با همت برگزیده استانی مهرواره اوج صورت گرفت؛

راه اندازی بازارچه و ایجاد زمینه اشتغال برای بیش از ۸۰ نفر

راه اندازی بازارچه و ایجاد زمینه اشتغال برای بیش از ۸۰ نفر
مجتبی عظیمی
0
۲۹ فروردین ۱۴۰۱

حجت الاسلام حسینی زاده با استفاده از ظرفیت روستا موفق به ایجاد بازارچه فروش محصولات تولیدی روستا در ۸۰ غرفه برای جوانان جویای کار شده است.
به گزارش خبرنگار مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت الاسلام حسین حسینی زاده روحانی روستای «جکدان» از توابع شهرستان بشاگرد استان هرمزگان برگزیده استانی مهرواره اوج است.
او که از ۱۱ سال پیش توفیق سربازی امام زمان(عج) و پوشیدن لباس نوکری اهل بیت(ع) در حوزه علمیه را داشته از ۶ سال پیش در امر تبلیغ دین و خدمت‌رسانی به مردم فعالیت داشته و سه سال است که در قالب روحانی طرح هجرت به خدمت رسانی فرهنگی و اجتماعی به اهالی روستا مشغول است.
حجت الاسلام حسینی زاده با اشاره به ظرفیت‌های روستا و موقعیت جغرافیایی خاصی که در شهرستان بشاگرد داشته می‌گوید: در ابتدای ورود به روستا دیدیم که ظرفیت‌های استفاده نشده فراوانی در این روستا وجود دارد که می‌توان از آن برای اشتغال زایی و رفع مشکلات اهالی روستا بهره گرفت و برای همین امر جلسات فراوانی با اهالی روستا و افراد مختلف گرفتیم و برای استفاده از این ظرفیت کسب تجربه کردیم.
تلاش ها و پیگیری های این روحانی دلسوز اثر خود را نشان داد و با توجه به اینکه روستا جمعیتی نزدیک به ۲ هزار نفر داشت و از طرفی در مسیر جاده و مسیر عبوری مسافران بود این نتیجه حاصل شد که علی رغم وجود فعالیت های کسب و کار و تولیدی های موجود در این روستا اهالی امکان عرضه و فروش تولیدات خود را ندارند؛ نیازی که باعث شد ایده افتتاح بازارچه ای برای فروش محصولات تولیدی در این روستا شکل بگیرد.
برای رسیدن به این هدف، زمینی به صورت موقت توسط یکی از اهالی به صورت رایگان در اختیار گذاشته شد و ۸۰ نفر با اولویت اهالی روستای جکدان ثبت نام شدند و با استفاده از چوب نخل و با کمترین هزینه ها ۸۰ غرفه ساخته و در پنجشنبه ها شروع به کار کرد که به سرعت مورد استقبال اهالی شهرستان و رهگذران قرار گرفت.
به گفته حجت‌الاسلام حسینی زاده این طرح موفق بوده و با فراز و نشیب هایی که داشته و به دلیل جابجایی در حال حاضر تعطیل شده و قرار است بازسازی در زمین جدید صورت بگیرد؛ اما او گله مند است چراکه برخی از مسئولان قول های فراوانی برای حمایت از کسب و کار و پرداخت وام به صاحبان غرفه ها دادند ولی تاکنون به وعده‌های خود عمل نکرده اند طرحی که ممکن است با بی وفایی و کم کاری مسئولان رو به تعطیلی و شکستگی بگذارد.
طرح احیای زمین های کشاورزی ایده دیگری است که این روحانی تلاش گر به دنبال آن بوده و قرار است باعث ایجاد اشتغال برای تعداد دیگری از جوانان شود.
مقابله و پیشگیری از آسیب های اجتماعی با برگزاری کلاس و دعوت از اساتید برای سنین مختلف در این روستا برگزار شده و برنامه های مشاوره و تبلیغ چهره به چهره در کنار برنامه های عمومی اخلاقی و تربیتی می ‌توانند به کاهش آسیب های اجتماعی در این روستا کمک کنند.
مقابله عملی با اعتیاد با معرفی بیش از ۲۰ معتاد به کمپ‌های ترک اعتیاد همراه با حمایت از خانواده‌های آن ها قدم دیگری برای کاهش آسیب های اجتماعی توسط حجت الاسلام حسینی زاده است.
فراگیری کرونا باعث شد تا همه مردم برای مقابله با این ویروس دست به کار شوند؛ حجت الاسلام حسینی زاده نیز همگام با سایر مردم و سایر مناطق ضدعفونی معابر ایست بازرسی برای ورود افراد کرونایی همچنین قرنطینه و نگهداری از بیماران همت کرد و بسته های معیشتی در چند مرحله از طریق نهادها جذب و بین نیازمندان و آسیب دیدگان از بیماری کرونا توزیع شد.
ترویج ازدواج آسان و کمک به جوانان دم بخت طرحی است که توسط ستاد ازدواج آسان بشاگرد که متشکل از تعدادی از طلاب و مسئولان حوزه علمیه شهرستان بشاگرد است و حجت الاسلام حسینی زاده در این سال ها تعدادی از جوانان را تشویق به ازدواج آسان با کمترین هزینه و به دور از ریخت و پاش ها و مجالس گناه کرده است تا جوانان این روستا دغدغه هزینه‌های سنگین ازدواج را نداشته باشند.
او راز موفقیت خود را در کار تشکیلاتی و همفکری با اهالی روستا و توجیه و اقناع سازی مخالفان می داند.

در دیگر رسانه‌ها ببینید:

خبرگزاری مهر

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!