فرزند مرحوم حجت الاسلام سید علیاکبر موسوی حسینی به بررسی علل موفقیت مسجد فائق تهران با محوریت اخلاق در خانواده پرداخت و گفت: پدرم یک سال و نیم روی نقشه مسجد کار کردند تا مسجد کارکرد تربیتی، اجتماعی و ورزشی داشته باشد و بخش زیادی از نیازهای جامعه را بتواند پوشش دهد.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجتالاسلام سید امیر حسین حسینی فرزند مرحوم حجت الاسلام سید علیاکبر موسوی حسینی مشهور به «حسینی اخلاق در خانواده» در ویژه برنامه تلویزیونی «چشمه» با موضوع بررسی و واکاوی علل موفقیت مساجد شاخص با محوریت مسجد و اخلاق در خانواده، به تشریح برخی از فعالیتهای مسجد فائق تهران پرداخت و در این برنامه ضمن تبیین ویژگیهای پدر خود، اظهار داشت: ایشان در زمانی که رسانه از حضور افراد روحانی و شاخص در زمینههای خانوادگی و آداب اجتماعی غنی نبود، فعالیت خود را در رسانه ملی آغاز کرد.
وی افزود: برنامه اخلاق در خانواده ایشان، مخاطبهای زیادی از سنین مختلفی داشت و بسیاری از مردم ایشان را به نام اخلاق در خانواده میشناختند و تعداد کثیری از اهالی محل و مسجد با ایشان مأنوس بودند.
امام جماعت مسجد فائق در مورد موفقیتهای مرحوم حسینی در عرصه خانواده عنوان کرد: یکی از رموز موفقیت ایشان عامل بودن به گفتار بود و آنچه می گفتند در مورد وفاداری به خانواده، صبوری، فضیلت، خدمت به فرزندان و همسر به آن عمل میکردند.
وی با اشاره به اینکه مرحوم حسینی بسیاری از صفات را در خویش نهادینه کرد بیان کرد: ایشان خود را طلبه معلم می دانست و همه تجربیات معلمی را در برنامه اخلاق در خانواده مورد استفاده قرار داد که در اداره و توسعه مسجد نیز اثربخش بود.
حجتالاسلام حسینی تصریح کرد: هنر ایشان ارتباط با سنین مختلف محله ایران بود و اگر هویت این محله حفظ شده است به برکت بزرگانی است در محل زیستند و با مردم زندگی کردهاند.
وی در مورد اهمیت پرداختن به خانواده خاطرنشان کرد: کوچکترین نهاد در اجتماع، خانواده است و اگر خانواده سر و سامان بگیرد جامعه ساماندهی میشود، در واقع خانواده محبوب ترین بنا در جوامع به خصوص در اسلام به شمار می رود.
فرزند مرحوم حسینی اخلاق در خانواده گفت: نهاد خانواده بسیار شریف و ارزشمند است؛ همه دستورات فردی که ارزشمند میباشد وقتی ارزش آن مشخص میشود که در خدمت جامعه ظهور و بروز داشته باشد.
امام جماعت مسجد فائق افزود: در مشکلات اجتماعی به خصوص اغتشاشات، جایگاه مهم روحانیت و رسالت اصلی در زمینه اجتماع و ترویج اخلاق در میان جامعه مشخص شد.
وی بیان کرد: باید موضوع اخلاق در خانواده و جامعه مورد تأکید بیشتری قرار بگیرد، رهبر معظم انقلاب پس از رحلت مرحوم حسینی خواستند برنامههای ایشان بازیابی و احیاء شود و مورد استفاده قرار بگیرد.
حجتالاسلام حسینی در مورد مسجد فائق نیز عنوان کرد: این مسجد حدود ۹۰ سال قبل توسط مرحوم فائق بنیانگذاری شد و مرحوم حسینی این مسجد را توسعه داد، ایشان با تجربیاتی که داشت مسجد را به صورت مسجدی شاخص در خدمت مردم درآورد.
وی تصریح کرد: مرحوم حسینی یک سال و نیم روی نقشه مسجد کار کردند تا مسجد کارکرد تربیتی، اجتماعی و ورزشی داشته باشد و بخش زیادی از نیازهای جامعه را بتواند پوشش دهد.
امام جماعت مسجد فائق اظهار داشت: یکی از ویژگیهای شاخص این مسجد، وجود ۵ شهید گمنام در جوار آن است که ۱۶ سال قبل با استقبال با شکوهی این شهدا تشییع و تدفین شدند، البته دو شهید به نامهای حسین عرب نژاد و عبدالحسین عرب نژاد که پسرعمو هستند شناسایی شدند.
وی با اشاره به برنامههای مسجد بیان کرد: این برکات از شهداست که با تدبیر خوبان در گذشته باعث شد مسجد رونق زیادی بگیرد، از جمله برنامههای مهم مسجد، معرفی دختران و پسران برای ازدواج است که تاکنون ۴۰ مورد ازدواج بدین صورت شکل گرفته است.
حجتالاسلام حسینی افزود: همچنین برگزاری مراسم ساده عقد در جوار شهیدان، آئین اقامه اذان در گوش نوزادان متولد شده و دعای دسته جمعی نمازگزاران برای عاقبت بخیری نوزاد، فعالیتهای گسترده اجتماعی در حمایت از اقشار ضعیف، فعالیت سالن ورزشی و برگزاری دوره های آموزشی و تربیتی و مهدکودک قرآنی و مدرسه مسجد محور و آموزش حرفههای مختلف و ارائه خدمات پزشکی و کلاس های مهارتی برای بانوان و حلقه های صالحین و معارف قرآن و تهیه سیسمونی برای نوزادان و تجلیل از والدین ۴۰ ساله دارای ۴ فرزند از جمله برنامههای این مسجد شاخص است.