ایجاد شود و چند ماه پیگیری های مقدماتی طول کشید که نتایج بسیار خوبی داشته و مجموعه های خوبی همراه ما شده اند.

وی تأکید کرد: هرچند پیشرفت عملیات در روزهای پایانی سال با خلل مواجه شد، ولی دوستان حتی در روزهای تعطیل نوروز نیز پای کار بودند و چیزی که امروز می خواهیم این است که مهرواره محله همدل با قوت پیش برود و لازمه این کار، گفتگو، کار رسانه ای و همکاری هایی است که باید اتفاق بیفتد.

حجت الاسلام غلامی مسجد و محله را مسئله بنیاد هدایت عنوان کرد و گفت: در این مهرواره  قرار است کار میدانی گسترده تری اتفاق بیفتد و حل مسئله و مشارکت مردم و روایت میدان و جهاد تبیین اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: ما در این سه مهرواره قبلی ظرفیت های خوبی پیدا کرده ایم که در این مسیر راهگشای ماست و راهیاران استانی در خط مقدم این راه قرار دارند که می توانند در پیشبرد کار و ایجاد هماهنگی با سایر مجموعه ها نقش بسزایی داشته باشند.

در ادامه نشست معین محمدی مسئول جریان سازی دبیرخانه مهروراه محله همدل به تشریح جزئیات این مهرواره پرداخت و گفت: در این مهرواره طراحی بهینه تری شده و نسبت به سه مهرواره قبل نواقص و ایرادات رفع شده است.

وی در پاسخ به چرایی برگزاری مهرواره محله همدل اظهار داشت: دلیل اول ما در برگزاری این مهرواره، بیانیه گام دوم انقلاب و بحث جامعه پردازی است و طرح ما این است که با این مهرواره جامعه پردازی محله ای را پیش ببریم.

محمدی ادامه داد: تقابل با حکمرانی مجازی و تنهایی ای که تمدن غرب به دنبال آن است، دومین دلیل ماست؛ ما می خواهیم در مهرواره همدل با همدل کردن مردم برای خنثی کردن نقشه های غرب قدم برداریم.

وی دلیل سوم برگزاری مهرواره را آسیب های اجتماعی برشمرد که در کشور وجود دارد و گفت: رهبر معظم انقلاب در جلسه ای ۷ مورد از آسیب های اجتماعی را بر مطرح فرمودند و گفتند مردم عائله ما هستند، همدل شدن مردم و گره گشایی از مشکلات محله زمینه کاهش آسیب های اجتماعی را فراهم تر می کند.

محمدی با بیان اینکه بنابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب، نظم نوین جهانی در حال تغییر است، گفت: چهارمین دلیل ما برای برگزاری این مهرواره، معرفی الگوی جدید در این نظم نوین است و معرفی محله های الگو خیلی مهم است.

وی با تأکید بر اینکه در مرحله تمدنی جدید، تولید محتوا مسئله اول جهان می شود، گفت: ما باید در این زمینه کار کنیم؛ طرح ما این است که در محله همدل شبکه ای از نوجوانان دهه هشتادی و نودی مسجدی را تشکیل بدهیم که تولید محتوا می کنند.

محمدی توقیع شریف حضرت حجت(عج) که می فرماید «اگر شیعیان ما (که خداوند توفیق طاعت‌شان دهد) در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، هم‌دل می‌شدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تأخیر نمی‌افتاد» را ششمین دلیل بر برگزاری مهرواره محله همدل عنوان کرد و بیان داشت: ما در این مهرواره تلاش می کنیم تا با همدل کردن مردم در مسیر مقدمه سازی ظهور، جامعه همدل درست کنیم.

وی در معرفی فرآیندهای مهرواره محله همدل گفت: در مهرواره قبلی بحث گره گشایی بود و در مهرواره بانور بخش خاطرات را اضافه کردیم، در این مهرواره علاوه بر بخش گره گشایی و روایت همدلی، نشر خوبی ها را هم داریم.

محمدی ادامه داد: خرده پویش هایی قرار است برگزار شود و از طریق نرم افزار شاد نیز دانش آموزان دهه هشتادی در کار تولید محتوا همراه ما خواهند بود.

وی در خصوص چگونگی شرکت در مهرواره اظهار داشت: علاقه مندان با ارسال کلمه «لبیک» به سامانه ۵۰۰۹۶۵۰۰ می توانند در این مهرواره شرکت کنند و در خرده پویش ها نیز  اعداد اختصاصی خواهیم داشت. خرده پویش ها و تولیدات رسانه ای کد اختصاصی دارند و از این طریق شناسایی می کنیم که کاربر ما به کدام موضوع علاقه دارد.

محمدی در ادامه به تبیین مراحل مهرواره پرداخت و گفت: فرآیند گره گشایی دو مرحله دارد؛ ثبت فرصت همدلی و ثبت گزارش همدلی و  در بخش روایت همدلی نیز شرکت کنندگان در زمینه تولید محتوا مراحل انتخاب رشته، انتخاب سوژه و ثبت اثر را طی می کنند.

وی در توضیح فرآیند نشر خوبی ها اظهار داشت: کسانی که می خواهند از آدم های خوب یا از سنت های خوب محله تقدیر کنند در این پویش شرکت می کنند و پس از ارسال کلمه «نشر» به سامانه ۵۰۰۹۶۵۰۰ اقدام به امضای عهدنامه نشر خوبی ها و سپس به ثبت محله نشر خوبی ها و ثبت گزارش نشر خوبی ها می پردازند.

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!