حجت الاسلام میرمحمدیان:

تمدن اسلامی یعنی شکل‌گیری همه نظامات، مبتنی بر مدل حکمرانی امامت

تمدن اسلامی یعنی شکل‌گیری همه نظامات، مبتنی بر مدل حکمرانی امامت
رضا رفیعی‌مهر
0
۲۶ مرداد ۱۴۰۱

مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: تمدن اسلامی وقتی شکل می‌گیرد که همه نظامات جامعه مبتنی بر الگوی امامت بنا شود.

به گزارش مرکز رسانه بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام سید ناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد در نشست شهدای حرم استان البرز با اشاره به فرازهایی از دعای عهد اظهار کرد: اگر مهم‌ترین حاجت امام عصر (عج) ظهور است بنابراین باید از همه سریع‌تر به سمت این هدف حرکت کنیم اما سؤال اینجاست که نقشه راه این امر چیست؟ چه برنامه‌ای برای آن داریم؟
مدیرعامل بنیاد هدایت گفت: برخی معتقدند با عمل به رساله عملی ظهور اتفاق می‌افتد اما کلی‌گویی در این سطح در خصوص برنامه‌ریزی برای ظهور صحیح نیست.
وی به خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی به عنوان گام های مقدمه ساز برای ظهور در دیدگاه رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: این نقشه راه در رسیدن به ظهور است؛ ما باید در نهایت به تمدن اسلامی برسیم.
حجت‌الاسلام میرمحمدیان در ادامه افزود: در شهرسازی، مدیریت و سایر زمینه‌ها ما دنباله‌رو غرب هستیم. این هیمنه یک تمدن است که در همه امور گسترده شده است؛ بنابراین وقتی ما از تمدن سخن می‌گوییم به این معنی است که باید به جایی برسیم که اگر دشمنان ما در خانه خود، در اداره خود و در هرجا می‌خواهند فکر و برنامه‌ریزی کنند مانند ما فکر کنند.
مدیرعامل بنیاد هدایت تأکید رهبر انقلاب را در تبدیل زبان فارسی به زبان اول منطقه در ۵۰ سال آینده یادآور شد و بیان کرد: این اتفاق به این معنی است که باید تولید دانش به زبان فارسی اتفاق بیفتد؛ این به معنی قالب شدن یک تمدن است.
وی عناصر مختلف تمدن را مورد اشاره قرارداد و گفت: در هر تمدنی نرم‌افزارها و سخت‌افزارها و یک سیستم ‌عامل وجود دارد. سیستم‌عامل به‌عنوان استخوان‌بندی اصلی تمدن اسلامی برابر آنچه که قرآن بیان داشته است. این سیستم‌ عامل همان مدل حکمرانی است. این همان چیزی است که خداوند در مورد آن به خداوند می‌فرماید اگر آن را ابلاغ نکنی رسالت خود را انجام نداده‌ای. این مدل حکمرانی همان مدل امامت است.
حجت‌الاسلام میرمحمدیان ادامه داد: اینکه می‌گوییم سیستم‌ عامل تمدن اسلامی مدل حکمرانی امامت است به این معنی است که همه نظامات بر اساس آن شکل می‌گیرد.
مدیرعامل بنیاد هدایت خاطرنشان کرد: در حال حاضر مسئله اصلی ما حکمرانی اسلامی است. آنچه که برای تمدن‌سازی نیاز داریم این است که این امامت در سطح پایین جاری شود و شبکه امامت شکل بگیرد و امامت عام در مقیاس میانی شکل بگیرد.
وی بر لزوم تعینی بودن امام تأکید کرد و گفت: آیات متعددی به ویژگی‌های امام پرداخته است. خداوند در این آیات می‌فرماید امام باید مدام مردم را ببخشد و درعین‌حال برای آن‌ها استغفار و طلب بخشش کند.
حجت‌الاسلام میرمحمدیان ابراز کرد: دلیل اینکه امامت مساجد از مهم‌ترین کارها است، این است که امام مسجد اولین حلقه از شبکه امامت است. مردم امام مسجد را می‌بینند و مبتنی بر رفتار این امام مجموعه حکمرانی را قضاوت می‌کند

در دیگر رسانه ها ببینید:

خبرگزاری شبستان

نظر خود را ثبت کنید

لینک کپی شد!